.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Град
    Пловдив

Любов между мен и пиятел??Невъзможна...

Значи лятото едним мой съсед и прител 3 години по-голям от мен ми каза,че е имал чувства към мен.Влчбил се в мен когато започнало лятото,но ми каза чак след 3 месеца,когато чувствата са отминали.Попита ме дали добре е направил като не ми е казал на време,че ме харесва.Аз бях нещо повече от шокирана и казаХхх"Амииии предполагам".След това когато излизахме навън по улицата аз очевадно го избягвах.Не знам защо така се получи,но той по този начин видя,че съм се панирала от сталото супер много.Като се има впредвид,че това е единственото момче до сега обяснявало ми се в любов аз не знам какво да кажа и такаа...рзвалих едно приятелство и мисля,че вече никога няма да бъде както преди.
    Само споделям не искам чак толкова съвети,защото не виждам как нещата могат да се променят,но ако някой има идей да ги дава.Постоянно се виждаме,водим се сутрин за училище,но пак..не е както преди.Трудно ми е да го гледам повече от 10 секунди в очите и се смущаавам...

Град
    ~*~На ЛуНаТа И НяКъДе ТаМ~*~
    Dokolkoto razbrah toi ve4e nqma 4ustva kum teb.Ne moje6 da go nakara6 nasila da te obi4a.Radvai se na priqtelstvoto mu i ako naistina go obi4a6 go pusni na ''svoboda''
    Светът ми е създаден за мечтател
    и винаги след вятъра е тичал.
    Но твоят свят е истински приятел.
    Различни са, но много се обичат.

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    Всичко ще си стане както преди. Аз също имам един приятел, който преди около 6 години ми се обясни в любов. В началото беше странно ама после всичко си стана даже по - хубаво от преди.Не захвърляй такова приятелство, защото приятелството м/у момиче и момче е много по силно, отколкото момиче и момиче

п.п на 20 съм

Град
    Пловдив
    Нека да допоясня.
    Той в момента си има гадже,а аз не съм сигорна,че го харесвам(просто имам симпатий,и по скоро приятелска обич).Но просто много тъпо постъпих като го отбягвах след като ми каза,че ме харесва и така развалих хубаво приятелство.

Град
    Пловдив
    Според мен няма как още в началото след като ти е казал да е както преди,нормално е да реагираш така

Всичко ще се оправи според мен. Нека да мине време и нещата ще са както преди. Още повече, че той сега си има гадже и ще те приема само като приятелка. Щом и ти изпитваш приятелска обич към него не виждам какъв може да е проблема...

I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си