- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- пръцкане!
И при мен се е случвало... кофти е,ако е с ново гадже.Иначе ако имаш сериозна връзка и сериозен приятел,не би трябвало да ти прави голямо впечатление![]()
Няма място за притеснение , не се е случило нищо фрапантно
don't worry be happy
Tova e savsem normalno pak i na po4ti vseki se e slu4valo
na men da
i naistina ako mom4eto zn ot kade idva nqma za6to da se pritesnqva6
a ako li ne obqsni mu
А ти не си жалка, нали, мила? Неее, момиче, което е правило секс на почти 13 е достойно за уважение, а?Първоначално написано от sladky2008
Ами, аз не съм компетентна все още.Но са ми казвали, че е нормално.
Обичайното противоречие на това което пишеш... Поне като се опитваш да кажеш нещо го помисли преди това...Първоначално написано от sladky2008
Повече опит и няма да ти прави впечатление. На всеки се случва
очите ми се напълниха със сълзи гадно е но и смешно звучи![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
на мен ми се е случвало, гадно е ама това се получава, когато влиза въздух в теб
Hold me and love me, just want touch you for a minute.. Baby three seconds is in it for my heart to quit it ;]]]
Информираното момче трябва да се досети,че това е въздух от вагината ти,а не "пръцкане"
Нали от 2 април щяха да бъдат изтривани постове на латиница?????Първоначално написано от mn_qko_f_4e
![]()
това си е нещо съвсем норомално.. и на мен ми се случва доста често и приятеля ми знае за какво става дума![]()
ТЕМАТА Е ОТ 2007
Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!
shtqh da se prusna ot smqh
Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата
no farting allowed
и на мен ми се е случвало ама се му викам ЧУЙ ЧУЙ ТЯ ПРЪЦКА и айде смяяях![]()
`Cause I needed
I need to hear you say
That I love you
I have loved you all along
хаха, веднъж и на мен се случи това, и честно казано ми стана смешно, не съм се отвратил, шото то се усеща от къде идвано и аз незнам защо става така, мислех, че е нещо от самия презерватив незнам..
![]()
Не щем Mаc Donalds,не щем KFC ,не искаме вашите шибани храни!!! Дайте ни кръчми ,народни механи и в тях да си ходим с български жени!!!
Абе я да не ти пука..
Случва се често..
Споко!
Поговорете и трябва да се научите да се смеете заедно,защото ако се бяхте изсмяли не смятам,че щеше да бъде проблем..![]()
споко ... случва се,даже е нормално![]()
![]()
Няма страшно това е съвсем нормално , от самите движения и вс. Няма от какво да се притесняваш , кво ти пука , айде че и той със сигурност не е цвете , това са човешки неща![]()
![]()