- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- как се казва/казват най;добрата/добрия приятел/ка?
Tereza,Ivka,Iliqna :P
Гюлчето и Цецко!!!![]()
I’ll always live for the nights that I can’t remember…And the friends I’ll never forget!!!
ПоЛи , ЦвЕтИ , СаМи ,МиЛеН , И ИФ4ОООООООО ,но най-мн обицам бепцету поли и милото сами аре да му върна жеста![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Можеш да затвориш о4ите си за неща които неискаш да виждаш,но неможеш да затвориш сърцето си за неща които неискаш да 4устваш!
Юлия и Иринаа...![]()
![]()
Страшни саааа...
![]()
Станко,Евгени,Пейчо,Теодор, Камен,Ивана![]()
miiiiiiiiiiiiiiiiii Ebasi qkiq vuprosssss kefi me mi nai mnmnmmn si obi4kammm mimi (hug)(miLi4k@t@) i if4ooooo i te nai mn me radvat abe if4oooo we nema takuv kat nego pulni mi du6ata prosto obi4am vi dvamataaaa mn !!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:P :P :P :P :P :P
и аз мн си те лофам както и сами вие сте ми БФР FOREVER![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:P :P :P :P
Можеш да затвориш о4ите си за неща които неискаш да виждаш,но неможеш да затвориш сърцето си за неща които неискаш да 4устваш!
eeee obi4am te maaa mnmnmmnmnmmn !! are i sami go obi4am ama po malko ot if4oooo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Най-добрата ми приятелка се казва Цветелина.
Обичам я много,много,много.![]()
Имам и адски добри познати,но никой не е като нея.![]()
Мойте най добри приятелки са Лилито и Здравчето и супер много си ги обичам![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nai dobri priqtelki sa mi ani i adi........dokato ne gi sre6tnah misleh 4e nai-dobur priqtel nqma.......
Деси,Кики,Дени и Симоне![]()
Първоначално написано от comics
Крисииии....много си я обичкам![]()
![]()
The guy gets all the glory the more he can score,
while the girl can do the same and then you call her a whore!
Женшен както обича да я наричаме ( иначе се казва Евгения) и Пифчо (Ивайло)![]()
No martini .. no party..
Софи , Анжи & Теди....и трите са ми по различен начин бест фрс...Софи я познавам от 2 годишна , а Анжи от вече 2 години , но и на нея много държа...За Теди пък колко мн съм ревалаАма толкова мн я обичам , че сега като не е в моя клас , се чувствам празна
![]()
![]()
Petq Vanq Simonka i Daniel4y
FoReVaR sAd .. ;(
Истински приятели трудно се намират и поне за момента не съм намерил. Има много хора, на които мога да разчитам до известна степен, но истински приятел - не (надявам се да намеря). Съвет към аудиторията. Никога не се предоверявайте на някой, защото има голям шанс да ви "забие нож в гърба" ( както е модерно сега да се казва... )