.

Виж резултатите на анкетата: Колко тела има човешката душата?

Гласували
160. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • 1

66 41,25%
  • 3

6 3,75%
  • 5

1 0,63%
  • 7

3 1,88%
  • 9

3 1,88%
  • ???

81 50,63%
Отговор в тема
Страница 3 от 11 ПървиПърви 1234567 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 264
    Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    До преди известно време,като че ли не осъзнавах,че всяко едно нещо има своя край(включително и човешкия живот).

Признавам,че на моменти ме обзема страх да не си отида прекалено рано от този свят, но после само за еди,единствен миг всички мрачни мисли се изпаряват, като се сетя,че някои и до моите години не са доживяли.

Малко се отклоних от темата,но сега е момента да дам конкретен отговор.-Та приемам смъртта за естествения край на земния път.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Мега фен Аватара на Decu
    Град
    Софето :D
    В момента смъртта не ме интересува...явно още не осъзнавам колко сериозно нещо е всъщност : )
    What you give is what you get!

Според мен душата няма тела.След смъртта тя може или да остане в рая и да си почине,или да се прероди и да продължи да живее за наказание,че е бил лош човека през живота си.Може ад да няма,а това да е ада.Това е моето мнение.

Град
    In the Afterlife....
    за какво се замисляме. не мислите ли че живота, ако е такъв, то е по-елементарен или немислимо по-сложен отколкото го приемаме?
    в статистиката на вселената, всичко се създава и след това умира, закърнява. колко тела, души и измерения има, колко богове и кумири - никой не знае. а дори и случайно някой от милионите, пъплещи по тази земя, да е прозрял "истината", кой ще му повярва, кой ще живее спрямо нея?.. имаме ежедневие, имаме проблеми, глупави или не. числеността на телата ни не е на дневен ред, според мен. след като нямаме източник за строежа на безкрайността...

Град
    kadeto iskam
    Именно от тая тема - СМЪРТА идват безкрайните човешки депресии - Аз ще умра за какво да живея, живота няма смисъл. Може и така да е, но все пак трябва да мислим за живота не за смърта да си правим живота такъв че да има смисъл. Тва че ще умрем е неизбежно тва е ... добре че не знаем кога точно ще умрем иначе щеше да е голяма лудница

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    Може да звучи малко смешно, но вярвам в прераждането. Някак си не мога да приема, че всичко просто свършва. Не виждам смисъл от целия жизнен път, ако накрая не остава абсолютно нищо от нас.
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Цитирай Първоначално написано от valantain_love
    Може да звучи малко смешно, но вярвам в прераждането. Някак си не мога да приема, че всичко просто свършва. Не виждам смисъл от целия жизнен път, ако накрая не остава абсолютно нищо от нас.
    Вярвала в Бог, тя..

Град
    Dark Forest
    чакам я да дойде. не ме е страх от нея.
    защото тя е най-сигурното нещо на тоя свят.
    и рнао или късно идва

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    2,5 тела

Град
    Някъде по широкия свят...
    След бутилка водка ставам абсолютно безсмъртен !

Иначе сериозно не вярвам в прераждането и не ме е страх от смъртта ,в края на краищата все някога ще дойде ,страх ме е от това какво следва след нея !
    War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.

Организма още от детството върви в една посока-към смъртта,т.е до своето отрицание.Отстъпваме място на друго поколение,а ние оставяме духовното наследство-култура,знания.

Град
    Цитирай Първоначално написано от Lychezar
    Организма още от детството върви в една посока-към смъртта,т.е до своето отрицание.Отстъпваме място на друго поколение,а ние оставяме духовното наследство-култура,знания.

Алкохола ни прави безсмъртни!

Иначе си прав.
    War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.

“Това, което се случва след смъртта е тъй неизразимо великолепно, че нашето въображение и чувства не успяват да си съставят дори приблизителна представа за него… Разтварянето на нашата ограничена във времето форма във вечността не води до загуба на смисъла.” - “Писма том 1” -Карл Густав Юнг
    "Да бъдеш напълно честен със себе си е хубаво упражнение."Фройд

хм, като малка си мислех че има ад и рай... сега си мисля, че човек се преражда.. и все пак ми е много странно къде отива човек след смъртта... никой не знае.

Плаши ме смърта,защото незнам какво следва след нея..
    Е ще видим..но една част от мен вярва в прераждането,а друга в нищото..
    London Tipton

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    ами как да я приемам смърта ...със страх ...

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    милиардиииииии.....
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Ами от доста време съм осъзнала, че рано или късно всеки умира и че смъртта е част от живота. Смъртта ще е само 1 миг така че на ме е страх от нея, а от това което ще дойде или няма да дойде после. Вярвам в Бог, но понякога една част от мен - неверния Тома - се пита - къде са ми доказателствата?
    Е, в крайна сметка някой ден всички ще разберем, така че...
    *HaPpiLY EvEr AfTeR*
    But no matter what you'll never see me cry...

подкрепям вси4ки които вярват 4е смъртта е не6то хубаво и мн по приятно от живота : )
    XOXO...

Мега фен Аватара на HexGirl
    Град
    niderlandia
    Normalna 4ast ot sa6testvuvaneto na vseki jiv organizam
    Шапкарю .....
    Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?

Аз осъзнах, че съм смъртен след като усетих болка.
    Смъртта не ме плаши изобщо, тъй като аз вярвам в прераждането.
    Според мен човека умира физически, но душата му се вселява в ново физическо тяло и това е вечен кръговрат. (моя теория за прераждането )
    ...They say learning to love yourself is the first step
    that you take when you want to be real.
    Flying on planes to exotic locations won't teach you how you really feel
    ...

Град
    Всеки го е страх поне малко от смъртта ,аз лично я приемам като една дългоочаквана почивка от живота.

Няма смърт.

Град
    Between The Hell and The Heaven
    смърт...еми това е големия финал на всичко...
    вече не ме е страх от нея,не съм готова да умирам,но не ме е страх...
    не знам колко време ми остава и мисля да си живея живота възможно най-пилноценно
    даже и да да се прераждаме,не виждам смисъл,след като не помним грешките от миналия си живот
    ще ми се да не се прераждаме все пак,ще ми се просто да има "живот след смъртта",място кадето да отидем...рай,ад...някъде

From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?

Град
    Долината На Идиотщината
    смятам че има живот и след смътта макар и да ми се струва някак си идиотско,приел съм смъртта защото рано или късно всички ще умрем(Шишо Бакшишо ),но да си призная смъртта е единственото нещо от което наистина ме е страх

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си