.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21
    Град
    Там,където най-малко очакваш....

Айде дойде време и за мойта безумна история

Zna4iii istoriqta mi e slednata si4ko zapo4na ot predi okolo 3 meseca kogato tr1gnax s edno mom4e [za ylesnenie 6te go nareka X] i taka vsi4ko mn dobre v1rve6e .. no doide vremeto kogato .. ne 4e mi pisna mi prosto nqma tr1pka li de da znaem i az.Mn rqdko se vijdame a kogato tva stane e za malko ( i v1prosite koito mi zadava sa sv1rzani s dr mom4eta [po to4no da si go kaja ima sceni na revnost]) Ymorix se da mu po4tarqm 44 nqmadryg v jivota mi .. moje bi to4no zaradi tova i az nzz kak no po4nax adski mn da haresvam edno mom4e ot moeto daskalo (nari4am si go 15).. ako ne drygo mislq 4e pone s1m mu simpati4na .. i mislq 4e imam osnovanie toi pr1v me zagovori sled tva az sly4aino go namerix v impulse pi6em si tam ( si4ko koeto razkazvam za 15 se e sly4ilo za interval ot edna maximum 2 sedmici) ama sega idva problema 4e nzz ko da pravq s X
    predlojeniq ?!?!??
    To e qsno 4e 6te sk1same no iskam taka da stane 4e da si ostanem priqteli ....
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Град
    София
    Не си спопмням със сигурност,но мисля,че Чърчил беше казал:"Любов може да дойде след приятелство,но не и приятелство след любовта."
    Май че така беше го казал,ако не е точно така,то поне съм предал смисъла на казаното...Аз съм съгласен,може да се роди любов между приятели,но след като скъсат двама влюбени,да си останат приятели-никога.Изключения са 1 на 1 000 000...А и теманата едва ли ще просъществува дълго тъй като е на латиница...
    Любовта е само илюзия породена от липсата на алкохол!!!

Искаш да си останете приятели ли - е тва няма как да стане щото явно човека не иска да късате и ако разбере, че е заради друг най-малкото ще се чувства така сякаш си се подиграла с него - постави се ти на негово място все пак.Пък и няма любов, няма истински чувства в историята ти ( или поне аз не долових подобно нещо), така че не му мисли толкова.Тва е нещо нормално.Давай нататък...
    Не за вражда, за обич съм създадена!

Ami prosto mu kaji ,4e ne ste edin za drug i ,4e nqma smisul da budete zaedno sled kato,xm nali imalo skandali da kajem ,za6toto mnogo se karate ili ne6to ot tipa puk ako iska6 moje6 da mu kaje6 i istinata za drugoto mom4e ne ti go preporu4vam no vse pak....I taka kaji mu 4e e straxoten 4ovek i 4e mnogo durji6 da budete priqteli i taka .Dano da se polu4i ....

Ако му кажеш, че е заради друг ще се почувства зле - бъди сигурна в това

Град
    Ee az ne s1m kazala 4e 6te mu kaja 4e e zaradi dryg
    1-vo poznavam mn hora koito sa hodili i sled tva ostavat priqteli tav stava pri 70% ot priqtelite mi....
    2-ro moje da ne s1m pokazala 4yvstva v napisano za X prosto za6toot takiva ve4e nqma ili po to4no ima no sa samo i edinstveno priqtelski
    A 15 ne go opisvam s 4yvstva za6tot o6te ne e sigyrno dali ne6to 6et stane ili ne .. a in4e toi e p1lni sladyr osven tva e s adski pe4en harakter

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Едва ли ще си останете приятели, при положение, че си го убеждавала, че няма друг, а в един момент се оказва, че всъщност ИМА!!! Така че няма смисъл да се надяваш на приятелството му, по-вероятно е дори да спре да ти говори... такъв е живота Продължаваш нататък и това е

След като не изпитаваш чувства към Х (приятелски може айде), а към 15 все още нямаш такива "щото още нищо не е станало" що се засягаш, че споменах, че поста ти е лишен от чувства?

Град
    Hahh nqkoii da e kazal 4e se zasqgam ?!??!?

Цитирай Първоначално написано от Radeto_
    След като не изпитаваш чувства към Х (приятелски може айде), а към 15 все още нямаш такива "щото още нищо не е станало" що се засягаш, че споменах, че поста ти е лишен от чувства?
    Mda i az taka mislq ne vlaga6 mnogo 4ustva kum x ili 15 ,no vse pak ti si znae6

Град
    OMG 4akaite da si izqsnim ne6to az s1m loverka ama naposled1k kat staa v1pros za lubov mi e asdki bezrazli4no
    ha 4e az ko da pi6a miloto mi X ... o4arovatelnoto 15 ?!?!

Цитирай Първоначално написано от Phantom_91
    Не си спопмням със сигурност,но мисля,че Чърчил беше казал:"Любов може да дойде след приятелство,но не и приятелство след любовта."
    .
    100% истина !
    Почти никога не преглеждам същата тема 2 пъти!
    За въпроси - ЛС
    ---------------------------------------------------

Град
    Цитирай Първоначално написано от Russian Mafia Boss
    .
    100% истина !

IMmam jivite primeri 4e ne e istina

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от -4arovnata-
    .
    100% истина !

То или не е било истинска любов,или не е истинско приятелство...
    Любовта е само илюзия породена от липсата на алкохол!!!

Град
    не там където ми се иска..
    Цитирай Първоначално написано от -4arovnata-
    .
    100% истина !

бе ти разлика между любов и харесване правиш ли ?!?!?! и кой знае кви неща си говорат един за друг зад гърбовете... мани мани изобщо не тъни в такава заблуда че са си добри приятели а по темата... скъсай го естествено, пък то от него зависи дали ше си останете приятели... стига да не напрайш някоя издънка като тва да тръгнеш с "15" веднага... не ти е сложна ситуацията, измисли си решението сама [-o<
    love hurts, but it's worth it =)

Най -добре поговори с Х и му обясни ,че неможете да бъдете вече заедно .Да боли от думите ,но все пак повече ще го боли ако после разбере че си била с него и си го лъгала не мислиш ли?Успех при разговора и ако той малко или много държи на теб ще иска да си останете приятели ,поне това му кажи че няма да е проблем за теб ,ако естествено е така .

Мега фен Аватара на koalka
    Изхода е ясен и ти мисля, че го знаеш. Остави, че харесваш друго момче, но и не си сигурна в чувствата си към Х.Според мен трябва да бъдеш честна с него.А това дали ще си останете приятели не зависи от теб.

Според мен няма да останете приятели.Аз съм в същото положение в момента.Скъсаха ме заради друг.И сега тя ми казва че си ме обичала като приятел и държала на мен като такъв.Искала да сме си приятели и да си споделяла с мен.Ама че глупост.Аз и казвам че я обичам а тя кви ми ги дрънка.Както и да е най много да спре да ти говори и напълно да те игнорира особено ако има чувства към теб.Апък ако му кажеш за приятелство всичко ще свърши на момента.Приятелство най малко след 6месеца и то ако няма още чувства към теб.И все пак ти казвам да размислиш и да видиш какво точно чувстваш преди да е станало късно.Не те знам на колко години си ама не си на много защото с тия разсъждения.Скъсайте после изчакай малко и тогава му говори за приятелство-сега само ще го заболи и ще го раздразни.Но май не ти пука много за него.

просто му обясни, че вече нямаш чувства към него , но въпреки това държиш страшно много на него като човек и по-добре всеки да поеме по своя път и ако не приятели, то да си останете поне едни добри познати

Шута и тфа е.

Хмм не знам ама аз до сега тея момчета дето съм ги зарязвала после се правят,че не ме познават...след една връзка трудно остава приятелство.
    НяМа Зна4еНиЕ КаКвО кАзВат ДрУГитЕ - тЕ Не Ме ПоЗнаВаТ.СмеЯ сЕ нА ПуК На ТезИ, КоИтО МраЗяТ УсМиВкаТа Ми.Аз ПроЩаВаМ, Но пРоБлЕмЪт е чЕ нЕ заБраВяМ!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си