.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Цитирай Първоначално написано от e_l_i_z_a
    Пуснах го да свърши в мен ...а сега ме човърка мисълта...в петък попринцип трябва да ми дойде...но ако не ми дойде тогава,вече ще е късно и няма да мога да пия ескапел.... а ако сега пия ескапел...има ли смисъл всъщност а и как ще си взаимодейства с тези хапчета..направо нз какво да правя..
    Не се притеснявай всичко ще е наред!!!И аз пия противозачатъчни-Lindynett и то 3 блистер и мога да ти кажа,че приятелят ми свърши в мен още на 7мият ден от приемането им,е после си направих тест..за всеки случай...ама сега вече сме си спокойни

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от SeVy_SeXa
    abe to po princip moje ama gledai kogato ne si v ovylaciq zashtot onali znaesh chq nama nishto sigurno a i te do 99% predpazvat....
    Това е изключение, а не правило!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    Цитирай Първоначално написано от karamela
    Пуснах го да свърши в мен ...а сега ме човърка мисълта...в петък попринцип трябва да ми дойде...но ако не ми дойде тогава,вече ще е късно и няма да мога да пия ескапел.... а ако сега пия ескапел...има ли смисъл всъщност а и как ще си взаимодейства с тези хапчета..направо нз какво да правя..
    Не се притеснявай всичко ще е наред!!!И аз пия противозачатъчни-Lindynett и то 3 блистер и мога да ти кажа,че приятелят ми свърши в мен още на 7мият ден от приемането им,е после си направих тест..за всеки случай...ама сега вече сме си спокойни
    Пия същите

При противозачатъчните /или поне голяма част от тях/ овулация НЯМА.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Град
    On top Drugs of choice: Nicotine Caffeine and Gaming
    Предписаха ми ги с целта за която са си
    Просто лекарката каза,че не е 100% сигурно от първия блистер...затова в началото слагахме и презерватив...сега съм на края на втория и се чудя дали пък вече действат напълно???
    Значи ти е време да си намериш компетентен лекар. Най-малкото Линдинет и 20 и 30 със сигурност действат след седмия ден(ако прочетеш листовката, ще видиш, че само на едно място пише "първите 7 дни да се прилага допълнителна контрацепция" и то при смяна на определен метод за предпазване от бременност). Предполагам обаче, че ефектът започва още с първото хапче, ако то се приеме на пръвия ден от менструалния цикъл. Това като цяло си е принцип при оралната контрацепция - ако ги започнеш на първия ден, пазят веднага; ако ги започнеш на 2-5 ден, чак след седмица.

ПП: Само аз ли имам нормален гинеколог, който ми изписа таблетките и ми обясни какво да правя, какво да очаквам, какви са рисковете и т.н.? Прекарах 45 минути в кабинета му....

то и аз ги пия нз ти кви пиеш ама аз пия Диане35 но те са ми предписани защото имам киста ама нзз дали пак си действат като противозачатъчни щото пак се спичам нямам им доверие при положение че са ми предписани за друго а не за нежелана бременност

Цитирай Първоначално написано от ant1_4alga
    то и аз ги пия нз ти кви пиеш ама аз пия Диане35 но те са ми предписани защото имам киста ама нзз дали пак си действат като противозачатъчни щото пак се спичам нямам им доверие при положение че са ми предписани за друго а не за нежелана бременност
    Ще ти дам един пример като за идиоти - ако си купиш зимни обувки, които топлят не защото топлят, а защото са красиви, те пак ще топлят, нали?
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    Днес ми дойде дори в същия час както и миналия месец...всичко е наред значи Противозачатъчните действат!!!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Днес ми дойде дори в същия час както и миналия месец...всичко е наред значи Противозачатъчните действат!!!
    Те жените преди сума ти години са го откроло това и ние ти го казахме отдавна. заключвам темата!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си