.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40

Град
    Под масата
    Цитирай Първоначално написано от kael
    нем ... казват "любовта идва пролетта и лятото " аз пък всяка пролет и лято съм без момиче problem solved
    Хора като тебе са отделен въпрос... та ти не излизаш от вас и киснеш пред пс-то по цял ден.. виж за колко време си направил почти 1000 коментара,а се съмнявам форума да ти е единственото занимание пред компютъра И съм забелязал,че си мислиш,че си прав във всички отношения и си с много консервативен начин на мислене... май си най-ограниченото ко**** в тоя форум Лично на мене мнението ми за тебе не е добро по простата причина,че много ме дразниш! Всезнайко такъв! А може би и до голяма степен комплексар?

п.п. съжалявам,ама днеска е ден,в който ме избива на бруталия (не знаеш колко неща изтрих от мнението си,за да не съм гаден) и все пак ще го постна,защото не искам да лицемернича дори и в най-малката степен
    dance

Да е, влияят ...

Пролетта / Есента - нови гаджета

Лятото / Зимата - повече секс , здраво тяло, здрав дух :Р

Град
    Търново.... Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от Jus7m3
    Цитирай Първоначално написано от kael
    нем ... казват "любовта идва пролетта и лятото " аз пък всяка пролет и лято съм без момиче problem solved
    Хора като тебе са отделен въпрос... та ти не излизаш от вас и киснеш пред пс-то по цял ден.. виж за колко време си направил почти 1000 коментара,а се съмнявам форума да ти е единственото занимание пред компютъра И съм забелязал,че си мислиш,че си прав във всички отношения и си с много консервативен начин на мислене... май си най-ограниченото ко**** в тоя форум Лично на мене мнението ми за тебе не е добро по простата причина,че много ме дразниш! Всезнайко такъв! А може би и до голяма степен комплексар?

п.п. съжалявам,ама днеска е ден,в който ме избива на бруталия (не знаеш колко неща изтрих от мнението си,за да не съм гаден) и все пак ще го постна,защото не искам да лицемернича дори и в най-малката степен
    имам време пиша комплексиран не съм, може би имам голямо его но не ме познаваш за да знаеш дали е с покритие или не е и определено не съм консервативен ... освен ако романтичността не значи консервативност xD btw от кога постовете определят дали си интроверт или екстроверт?!?

Град
    Под масата
    браат... напомняш ми на мене само,че когато бях 7 8 клас... консерва си :0 (споко около 70% от познатите ми у Търново са такива)
    dance

Град
    *head shake* как можеш да кажеш какъв съм след като не ме познаваш, а аз даже не съм и от търново...

Град
    Под масата
    Ми закво си написал на профила си,че си от там? АА или може би това е от някое от твоите остроумия Това,което виждам,ми е предостатъчно
    dance

Град

Град
    Под масата
    7 8 клас слушах такава музика GC..
    dance

Град
    *клати глава мислейки си: "наркоман да ме поучава"*
    момче не се заяждай не ти се бъркам не ми се бъркай и ти

Град
    Под масата
    минал съм покрай такива неща,които си нямаш и напредстава,колко опит биха ти дарили,както и възможност за оценяване на другите

Edit:
    1 - Хах.. да представи си ще се съглася с тебе
    лека

edit 2 : Модератори - извинявам се от мое име и от името на kael,че флууднахме така
    dance

Град
    1флудим
    2добре
    3нямам предрасъдъци към теб
    айде лека нощ и дано те хвана в по добро настроение друг път

Град
    гр. Монтана
    Лятото е сезонът на любовта!

Град
    MoHTaHa
    Ако обичаш някого силно го обичаш пролет,лято,есен и зима

Град
    в космоса
    lqtoto zashtoto e po-toplichko :P

ммм не мисля когато обичаш някои ти не го обичаш само през лятото....обичаш го по всяко време

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си