- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За мацките,които пият хапченца...
Не се притеснявай всичко ще е наред!!!И аз пия противозачатъчни-Lindynett и то 3 блистер и мога да ти кажа,че приятелят ми свърши в мен още на 7мият ден от приемането им,е после си направих тест..за всеки случай...ама сега вече сме си спокойниПървоначално написано от e_l_i_z_a
![]()
Това е изключение, а не правило!Първоначално написано от SeVy_SeXa
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
При противозачатъчните /или поне голяма част от тях/ овулация НЯМА.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Значи ти е време да си намериш компетентен лекар. Най-малкото Линдинет и 20 и 30 със сигурност действат след седмия ден(ако прочетеш листовката, ще видиш, че само на едно място пише "първите 7 дни да се прилага допълнителна контрацепция" и то при смяна на определен метод за предпазване от бременност). Предполагам обаче, че ефектът започва още с първото хапче, ако то се приеме на пръвия ден от менструалния цикъл. Това като цяло си е принцип при оралната контрацепция - ако ги започнеш на първия ден, пазят веднага; ако ги започнеш на 2-5 ден, чак след седмица.Първоначално написано от e_l_i_z_a
ПП: Само аз ли имам нормален гинеколог, който ми изписа таблетките и ми обясни какво да правя, какво да очаквам, какви са рисковете и т.н.? Прекарах 45 минути в кабинета му....
то и аз ги пия нз ти кви пиеш ама аз пия Диане35 но те са ми предписани защото имам киста ама нзз дали пак си действат като противозачатъчни щото пак се спичам нямам им доверие при положение че са ми предписани за друго а не за нежелана бременност
Ще ти дам един пример като за идиоти - ако си купиш зимни обувки, които топлят не защото топлят, а защото са красиви, те пак ще топлят, нали?Първоначално написано от ant1_4alga
![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Те жените преди сума ти години са го откроло това и ние ти го казахме отдавна. заключвам темата!Първоначално написано от e_l_i_z_a