- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Безразлична ..
Имам си приятел.Убедена съм в неговите чувства към мен защото винаги ги показва а и е истински и добър човек.Но аз нали за пръв път съм с нормално момче и май пак ще прецакам нещата!!!И така исках да ви попитам за съвет.Какво да правя значи нах-лесно ми е да кажа КЪСАМЕ >> ДО ТУК .. но немога
![]()
Колкото и да е странно като сам с него само броя минутите докато ще си тръгна .. а като съм без него се чудя каде е как е какво прави званя му смс-и искам го до мен ... Но дойде ли при мен се чудя как да го разкарам
![]()
Нз защо така ???????????
![]()
Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !
http://vbox7.com/play:9aff1eb1
Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.
знае6 ли и аз сам била в такова састояние...имах си супер сериозно гадже дето супер мн ме оби4а6е и иска6е да прекарваме вси4кото ни свободно време заедно.и оттук доидоха проблемите...в смисал няма6е разнообразие, може и при вас да е за тва...но не си мисли 4е 6те ти е лесно ако скасате...аз едвам го преживях
Ами и ти сама май незнаеш какво искаш. Несмятам,че ти е безразличен. Ако ти беше нямаше като не сте заедно да ти пука кво прави и да му пишеш смс-и. Вземи си помисли хубаво наистина ли искаш да скъсаш с него. Просто накрая да не съжаляваш. Моя съвет е да изчакаш малко да видиш как ще вървят нещата и дали няма да се промени начина ти на мислене. Ако нещата продължават така... вече ти си решавай.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Еми чаках известно време и пак е същото .. Без него умирам с него се побърквамОхх какво да правя ... Как така може да нз какво искам ?? Толко е гадно
![]()
Първоначално написано от alehole
ето това е жената никога незнае кво иска
![]()
NO COMMENT
Правиш го, защото не знаеш какво искаш.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
E kak da neznam iskam i az vednuj edna seriozna vruzka a to kvo stava![]()
Ами като не знаеш какво искаш, така се получава. Дай си малко време, според мен връзката ви просто е в застой и няма разнообразие, направи някаква промяна и виж дали ще има ефект..а ако няма..хмм може би причината е в теб и трябва да помислиш каква е тя, защото както виждам момчето не прави нищо нередно според думите ти...просто те обича. Според мен и ти не си безразлична към него, просто не си наясно с чувствата си. Но не бързай, за да не съжаляваш после за постъпките си. Успех от мен![]()
мисля че има разпродажба на мозъци пo e-bay .... ако ти незнаеш ко исакш ние ли да знаем ....
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
Абсолютно същото щях да напишаПървоначално написано от sasha_90
[size=7][b][u]fosse cos
Вероятно и азПървоначално написано от Presley`n`Sum
Животът е адът описан в Библията!
еми постараи се малко да си промениш държанието ако искаш да запазиш връзката си \Първоначално написано от alehole
/
И според мен не знаеш какво точно искаш... До скоро и аз бях така и с приятеля ми се разделихме, но той все още ме обича и сега дори не се виждаме... Доста често си мисля, че това, че се разделихме беше грешка, но от друга страна не искам или по-точно не знам дали искам пак да се съберем... И всичко това е адски гадно след 1 дълга връзка... Така че аз бих те посъветвала много добре да си помислиш и да си изясниш какво точно искаш преди да направиш каквото и да е![]()
Вкарай малко разнообразие-ходете наместа където до сега не сте били,срещайте се с нови хора,контактувайте!И ако след това ти си все така безразлична няма смисъл да си с него!...Другото което е..ми се струва,че и ти незнаеш дали искаш да си с него или не,но това вече е твой въпрос,а не на другите!Успех!![]()
Оф,нз ама според мен тва не е пълноценна връзка помисли сериозно преди да решиш каквото й да било![]()