.
Отговор в тема
Страница 2 от 7 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 156

Тема: [ Джобни ]

На6те си ми оставят пари а когато ми трябват о6те си взимам

Голям фен Аватара на Insatiable
    Град
    Somewhere... ;)
    Винаги когато им поискам ми дават и винаги когато се сетят сами ми оставят. Обикновенно ми дават към 10-15лв и като ги свърша след няколко дена (може и седмица дори) им искам пак
    >>> House Music <<<

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от MaRiNkA_16
    jiveq sama i zatova maika mi mi pra6ta vseki mesec pari za vsi4ko a ve4e az ottam natatuka si gi razpredelqm ,a tq mi pra6ta predostatu4no bez da i iskam -smaa si znae :d
    I pri men e taka

Голям фен Аватара на Iviqna
    Град
    Stranata na 4udesata :Pp
    ами понякога се сещат,понякога се налага да им напомням.. оставят ми по 3лв г/д .. и чудно ама дори ми остават...
    http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!

боже са като чета тая тема си спомних за детските години,преди деноминацията на парите...тогава ходех с по 100 лева на училище и ми стигаха без да си купувам каквито и да е било глупости(те не се и продаваха де)...това в днешни пари са 10 ст!!А иначе съм студентка и се издържам сама от 10 клас,нищо че живея с наще...никой не ми държи сметка на парите
    Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
    and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
    so take these broken wings!

Еми аз като момиче имам свойте нужди дрешки козметика.Пък и тия пари влизат парите за закуска и билети.Джобните са ми около 10-15 лв.

Цитирай Първоначално написано от Jaffs
    Не искам пари от родителите ми, защото работя.
    Но пари на сестра ми давам аз. На ден за училище й се полагат 5 лева. Така сме се разбрали. Понякога забравям да оставя и просто си взима от купата (държа левчета, стотинки там). Или й давам примерно 20 лева и като свършат иска нови
    Искам да си моя сестра На мене на ден ми се полагат по 2лв... (дотука не прочетох на някой друг да му дават по толкоз малко ;( ) ..понякога (за празници) имам бонус 50% и ми стават 4лв...5 пъти годишно максимум..Ебаси кефа Доста често не ми достигат пари за некфи глупости ама свикнала съм..кво да се праи..

Цитирай Първоначално написано от KimBerLy1912
    Цитирай Първоначално написано от Jaffs
    Не искам пари от родителите ми, защото работя.
    Но пари на сестра ми давам аз. На ден за училище й се полагат 5 лева. Така сме се разбрали. Понякога забравям да оставя и просто си взима от купата (държа левчета, стотинки там). Или й давам примерно 20 лева и като свършат иска нови
    Искам да си моя сестра На мене на ден ми се полагат по 2лв... (дотука не прочетох на някой друг да му дават по толкоз малко ;( ) ..понякога (за празници) имам бонус 50% и ми стават 4лв...5 пъти годишно максимум..Ебаси кефа Доста често не ми достигат пари за некфи глупости ама свикнала съм..кво да се праи..

Ох, Jaffs и аз искам да си моя сестра KimBerLy1912 и на мене ми се полагат по 2 лева на ден (най-много ). Понякога и по-малко. Ако съм закъсняла след училище предния ден много ми дават на следващия 1-1.50. И очакват да мога да си взема нещо с толкова пари Странни са.
    Иначе по темата - Еми аз им искам, а понякога те ми дават без да ги подсещам. Вчера щях да забравя да им взема, ама стигнах до долу до входната врата и се качих нагоре, че да им взема

Фен
    Град
    Bulgarian Shumen
    Само моите родители ли не ми дават никакви пари ? Добре,че са баба ми и дядовците,които на големи празници (влючително рожден ден и имен ден) ни дават (на мен и брат ми) по 20 лева,а иначе просто като идват на гости дават по 2 или 5 лева И това ми е предостатъчно,защото винаги имам повече от 15 лева в портмонето

На мен ми се полагат 40 лева на седмица, не се оплаквам макар че като пуша пак тряабва да се ограничавам. Но се пак съм доволен
    Three rings for the elven kings...
    J.R.R. Tolkien

dan4ety, KimBerLy1912, бих ви взела, ама е вече много пренаселено в нас - 4 кучета + 3 души и доста временно пребиваващи
    Иначе джобните на сестра ми не са се увеличили, но по празниците пазаруваме заедно (тоест купувам подаръци, които тя трябва да купи)

Аз им искам, те не се сещат.Понякога просто са по-щедри.

Супер фен Аватара на Sasha2k8
    Град
    San Benedetto del Tronto, Italy / Sofia, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от extreme_
    Мм,нашите ми дават пари всеки ден за училище ,а когато поискам-не ми отказват... Е,зависи,разбира се,колко им искам.
    И аз съм така
    Voglio passare il resto della mia vita con te...

Фен
    Град
    c0фиR
    и двете

Град
    OUT OF SPACE
    Аз не взимам пари от родителите си,започнах работа и се издържам сама....така ми е много по-добре,а и на тях също.

ммм МАмА ми оставя всеки ден кинти
    различно от 5 до 10
    и нищУ не остава от тях

На мен ми дават по 1 лев на ден и аз не им искам повече.
    Божествена лудост ли ме обхвана?

Ми наще ми дават.и когато ми свършат парите,си искам да ми дадат още

Около два лева на ден ми идват...
    И обикновено просто си ги взимам...или те ми оставят...

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Цитирай Първоначално написано от Eli>>>
    ммм МАмА ми оставя всеки ден кинти
    различно от 5 до 10
    и нищУ не остава от тях
    +1

Град
    Okinawa
    Wow Whisskas..
    На мен ми дават всеки ден ..(баща ми знае много добре че ако ми даде за цялата седмица до втория ден няма да ги има) около 5 лв 5 и нещо понякога, защото не стигат...(не,не съм някфа лигла дето харчи за щяло и нещяло )
    По цял ден съм на у-ще и отиват предимно за храна (а аз ямм многооо0.Около 2-3 пъти) Отделно за транспорт,защото у-щето е доста далече,а и сега зимата не върви пеша...И понякога след у-ще излизам с приятеля си,което значи че и за там трябват пари...Понякога се старая да пестя доколкото много,но опитите ми са доста жалки..

те си ми дават...ако не дадат искам,ако ли не си вземам сама !
    http://prize.bg/ensi
    Или Тук!

Не ИсКаМ Да ОсТаНа На ЗеМяТа СлЕд вСиЧкО кОеТо ПрЕжИвЯх,А ИсКаМ Да ОтИдА В РаЯ,ЗаЩоТо В АдА ТвЪрДе ДъЛгО БяХ !!

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Всеки месец ми дават,без да ги моля...те си знаят
    200-300-400,зависи колко съм слушкала
    Това са парите,които пръскам по кафета и разни други глупости,ама не всички са за глупости. :P

Супер фен Аватара на LofYou
    Град
    На Края На Света ;)
    Ам родителите ми ми дават пари без да ги подсещам .. те занаят че аз съм зависима от тях в това отношение
    You Drive Me Crazy ...

Обичам те Гошкооо

Град
    Лондон
    Ami nqma za kakvo da gi podse6tam, za6toto te ne mi davat djobni, pak i az neiskam, za6toto rabotq i moite pari si mi stigat predostata4no. (pak i qkoto e 4e nikoi ne ti darji smetka kakvo pravi6 s parite si za6toto az se trepq za tqh i az gi har4a )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си