.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Защо трябваше да става така ;(

Zapoznah se s 1 momche koeto ne haresvah koi znae kolko, no beshe mnogo dobro. Toi se vlubi v men ujasno mnogo i mi kaza ..sled vreme toi me popita dali iskam da sme gajeta i mi kaza che shte nameri klucha kum surceto mi beshe tolkova ubeditelen i iskren ..trugnahme minaha 4 meseca i az go zaobichah na istina i kogato mu kazaha sled 4 dni nqkade toi mi kaza po skype che vsqka nosht plache che me e nakaral da go zaobicham i mi kaza che nqmalo smisul da sme zaedno ...iska dasme samo priqteli ;(;( A az tolkova mn go obicham ;( tolkova mn raboti mi obeshtavashe ;(

Ее защо да няма смисъл? и закво плаче изобщо??? Не разбирам къде е проблема, след като и двамата се обичате...
    Сърцето ми плаче, крещи и не спира...

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    Ъъъъ 6ти кажа само 1 - пазкажи му как стоят не6тата
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    И аз не разбирам какъв е проблема, налиуж и двамата се обичате

Миличка, ние не можем да ти помогнем с нищо, но ще ти кажа нещо - ако наистина го обичаш толкова, колкото казваш - кажи му всичко каквото чувстваш към него - всяка една твоя скрита мисъл или болка - не се срамувай да покажеш слабостта си пред него - ако той не разбере колко силни са чувствата ти към него и не пожелае да бъдете заедно отново, то поне ще знаеш, че си опитала всичко, но е време да преминеш нататък.Съжалявам, че го казвам, защото знам, че те боли от думите ми...
    Не за вражда, за обич съм създадена!

Град
    PlOvdiV-mAinA
    ами поговорете си хубаво кажи му какво чувстваш,успех дано се саберете пак
    Веднъж попитали един философ какво е любовта, а той отговорил моментално "Висша степен измама", но след като се поразмислил малко казал "Любовта е да дадеш властта на един човек да те унищожи и да си сигурен, че той няма да го направи"

Цитирай Първоначално написано от Radeto_
    Миличка, ние не можем да ти помогнем с нищо, но ще ти кажа нещо - ако наистина го обичаш толкова, колкото казваш - кажи му всичко каквото чувстваш към него - всяка една твоя скрита мисъл или болка - не се срамувай да покажеш слабостта си пред него - ако той не разбере колко силни са чувствата ти към него и не пожелае да бъдете заедно отново, то поне ще знаеш, че си опитала всичко, но е време да преминеш нататък.Съжалявам, че го казвам, защото знам, че те боли от думите ми...
    +1
    Почти никога не преглеждам същата тема 2 пъти!
    За въпроси - ЛС
    ---------------------------------------------------

На първо място трябва да разбереш защо така са се променили чувствата му към тебе.Ако причината е в теб опитай се да се промениш,щом го обичаш направи всичко възможно да се съберете отново.Успех!
    Позволи ми да се докосна до твоето сърце, позволи ми да го завладея, да бъда единственото нещо от което има нужда то!

Е как така от нищото са се променили чувствата му ????? Защо не поговориш с него и да ти обясни тази драстична промяна... Не може так аизведнуж някой да реши ,че всичко което е било няма смисъл Нещо ми се струва че не на мястото си ?? Да не би някой от добрите му приятели да му е въздействал или някое друго момиче ... незнам и аз ...Много странно наистина И все пак не спирай да го обичаш ...любовта винаги побеждава,колкото и наивно да звучи

Град
    Търново.... Велико Търново
    пий една студена вода - ти си поредната бройка, такива сладури много се навъдиха тип "доббро момче" ама като му писнеш хваща друга....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си