Еми от около месец си пиша с едно момиче в което съм много влюбен.. Но тя е от Каварна аз съм от София и няма как да бъдем заедно. Тя е мн хубава и незнам за кво се занимава с мен по скайп отначало се ебавах с нея щот ми беше се тая имам си достатъчно момичета в София и сичко без чувства просто ни е яко заедно.. Но с това момиче стана нещо мисля че я обичам но тя е много далеч тя си има гадже и тя ги върти по много ... НО знам че ме обича .. само че аз се държа с нея безразлично за да не ми е гадно за нея Мислех да отида в Каварна за Нова година и да сме заедно за 1 седмица тя ме покани в тях защото ще е сама аз мислех да отида към 27 28 декември и се оказа че на 28 тя има рожден ден и се чудя дали да отида.. Аз я попитах дали ми има попринцип доверие и тя каза мислиш ли че ти нямам доверие щом те каня в нас за 1 седмица при положение че ще съм сама и ти казах че бих спала с теб (а тя е детствена)... Когато ми го каза тфа аз се здухах защото неискам да я нараня а знам къф съм тъпак и ще вида някое друго момиче и веднага след нея ще тръгна дори незнам дали това което изпитвам е истинско .. А на нея и казах че ако отида там за 1 седмица ще е мн хубаво и няма да искам да си ходя и тя ми каза ми не си тръгвай .. и ми каза остани в Каварна , защото аз тренирам футбол и може да ме прехвърлят да играя там.. НО незнам чудя се дали си струва да зарежа целия си живот заради едно момиче и да отида в град в който никой не познавам.. Казах на една фр къф ми е проблема и тя ми каза трябва да избереш дали ще избереш лесния начин да си седиш в софия с поредните единствени или трудния като в каварна и може би да открия любофта тъй че нямам представа какво да правя и дали сичко което чувствам е истина защото не съм такъф влюбчив и тя аз като и разказвах преди кво права там с момичета и тя ми казаваше че съм бил отвратилен женкар лиглио надут съм бил кво ли още не но ме обичала.. Тъй че моля ви помогнете ми да реша какво да правя!!