.
Отговор в тема
Страница 4 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 156

Тема: [ Джобни ]

Цитирай Първоначално написано от N-fan
    Цитирай Първоначално написано от Bolt_f
    Вие, сериозно, сте ебаси хората... особено тука някакви дето пишат че харчат по десет лева (10 ЛЕВА!!!!!!!!!!!) на ден.... т'ва са много пари! Не ви ли е омръзнало да дърпате от вашите... ето защо децата пропушват, и с треви се занимават, и пият... щото има пари. А някой каза 300 лева на месец?! Не мога да повярвам на т'ва което чета. Поне малко съвестно не ви ли е?!
    Джобни рядко получавам. Харча рядко, за бира или нещо подобно. Баща ми често се бута да ми дава пари а аз му отказвам... Опитайте и вие, ще се почувствате по-добре, хахаха..
    Цербери.
    Който има харчи, който няма не. Кой си ти да съдиш, кой колко харчи? Виж, че ти самия също харчиш пари за алкохол, а си тръгнал да съдиш другите. Айде си трай там, че моралистите като теб са ми любимите. Аман от келемета дето са решили да дават акъл от своя 12 годишен опит.
    момиче съм, мноооого съм далече от дванайсет годишна и ти не си интересен

Град
    [Градът, който никога не спИ]
    Значи аз съм принципен човек и си имам принципи .. на ден около 2 лева даже някой път николко!Bolt_f съгласна съм с теб и напълно те подкрепям
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Всеки се разпростира според чергата си, тоест според финансовите възможности на своето семейство.Не е необходимо да се порицавате взаимно.Всеки има глава на раменете си, с която да може да прецени, кое е правилно и кое не
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Град
    Ловеч
    na sedmica 100 na mesec 500 haha ;]
    lostinMINIMAL

Супер фен
    Аз не харча по много....
    Баща ми ми дава всеки ден 2-5 лв.....

ем средно по 5-10 лева...
    And you were strong,and I was not..
    My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
    I did
    And now when all is done..There is nothing to say..

http://www.album.bg/mallsy_/

Повече от фен
    mmm na mene maika mi mi dava vseki den za daskalo pari bez da q podse6tam, a kogato mi trqbvat pari za ne6to drugo i kazvam i tq mi dava(e zavisi kolko i iskam).

Десетачка за даскало.
    Отделно като излизам или ми трябват за друго,ми дават колкто им искам.
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

майка ми сама се сеща, ако забрави й казвам аз, иначе на ден ми дават от 2 до 5 лв, зависи

м дават ми 10 лв на седмица ако поискам понякога за нещо ми дават е някога отказват но така е аз сам малка се пак на 12 сам

Град
    Враца
    толко 2+ лева и зависи щот ходя да играя свара и от там ако зема й тъй иначе ако искам там отделно за нещо ми дават

Когато са си у нас ми дават,колкото им пойскам,ако ги подсетя

-синко колко пари искаш за днеска
    -бррррбррбррраааа(твърде сънен да мисля)
    -1.50 става ли?
    -бааааа
    -добре оставям ги на масичката
    -благодаря мамо

ако по късно ще излизам вземам малко от спестяванията ми на края на деня ми ги връщат

-синко колко пари искаш за днеска
    -бррррбррбррраааа(твърде сънен да мисля)
    -1.50 става ли?
    -бааааа
    -добре оставям ги на масичката
    -благодаря мамо

az:6e mi ostaish li pari
    mama:da kolko?
    az:kolkoto mojesh da mi dadesh ako sa malko pove4e ne otkazvam

i v kraina smetka se okazvam s 10 lv na den
    ЩаСтИеТо ПрИ мЕн ДоЛетЯ с БуТиЛкА вОдКа В рЪкА.ВчЕрА бяХ пРиМеРнО дЕтЕ,пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ,аЛа ДнЕс Ми ПиСнА оТ тОвА-жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя!По КлУбоВе Ще Си ВиСя,Ще БъДа ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА!

Супер фен Аватара на Amateur
    От мама не искам,тя когато се сети дава.Баща ми не живеее с нас от 12 години но винаги когато му се обадя ми праща колкото поискам!

Еми аз си зимам колкот ми тряат ;]

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Хах. За това определено не мога да се оплача.

За училище майка ми дава по от 5 до 10лв. Ако вечер на ресторант/кино или нещо различно от "клошене на пейка" ми дава допълнително.

Приятеля на майка ми ми дава периодино по 50/100лв без да му искам и да имам нужда от тези пари.

Баща ми също ми дава - всеки път, когато се видим по 20/50лв. Миналата седмица ми даде 150.

Аз много харча...просто не мога да се спра. С тези пари пазарувам, ако е мой ред да готвя у дома, купувам си храна за целия ден, излизам....

При мен и по-различна процедурата
    За училище си имам една касичка-там наще пускат стотинки честичко и перманентно си има сигурно към 20-30 лева Аз в училище много малко харча попринцип,понякога дори не ям там така че тоя вариант ми е супер.
    Един път в месеца офицялно ми дават към 30 лева,те отиват почти винаги за спестявания /аз мн обича да си имам спестени пари и като посъбера ги харча с кеф /
    А иначе за излизане когато ми трябват ми дават.

Аз искам иначе и те се сещат ама трябва малко помощ

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Дават ми по 100-150 евро в началото на месеца

Град
    в мазето ;dd
    сещат се да ми оставят когато излязат а аз съм сама вкъщи не много но ми стигат аа иначе когато ми потрябват им казвам и ми дават или си взимам но си ги предопреждавам дее :P

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    По принцип не ги подсещам и ми даваха.сега съм била почивка, не съм учела и не ми дават нищо..добре че имам спестявания от стипендии и заплата......
    Даваха ми по 10 лв месечно. Сега съм се разбрала с тях наема на тванската стая да отива за нета, за кабелната, а останалото-за мен. така, че пак ще си докарвам по 40 лв. месечно

наще си ми дават пари всеки ден.. не е нужно да ги подсещам.. А иначе ако ми трябват повече пари отколкото от обикновенно аз си търся :P
    ДобРиТе ВинАгИ гИ МрАзЯт и ВинАгИ иМ ТъРсЯт КосУрИ... Ако нЯмА НякОй СреЩу МеН, зНаЧи нЕ СъМ ПосТиГнАлА НиЩо.. вСе Пак ТеЯ , КойТо Не Ме тЪрПqт - ЗнаЯт кЪдЕ да Си Го НавРъТ !!!

майка ми ми дава по 15-20 лева за 3-4 дена напред, а ако ми трябват още за нещо ми дава допълнително

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си