- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- [ Джобни ]
момиче съм, мноооого съм далече от дванайсет годишна и ти не си интересенПървоначално написано от N-fan
![]()
Значи аз съм принципен човек и си имам принципи .. на ден около 2 лева даже някой път николко!Bolt_f съгласна съм с теб и напълно те подкрепям![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
Всеки се разпростира според чергата си, тоест според финансовите възможности на своето семейство.Не е необходимо да се порицавате взаимно.Всеки има глава на раменете си, с която да може да прецени, кое е правилно и кое не![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
na sedmica 100 na mesec 500 haha ;]
lostinMINIMAL
Аз не харча по много....
Баща ми ми дава всеки ден 2-5 лв.....
ем средно по 5-10 лева...
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
mmm na mene maika mi mi dava vseki den za daskalo pari bez da q podse6tam, a kogato mi trqbvat pari za ne6to drugo i kazvam i tq mi dava(e zavisi kolko i iskam).
Десетачка за даскало.
Отделно като излизам или ми трябват за друго,ми дават колкто им искам.
Неподходящ размер на снимка в подпис!
майка ми сама се сеща, ако забрави й казвам аз, иначе на ден ми дават от 2 до 5 лв, зависи
м дават ми 10 лв на седмица ако поискам понякога за нещо ми дават е някога отказват но така е аз сам малка се пак на 12 сам![]()
толко 2+ лева и зависи щот ходя да играя свара и от там ако зема й тъй иначе ако искам там отделно за нещо ми дават
Когато са си у нас ми дават,колкото им пойскам,ако ги подсетя![]()
-синко колко пари искаш за днеска
-бррррбррбррраааа(твърде сънен да мисля)
-1.50 става ли?
-бааааа
-добре оставям ги на масичката
-благодаря мамо
ако по късно ще излизам вземам малко от спестяванията ми на края на деня ми ги връщат
-синко колко пари искаш за днеска
-бррррбррбррраааа(твърде сънен да мисля)
-1.50 става ли?
-бааааа
-добре оставям ги на масичката
-благодаря мамо
az:6e mi ostaish li pari
mama:da kolko?
az:kolkoto mojesh da mi dadesh ako sa malko pove4e ne otkazvam
i v kraina smetka se okazvam s 10 lv na den![]()
ЩаСтИеТо ПрИ мЕн ДоЛетЯ с БуТиЛкА вОдКа В рЪкА.ВчЕрА бяХ пРиМеРнО дЕтЕ,пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ,аЛа ДнЕс Ми ПиСнА оТ тОвА-жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя!По КлУбоВе Ще Си ВиСя,Ще БъДа ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА!
От мама не искам,тя когато се сети дава.Баща ми не живеее с нас от 12 години но винаги когато му се обадя ми праща колкото поискам!
Еми аз си зимам колкот ми тряат ;]
Хах. За това определено не мога да се оплача.
За училище майка ми дава по от 5 до 10лв. Ако вечер на ресторант/кино или нещо различно от "клошене на пейка" ми дава допълнително.
Приятеля на майка ми ми дава периодино по 50/100лв без да му искам и да имам нужда от тези пари.
Баща ми също ми дава - всеки път, когато се видим по 20/50лв. Миналата седмица ми даде 150.
Аз много харча...просто не мога да се спра. С тези пари пазарувам, ако е мой ред да готвя у дома, купувам си храна за целия ден, излизам....
При мен и по-различна процедурата![]()
За училище си имам една касичка-там наще пускат стотинки честичко и перманентно си има сигурно към 20-30 леваАз в училище много малко харча попринцип,понякога дори не ям там така че тоя вариант ми е супер.
Един път в месеца офицялно ми дават към 30 лева,те отиват почти винаги за спестявания /аз мн обича да си имам спестени пари и като посъбера ги харча с кеф/
А иначе за излизане когато ми трябват ми дават.
Дават ми по 100-150 евро в началото на месеца![]()
сещат се да ми оставят когато излязат а аз съм сама вкъщи не много но ми стигатаа иначе когато ми потрябват им казвам и ми дават или си взимам но си ги предопреждавам дее
:P
По принцип не ги подсещам и ми даваха.сега съм била почивка, не съм учела и не ми дават нищо..добре че имам спестявания от стипендии и заплата......
Даваха ми по 10 лв месечно. Сега съм се разбрала с тях наема на тванската стая да отива за нета, за кабелната, а останалото-за мен. така, че пак ще си докарвам по 40 лв. месечно![]()
наще си ми дават пари всеки ден.. не е нужно да ги подсещам.. А иначе ако ми трябват повече пари отколкото от обикновенно аз си търся :P
ДобРиТе ВинАгИ гИ МрАзЯт и ВинАгИ иМ ТъРсЯт КосУрИ... Ако нЯмА НякОй СреЩу МеН, зНаЧи нЕ СъМ ПосТиГнАлА НиЩо.. вСе Пак ТеЯ , КойТо Не Ме тЪрПqт - ЗнаЯт кЪдЕ да Си Го НавРъТ !!!
майка ми ми дава по 15-20 лева за 3-4 дена напред, а ако ми трябват още за нещо ми дава допълнително