Цитирай Първоначално написано от Stresst
Здравейте!

Преди една година за първи път ми се врастна нокът на палеца на левия крак от вътрешната страна. Оперираха го и всичко е перфектно. Месец по-късно обаче, ми се врастна и нокътя на палеца на другия крак, по същия начин. Отидох и него да оперират и го направиха. Изрязаха една лента от него, с корен. Сега оперираните нокти са по-тесни от преди.
Обаче няколко месеца по-късо, отстрани, заедно със самият нокът взе да расте една загрубяла кожа, почти здрава колкото нокът. Тя расте заедно с нокътя, от дясната му страна, стърчи гадно и когато порастне до средата на нокътя, започва да ме боли. Шибаната кожа се забива и ме дразни адски, защото няма как да бръкна и да я отрежа. 4 пъти ходих с надеждата да ми я издърпат успешно и да не расте, вадиха я доста от дълбоко, но тя пак продължава да расте. Чудя се какво да правя защото ми писна да ме боли а и няма да полагам шибани специални грижи целия си живот за някакъв тъп негоден нокът и въобще да стана куцащ инвалид.

Ако някой от вас е претърпявал тази манипулация и има този страничен ефект, да каже дали след време това нещо ще изчезне, защото ме влудява, а оня хирург казва че не е сериозно и ако ида, дръпва кожата със специален инструмент, а тя израства до 1 седмица.

Баси...
възраст&пол?

гръцко или римско стъпало имаш?

ако си мн млад/а не е трябвало да избързваш с операциите, освен ако наистина не се е налагало.

вероятно си имал и имаш навика да изрязваш прекалено често и прекалено дълбоко ноктите. занапред на го прави. оставяй ги да израстнат малко по-големи отколкото е прието за прилично. не задълбавай с ноктореза и не рови с разни "инструменти" по ноктите