- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- [ Джобни ]
Понякога се сещат да дадат,понякога не.Когато съм си в нас и не излизам ми дават 2-3 лева,а когато излизам 10-15 лв.
Music is a moral law. It gives soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and charm and gaiety to life and to everything..
Само когато им искам ми дават ,ама аз не им искам,сам си ги искарвам въпреки че уча![]()
и при мене така..Първоначално написано от be_true
![]()
Можеш да кажеш на света, че се прибирам.. обратно там където принадлежа! И знам, че царството ми ме очаква и е простило моите грешки!
Ми те ми дават определена сума така,че да не ги занимавам 2-3 дена напред и се разбираме.![]()
Ако някой те попита какво е любоФта,кажи му,че е болест която води до смъртта! ;(
Ami..davat mi kogato poiskam i kolkoto poiskam.V smisyl,az kat vzema stipendiq,dosta vreme ne se se6tam da im iskam pari.Daje edin pyt 3 sedmici ne im iskah i mama se upla6i dali qm navyn![]()
Със сестра ми ни дават всеки месец, без да се налага ние да си искаме или да ги подсещаме.
През лятото всеки ден съм на басейн и ми дават по 50 лв. на ден, а през зимата ми дават по 5-6 до 10лв на ден. Когато сме на море за 2 седмици носим карта и теглим като ни потрябва. На планина и др. еднодневна екскурзия макс. 100лв. На лагери почти не ходя, но ако са 4-5дни-150-200лв, 10-15дни-250-300лв. Събота, Неделя:зима-3-5лв, лято-40-50лв.Знам какво им струва това и го оценявам
![]()
Момиче съм.
ne se nalaga da gi podseshtam,no se nalaga mn 4esto da gi molq za pove4e..vse pak ne sam vinovna az,4e yveli4avat vseki den cenite i osobeno na y4ili6te ne znaesh kolko pari trqbva da prysnesh..kude za testove,kude za hrana..gadno ama ... takuv e jivota
![]()
ThE bEst ThinGs iN liFe aRe fReE..tHe seConD bEsT aRe ExpEnsIvE
Сутрин ми оставят.И вечер като излизам пак им търся![]()
Tell you something that I've found-that the world's a better place when it's upside down
Те ми дават 10-15 лева и за колкото време ми стигнат-за толкова. Ама аз съм от по-пестеливите и не харча по много... Парите ми стигат за 4-5 дена. Когато си харесам нещо-им искам пари за негоКато свършат парите-искам пак. Никога няма да се сетят да ми оставят, ако аз не им поискам, защото никога не знаят кога съм си изхарчила парите
![]()
Ако поискам иначе чакай да ми оставят пари...![]()
нашите ми оставят пари,ама... имат нужда от малко подсещане от моя страна![]()
Живей си живота,защото така или иначе жив от него няма да излезеш
Преди ми оставяха, но напоследък нещо се ослушват, за това аз им искам.
[b][i]Je t'aime au-del
Ами принципно не искам, и не ми трябват,ама ми оставят винаги...
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
джобните отдавна свършиха сега е квото си изкарам
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
Когато бяхме на училище нашите ми даваха по 15 лв на седмица,а сега през лятото майка ми ми дава от време на време,а на мен ако ми притрябват допълнително си искам (но попринцип винаги имам защото съм спeстовен човек)
Силата на духа е за предпочитане пред красотата на сълзите
Като излизам ми дават 2-3 лева.За мен е достатъчно.
Когато съм на даскало ми дават вечерта,а като излизам им търся![]()
Суетата.Моят любим грях.
Оставят ми пари за една седмица и ако остане нещо го спестявам. :P
Ами различно понякога те се сещат понякога аз искам...![]()
Come on and save me I am loosing my touch day after day coz i miss you so much!Come on and save me i am loosing my mind waiting and waiting for you to be mind...
Зааа даскалото си взимам сама от масата 1-2 лв на стотинкии ..
Пъък като излизам все баща ми се сеща да ми даде.. аз ина4е и без пари бих излязлаАко ходя на кафенце около 5 лв,които вклю4ват там квото пия,рейса ми ии за някоя глупост ако слу4аино ми се доще .. Пък за късно излизане (
) Десет лв ме устройват ии ако са хартисали от предният път
те пък са ми за пиене..за след пиенето (разходката) нещо като за гладен ии такси или рейсссс
Подробен от4ет
)))
~Remember,remember...25th of November~