- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- [ Джобни ]
На6те си ми оставят пари а когато ми трябват о6те си взимам![]()
Винаги когато им поискам ми дават и винаги когато се сетят сами ми оставят. Обикновенно ми дават към 10-15лв и като ги свърша след няколко дена (може и седмица дори) им искам пак![]()
>>> House Music <<<
I pri men e takaПървоначално написано от MaRiNkA_16
![]()
ами понякога се сещат,понякога се налага да им напомням.. оставят ми по 3лв г/д .. и чудно ама дори ми остават...
http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!
боже са като чета тая тема си спомних за детските години,преди деноминацията на парите...тогава ходех с по 100 лева на училище и ми стигаха без да си купувам каквито и да е било глупости(те не се и продаваха де)...това в днешни пари са 10 ст!!А иначе съм студентка и се издържам сама от 10 клас,нищо че живея с наще...никой не ми държи сметка на парите![]()
![]()
![]()
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
Еми аз като момиче имам свойте нужди дрешки козметика.Пък и тия пари влизат парите за закуска и билети.Джобните са ми около 10-15 лв.
Искам да си моя сестраПървоначално написано от Jaffs
На мене на ден ми се полагат по 2лв... (дотука не прочетох на някой друг да му дават по толкоз малко ;( ) ..понякога (за празници) имам бонус 50% и ми стават 4лв...5 пъти годишно максимум..Ебаси кефа
Доста често не ми достигат пари за некфи глупости ама свикнала съм..кво да се праи..
![]()
Първоначално написано от KimBerLy1912
Ох, Jaffs и аз искам да си моя сестраKimBerLy1912 и на мене ми се полагат по 2 лева на ден (най-много
). Понякога и по-малко. Ако съм закъсняла след училище предния ден много ми дават на следващия 1-1.50. И очакват да мога да си взема нещо с толкова пари
![]()
Странни са.
Иначе по темата - Еми аз им искам, а понякога те ми дават без да ги подсещам. Вчера щях да забравя да им взема, ама стигнах до долу до входната врата и се качих нагоре, че да им взема![]()
Само моите родители ли не ми дават никакви пари ?Добре,че са баба ми и дядовците,които на големи празници (влючително рожден ден и имен ден) ни дават (на мен и брат ми) по 20 лева,а иначе просто като идват на гости дават по 2 или 5 лева
И това ми е предостатъчно,защото винаги имам повече от 15 лева в портмонето
![]()
На мен ми се полагат 40 лева на седмица, не се оплаквам макар че като пуша пак тряабва да се ограничавам. Но се пак съм доволен![]()
Three rings for the elven kings...
J.R.R. Tolkien
dan4ety, KimBerLy1912, бих ви взела, ама е вече много пренаселено в нас - 4 кучета + 3 души и доста временно пребиваващи![]()
Иначе джобните на сестра ми не са се увеличили, но по празниците пазаруваме заедно (тоест купувам подаръци, които тя трябва да купи)![]()
и двете![]()
Аз не взимам пари от родителите си,започнах работа и се издържам сама....така ми е много по-добре,а и на тях също.
На мен ми дават по 1 лев на ден и аз не им искам повече.
Божествена лудост ли ме обхвана?
Ми наще ми дават.и когато ми свършат парите,си искам да ми дадат още![]()
![]()
![]()
Около два лева на ден ми идват...
И обикновено просто си ги взимам...или те ми оставят...
Wow Whisskas..
На мен ми дават всеки ден ..(баща ми знае много добре че ако ми даде за цялата седмица до втория ден няма да ги има) около 5 лв 5 и нещо понякога, защото не стигат...(не,не съм някфа лигла дето харчи за щяло и нещяло )
По цял ден съм на у-ще и отиват предимно за храна (а аз ямм многооо0.Около 2-3 пъти) Отделно за транспорт,защото у-щето е доста далече,а и сега зимата не върви пеша...И понякога след у-ще излизам с приятеля си,което значи че и за там трябват пари...Понякога се старая да пестя доколкото много,но опитите ми са доста жалки..
те си ми дават...ако не дадат искам,ако ли не си вземам сама !![]()
http://prize.bg/ensi
Или Тук!
Не ИсКаМ Да ОсТаНа На ЗеМяТа СлЕд вСиЧкО кОеТо ПрЕжИвЯх,А ИсКаМ Да ОтИдА В РаЯ,ЗаЩоТо В АдА ТвЪрДе ДъЛгО БяХ !!
Всеки месец ми дават,без да ги моля...те си знаят![]()
200-300-400,зависи колко съм слушкала![]()
Това са парите,които пръскам по кафета и разни други глупости,ама не всички са за глупости. :P
Ami nqma za kakvo da gi podse6tam, za6toto te ne mi davat djobni, pak i az neiskam, za6toto rabotq i moite pari si mi stigat predostata4no. (pak i qkoto e 4e nikoi ne ti darji smetka kakvo pravi6 s parite si za6toto az se trepq za tqh i az gi har4a![]()
![]()
)