.
Отговор в тема
Страница 7 от 7 ПървиПърви ... 34567
Резултати от 151 до 156 от общо 156

Тема: [ Джобни ]

az mnogo har4a moyto hobi e mnogo sk1po 15-20lv den za hrana 30lv fitnes 100lv hranitelni dovki i steroidnite mi cikli 2 na godini edin osnoven period i edin za 4istene 200-300lv steroidi 100-200lv protektori

Град
    ФъФф КлубЪъ

Re: [ Джобни ]

Цитирай Първоначално написано от RunawayLove
    Vie li iskate pari ot roditelite si... ili te vi davat vseki den opredelena suma, bez da gi potse6tate?
    аз искам по 3 лева, 2,50 за цигари ако не ми дадат ядат бой и си зиам 5 кинта ман
    [феШЪн sTАЙL]
    Камбаните ще бият за теб, защото ще умреш, ако със assd22 се заядеш
    Разполагам с личен отряд за мокри поръчки/наказателни акции
    внимавай с мене манец

Голям фен Аватара на 24white24
    Дават ми определена сума (която не считам за важно да пиша) в началото на седмицата, защото незнам кой ден колко ще са ми нужни обикновенно, ако ми потрябват спешно си тегля от картите и така.Не мога да си представя всеки ден да ми дават точно определена сума, ако примерно днес ми трябват 100 лева а утре 5 какво правиме ? И за тях и за мен е по удобно

На мене трябва да ми дават по 3 лева, така сме се разбрали ама те обикновенно се правят , че забравят аз ги подсещам, след това започват да ми четат лекция как много харча, но след това дават парите и така. Когато искам повечко пари трябва да обяснявам за какво са ми и мн да мрънкам.. иначе нищо не става.

Мега фен Аватара на mynichka
    на мен си ми оставят всяка сутрин и досега не се е случвало да не ми стигнат
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Всеки ден ми дават различно
    И всеки ден ме питат дали имам
    Харчаги за у-ще , приятели , но сега не съм оспявала да спестя повече от 50 лева :Р
    [/b]
    Живота е една малка надпревара,в него всеки ден се преплита тъпатаа танка граница м/у живота и смъртта...! / Дрогата никога не казва - ''Обичам те'' !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си