.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

не мога да си намеря приятелка ;(

Значи за сам момче на 15 год. и ето какво ме мъчи от 3 седмици :
    Един много добър приятел ми каза че си е намерил любовта на живота си. Излезнахме 1 път на вън и му видях новото гадже и направо се протресох (голяма красавица). Та прибирам се в къщи и сядам да пиша нещо и изведнъж: тряс плеснах се за главата и си казах WTF... аз си нямам гадже от вече 2 години През краткия си живот сам имал 2 истински приятелки. По принцип момичетата в даскало ми казват колко сам симпатичен сладак и романтичен и така нататак. Имах шанс с 1 момиче от училище което харесвах ама ме изпревариха. сега ми е трудно да си хвана от там защото всички момичета са ми прекалено добри фриендове
    1 много добър приятел ми казва да опитам да си намеря приятелка в аха.бг ама не сам сигорен че от там е добра идея
    да речем 4е сам някав дебел дебил улигофреник ама не сам което прави нещата още по объркващи
    Ако някой може да ми даде няква идея защото напоследак се чуствам много празен от вътре че не мога да споделя романтиката и любовта с някой

Пич,така не става.Не насилвай нещата,не си търси момиче просто за бройката,изчаай подходящия момент и любовта няма да закъснее

na chovek mu pisva da slusha postoqnno "изчаай подходящия момент" qvno tozi moment ne idva i nqma da doida, ako ne napravi samiqt toi neshto .
    По-добре да си безделник, отколкото без празник.

Град
    у вас
    Ауе да уе бройкай па любовта ше дойде така или иначе. Кво ша чакаш.

Не въпрос за бройката а че вече се чуствам много самотен
    По принцип събота и неделя ги чаках с нетърпение да отида с половинката си на кино , на вечера или просто да се разхождаме и да разговаряме просто няма по хубаво нещо от това за мен.

Разбирам те много добре. За дълго време и аз бях като тебе - най-близките ми приятели се обзаведоха, всеки с гадже-кириз, а аз бях единствения самец в компанията, който само въздишаше по звездите. Но стискай зъби, не се предавай, не се отказвай да мечтаеш за нещо голямо и хубаво! През това време просто се учи как да бъдеш мъжкар, и когато настъпи твоят час, ти вече ще си се подготвил как да не пропуснеш наградата си.

Да ти кажа... с мен се случи така.

Ейнджъл napulno go podkrepqm uchi se ot greshkite na priqtelite ti i kato doide tvoq moment NE GO PROPUSKAI .
    По-добре да си безделник, отколкото без празник.

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Ако искаш любов или поне момиче, което найстина те харесва ще чакаш. Ако искаш курва - курви бол, под път и над път. It's Your Choise

Животът е адът описан в Библията!

Проблема ми е че чакам 2 години 2 години мачение да гледам как всичките ми приятели ходят на купони на танци на кино с приятелките си а аз седя сам

Голям фен Аватара на n1ght_shadow
    Град
    там някъде
    ко ми са здухваш за едното нищо са... намери си хоби дет да та разсеива от проблема и не обращаи много внимание на тфа че нямаш приятелка.. и аз няям ама не ми ваобще тъпо... има време.. още си на 15 години няя как да не си намериш някоя... и има по голям шанс да си фанеш някоя случаино отколкото да трагнеш да си тарсиш като някои издребнял :P
    Do the impossible.
    See the invisible.
    Fight the power.

ми честно да си кажа и аз съм минала по тоя път!споко пич,още малко почакай.знам много тъпо звучи - и на мен така са ми казвали - чакай и ше дойде...нанай ми каресте!абе зависи много зависи.(BTW може ли едно скайпче...колекционирам...ни що лично аз без гадже...ти без гадже )така че...спокоооо и тя ще дойде някой дееен!!!

Голям фен Аватара на n1ght_shadow
    Град
    там някъде
    Цитирай Първоначално написано от The_nana
    ми честно да си кажа и аз съм минала по тоя път!споко пич,още малко почакай.знам много тъпо звучи - и на мен така са ми казвали - чакай и ше дойде...нанай ми каресте!абе зависи много зависи.(BTW може ли едно скайпче...колекционирам...ни що лично аз без гадже...ти без гадже )така че...спокоооо и тя ще дойде някой дееен!!!
    хаха как го измуфти само мене няя ли ма питаш

П.П има си ЛС за таз ралта
    Do the impossible.
    See the invisible.
    Fight the power.

Град
    Русе
    Aх, колко познато , почти 1:1 като при мен с известни разлики и от опит мога да ти кажа да послушаш Ейнджъл. Търси дерзай, пък истинската любов ще дойде, няма смисъл да си пропиляваш най-яките години в чакане... ще дойде и този момент, до тогава си прей купона

Виж сега, ако продължаваш така малодушно да се самосъжаляваш, положението ти ще става още по-зле и по някое време даже ще забележиш, че и тайфата ти някак си почва да те отбягва. На кой чук му трябват потъналите ти гемии? Я се вземи в ръце, намери си силната страна в живота, почни да я усъвършенстваш и виж след време как след теб ще подрипват грозници и хубавици, защото си доказал, че не си желе! Здрав характер търсят те, на който да се опрат, а не просто някаква миловидна физиономийка.
    Хубавите личица и всичко останало, което върви във ВИП-пакета към тях, ги търсим повече ние.

Оффф боже мой...Ти искаш да се запознаеш с някоя с която да тръгнеш и тя се окаже любовта на живота ти???Не искаш да си си някой защото го обичаш, а искаш просто гадже...Ей на това му викам лапешка работа.Аз ли да ти намеря приятелка?...Ц ц да ти имам проблемите...

Голям фен Аватара на PoisoNGirL
    Град
    [BuRNinG-iN-HeLL]
    Hmm ti na 15 ochakvash da sreshtnesh golqmata si liubov li?!Imal si 2 seriozni priqtelki na 13... ti znael li si togava koe kude ti e?!Q se uspkoi.. ima vreme za vsichko.AKo iskash da se poqvi istinskoto momiche povqrvai mi nqma da q namerish v aha ili flirtche...mucunki ili nz si kvo...tam nishto ne e kakto izglejda.A ti kakvo ochakvash da ti kajem..kak da si hvanesh gadje?!Izlizai s priqteli nasam natam s momicheta koito ne sa ti tolkova dobri fr...Tochno kogato ne ochakvash shte se poqvi tvoeto momiche \/
    Ako nqkoi te popita kakvo e liubovta,kaji mu,che e mechta,koqto vodi do smyrtta!

Град
    Търново.... Велико Търново
    що не земеш малко така .... абе да не мислиш за това .... "всички имат гаджета ( боже как я мразя тая дума ) аз нямам бу-ху... /cry" чеки малко бе то нали треа да има некви чувства ако е за едното ходене хващай първата. "имаше там някоя от даскало" - мой ако си чакаш някой да те "открие" няма да я бъде... флиртувай си спокойно с всички които ти харесват ( без да прекаляваш ) айде късмет

Цитирай Първоначално написано от The_nana
    хаха ок на ти скайп : iron_tiger

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си