- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- [ Джобни ]
Vie li iskate pari ot roditelite si... ili te vi davat vseki den opredelena suma, bez da gi potse6tate?
Когато мога-помагам, когато искам-успявам, когато докосвам-възпламенявам, когато целувам-сгрявам, когато обичам-наранявам!
Взимам от портмонето на майка ми. Принциптно аз пазарувам храната и затва, не харча много. Разпростирам се според възможностите на семейството ми.
-Днес ще ходя за билети.
-Ще излизам довечера.
-Джобни дали ще получа?
-'ми... пари не отказвам.
Аз си искам, когато ми трябват.
Те ми дават, когато се сетят.
ami na6te mi ostavqt sveki den bez da gi podse6tam... a ako mi potrqbvat o6te pari si iskam![]()
Мм,нашите ми дават пари всеки ден за училище,а когато поискам-не ми отказват...Е,зависи,разбира се,колко им искам.
Ами обикновено ми оставят определена сума и аз си я разпределям.По принцип не им искам допълнителни,защото парите си ми стигат,но понякога ми се налага,ако е имало някакви непредвидени харчове,примерно.Но гледам да избягвам да ги обременявам излишно-и на тях не им е леко![]()
Vi faro un' oferta che non potete rif' utare
искам от майка ми пари .. дава ми около 10 лв ... и когато ги свърша пак искам ... ( но не се увличам харча ги за 2-3 дена .. ) и знам че когато и поискам голяма сума винаги ще ми даде ... ( според зависи за какво е )![]()
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Не искам пари от родителите ми, защото работя.![]()
Но пари на сестра ми давам аз. На ден за училище й се полагат 5 лева. Така сме се разбрали. Понякога забравям да оставя и просто си взима от купата (държа левчета, стотинки там). Или й давам примерно 20 лева и като свършат иска нови![]()
мойте ме питат имам ли си пари,ако нямам-искам им и така.
а за училище-обикновено имам около 5 лв :>
The best and the most beautiful things in the world cannot be seen or even touched.They must be felt with the heart.
az puk kogato nqmam iskam i me karat da hodq i da si vzimam ot protmoneto... ina4e se se6tat 2 puti v sedmicata da mi ostavqt ne mnogo de. A kogato me karat da kupq ne6to ot nqkoi magazin i nqmam pari mi se karat za6to puk nqmamsqka6 sum banka... no v pove4eto sly4ai si imam dostatu4no
Когато мога-помагам, когато искам-успявам, когато докосвам-възпламенявам, когато целувам-сгрявам, когато обичам-наранявам!
Майка/тате:Оставям ти пари.Колко ти трябват?
Аз:Ами да кажем 1О![]()
Майка/тате:Айде 15,за да имаш да се прибереш ако няма кой да те докара..
Мама всъщност рядко дава бонус,докато тате не се щади
![]()
Walk go home boy...
Баща ми ми дава в началото на седмицата за цялата седмица, няма нужда да го подсещам :P
Не е необходимо да искам пари от майка си, тя сама се сеща да ми остави за деня.На ден по 5 лв и повече понякога.![]()
Когато ми трябват повече,за дрехи,излизане,извънкласни форми,уроци и казвам,колко точно са ми необходими и винаги и връщам,какво остане
Не си спомням до сега,баща ми да ми е давал джобни.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
yhaa na men ako mi dadat v na4aloto na sedmicata za cqlata sedmica 6te gi pohar4a za 2 denaПървоначално написано от sladku_bebzi
... za men tova ne e dobur varqnt
![]()
Като и кажа "мамо излизам ще ходя еди къде си.." вече е извадила пари и ми е оставила на масата.Тя си знае..
А баща ми е класическа скърндза.."тате,даи пари.." - "за какво са ти?"..."тате даи пари!!" - "е от маика ти вземи..нали тя си го избра тоя път..оправяите се"(тва наи-често го чувам)![]()
Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п
jiveq sama i zatova maika mi mi pra6ta vseki mesec pari za vsi4ko a ve4e az ottam natatuka si gi razpredelqm ,a tq mi pra6ta predostatu4no bez da i iskam -smaa si znae :d
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
Като имам пари не им искам. По някое време подсещам че за тая седмица не са ми дали за училище. Искам когато ми трябват, а нямам.
майка ми дава без да я подсещам а баща ми тряа го муфтя ама дава като се напия много дава![]()
![]()
Всяка сутрин им напомням... Ако ще излизам вечерта някъде тати се сеща самичък![]()
Обичам само един човек и това съм аз.
О, боже! Много пари харчите, бе!![]()
На мен ми дават определена сума в началото на седмицата, а аз си купувам само някви бисквитки за по-малко от 1 лв. на ден, и евентуално някое списание.
От всяка седмица ми остават по около 5-7 лева, които аз трупам в касичката, а после ги харча за кино, дрехи, кънки и т.н.
![]()
Аз си взимам колкото ми трябват. Но не харча много, щото и в даскало не ям, та си спестявам за когато ми трябват повече![]()
Some things are better left unsaid!