- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо трябваше да става така ;(
Zapoznah se s 1 momche koeto ne haresvah koi znae kolko, no beshe mnogo dobro. Toi se vlubi v men ujasno mnogo i mi kaza ..sled vreme toi me popita dali iskam da sme gajeta i mi kaza che shte nameri klucha kum surceto mi beshe tolkova ubeditelen i iskren ..trugnahme minaha 4 meseca i az go zaobichah na istina i kogato mu kazaha sled 4 dni nqkade toi mi kaza po skype che vsqka nosht plache che me e nakaral da go zaobicham i mi kaza che nqmalo smisul da sme zaedno ...iska dasme samo priqteli ;(;( A az tolkova mn go obicham ;( tolkova mn raboti mi obeshtavashe ;(![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ее защо да няма смисъл? и закво плаче изобщо??? Не разбирам къде е проблема, след като и двамата се обичате...
Сърцето ми плаче, крещи и не спира...
Ъъъъ 6ти кажа само 1 - пазкажи му как стоят не6тата
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
И аз не разбирам какъв е проблема, налиуж и двамата се обичате![]()
Миличка, ние не можем да ти помогнем с нищо, но ще ти кажа нещо - ако наистина го обичаш толкова, колкото казваш - кажи му всичко каквото чувстваш към него - всяка една твоя скрита мисъл или болка - не се срамувай да покажеш слабостта си пред него - ако той не разбере колко силни са чувствата ти към него и не пожелае да бъдете заедно отново, то поне ще знаеш, че си опитала всичко, но е време да преминеш нататък.Съжалявам, че го казвам, защото знам, че те боли от думите ми...
Не за вражда, за обич съм създадена!
ами поговорете си хубаво кажи му какво чувстваш,успех дано се саберете пак![]()
Веднъж попитали един философ какво е любовта, а той отговорил моментално "Висша степен измама", но след като се поразмислил малко казал "Любовта е да дадеш властта на един човек да те унищожи и да си сигурен, че той няма да го направи"
+1Първоначално написано от Radeto_
Почти никога не преглеждам същата тема 2 пъти!
За въпроси - ЛС
---------------------------------------------------
На първо място трябва да разбереш защо така са се променили чувствата му към тебе.Ако причината е в теб опитай се да се промениш,щом го обичаш направи всичко възможно да се съберете отново.Успех!
Позволи ми да се докосна до твоето сърце, позволи ми да го завладея, да бъда единственото нещо от което има нужда то!
Е как така от нищото са се променили чувствата му ????? Защо не поговориш с него и да ти обясни тази драстична промяна... Не може так аизведнуж някой да реши ,че всичко което е било няма смисълНещо ми се струва че не на мястото си ?? Да не би някой от добрите му приятели да му е въздействал или някое друго момиче ... незнам и аз ...Много странно наистина
И все пак не спирай да го обичаш ...любовта винаги побеждава,колкото и наивно да звучи
![]()
пий една студена вода - ти си поредната бройка, такива сладури много се навъдиха тип "доббро момче" ама като му писнеш хваща друга....
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do