- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- [ Джобни ]
Ми на седмица по 10 лева..от мама.Баща ми не знае :P обаче винаги когато му поискам например 1 лев той ми дава 6 лева и така...добре съм си!![]()
на мен ми оставят 25 лева за училище от понеделник до петък а за през почивните дни различно, зависи какви са ми плановете ако излизам 30-тина лева, ако не излизам 10 лева, но гледам и аз да изкарвам по нещичко оттук оттам, няма начин
едит: отделно всяка седмица ми оставят да пазарувам храна по 50 лева
(живея сам)
ne tarsq prosto si vzimam kolkoto mi trqbvat :P
Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P
Ami davat mi vseki den , ama poprincip i kat se merna na rabota izkarvam nekfi
qm,piq,eba i biq , DuSHaTa v RaQ , HUq d0 Kraq
2лв на ден за ядене,когато баща ми е тука взимам и по много повече
дори и да имам пак исками ако мам4ето ми е дала пари отивам при тати да ми даде
![]()
No martini .. no party..
Всеки понеделник получавам по 13 лева, а ако през уикенда излизам може да ми дадат 20-30, разбира се ако си поискам.
PROUD MEMBER OF THE PACK
em te mi ostavqt za sedmicata za daskalo!!!![]()
![]()
ina4e aky mi potrqbvat dopalnitelno{razbira se tfa se slu4va vseki den!!!
![]()
![]()
}si iskam i te mi davat{kolkoto si poiskam}!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Napravo zlato roditeli si imam!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
ами по 12-15 лв на седмица и трудно ми стигат![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Без да ги подсетя не ми дават.![]()
Колкото си взема толкова..обикновено към 2-3 лв на ден ..
ами остават ми или аз си зимам ако ми потрябватне сам останала без пари
когато искам дaват
![]()
Когато се изкачваш по стълбата поздравявай,защото когато слизаш срещаш същите хора!
Ами колкото ми трабват ,толко получавам.![]()
![]()
™°• °•™Любовта е най-висшата степен на омразата™°• °•™
®®® • °•™ In God we trust! • °•™
дават ми около 200 лева за месец.каквото остане от тях отделям за черни дни![]()
Wouldn't life be perfect if mondays were fun, junk food didn't make you fat, girls didn't cause so much drama, guys weren't so confusing and all alcohol was free...
на ден по 5 -10 лева .... но един ден изпуках 20 лева та бех на сухо![]()
3 лв ми дават за даскало отделно ако ще излизам другаде ми дават още 3 .. :P
na6te mi davat za celiq mesec pari i sam mn dovolna za6toto moga da si pravq smetkata
Вече ми дават в началото на месеца за целия месец![]()
Еми по-принцип всеки ден ми оставят за училище, а когато излизам също ми дават, ако имам нужда от повече от тези,които ми дават им искам ...рядко се случва да ми откажат![]()
.... Tired of trying,yeah im smiling...but inside im dYinG!...
Вие, сериозно, сте ебаси хората... особено тука някакви дето пишат че харчат по десет лева (10 ЛЕВА!!!!!!!!!!!) на ден.... т'ва са много пари! Не ви ли е омръзнало да дърпате от вашите... ето защо децата пропушват, и с треви се занимават, и пият... щото има пари. А някой каза 300 лева на месец?! Не мога да повярвам на т'ва което чета. Поне малко съвестно не ви ли е?!
Джобни рядко получавам. Харча рядко, за бира или нещо подобно. Баща ми често се бута да ми дава пари а аз му отказвам... Опитайте и вие, ще се почувствате по-добре, хахаха..
Цербери.
Който има харчи, който няма не. Кой си ти да съдиш, кой колко харчи? Виж, че ти самия също харчиш пари за алкохол, а си тръгнал да съдиш другите. Айде си трай там, че моралистите като теб са ми любимите. Аман от келемета дето са решили да дават акъл от своя 12 годишен опит.Първоначално написано от Bolt_f
N2O
Еми колкото взема толкова...Има дни когато съм с по 50ст на даск има дни когато съм и с 15 лв.....Различно , но средно по 4-5 лв на ден някъде....А когато излизам с приятели някъде в Мола например си взимам 15 кинта ...Като гледам да не ди профукам всичките по възможност![]()
kakto ve4e ti go kazaha koito ima har4i koito nqma- ne.....Първоначално написано от Bolt_f
kato izlizam s fr nie si har4im parite po kafeta za qdenene i dr takiva.... a ne za biri i dr (sa no6nite sa dr vapros...) taka4e enmoga da razbera za kvo dava6 akul...![]()