.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33

Малка и неопитна

Ами с едно момиче напоследък тука си пишем в скайп и се зарибяваме пишем си смси и често говорим по телфона но тя е на 13 и доколкото виждам много срамежлива, всеки път когато спомена да излезем тя се извинява че неможе или че има работа...... излезнахме веднъж разхождахме се и си говорехме...... тръгнах да я целувам а тя се дръпна.Опитах пак а тя ми даде просто една целувчица по устата
    Какво предлагате да не бързам толкова или какво ,незнам как да я отпусна и да не я е срам толкова!

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    А ти на колко си ???
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

на 15 съм 2 години по-голям от нея

Град
    Маями
    znaachi i az bqh taka... znachi kazvash opital si se da q celunesh ;].. tq se e drupnala..kaji i v skype shtoto e po-lesno kogati ne e ochi v ochi che nqma da se opitvash poveche..a tq da go naprvai sama kogato e gotova ;] deistva.. segashnotot mi gadje mi priloji sushtoto neshto poneje mnogo se durpah aa oshte sled dva dena go celunahh i stana mnogo ko takova uspeh gotin nadqvam se da se poluchi neshto..kolkoto do godinite tova ne e prechka
    oh che dulgo stanaaa

Хехе мерси за съвета ще опитам

Голям фен
    гати световната конспирация аз ще знам вече за вас тинейджъри сектанти....едни други се зарибяват и манипулират

Питам само

А на теб какво ще ти стане, ако в близките година или две вие продължите да излизате, а на нея просто не й се натиска с теб? Ти тогава какво ще си помислиш?

еми естесвено ако я обичам няма да ми пречи но не е за предпочитане да става така 2 години добре дано да са повече

И аз мисля така - ако я обичаш, няма да бързаш да я нагъваш като безплатна закушчица, дадена ти от Царя. Ти на 13 не беше ли горе-долу по същия начин? Любовта идва с узряването все пак.

Голям фен Аватара на gorska
    Град
    в гората... !We all live in оur yellow submarine!
    Ами виж, 2 години не са много голяма разлика, ако бяхте на 23 и 25, но все пак девойчето е само на 13, и е доста малко. Може да не иска гадже на 15, въпреки че аз лично не виждам нищо нередно... Май започнах да си противореча, но все пак нейното виждане може да бъде различно от моето.
    Мисля, че не разбрах всичко, което написа... ъъъ, да не би да има друго гадже и за тва не иска да я целуваш? Може и само да си харесва друг. Сигурен ли си в чувствата и към теб( пак казвам, не те разбрах напълно...)?
    П.П. на 13 години е 7ми клас, може би не иска връзка, а иска да се подготвя за изпити... може би смята, че ще се разконцентрира. Остави я, нека тя сама да те

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    По-кротко, може да я е срам, ще я чакаш ако я харесваш.

Животът е адът описан в Библията!

Град
    Търново.... Велико Търново
    f*ckin' retards .... що не спрете да питате глупости използвайте го малко тоя мозък ...

Emi i az sum na 13 ma xodq s 17 godi6en ot 5 meseca.I az otna4alo bqh taka mn sramejliva i mu kazah malko da iz4aka za6tot ne bqh preodolqla predi6nata si lubof i sled 1 sedmica kogato pak se opita se polu4i.Za tova po dobre iz4akai izvestno vreme za sega samo q pregru6tai I pogovorete v skype.Kusmet
    да загубиш копнежа на сърцето си е трагично, но да си възвърнеш този копнеж е всичко, за което можеш да мечтаеш !!

Град
    sofia
    a ti na kolko godini si i parvo za6to ne q popita6 iska li da e s teb moje bi trea o6te malko vreme za da usmisli a moje bi da q prite\iska semeistwoto i vse pkae na 13 i ne 4e zam ne be problem na 13 da imam gadje i da se celuvam towa ne zna45i 4e vsi4ki sme ednakwi i atka
    Tu es un r

Мега фен Аватара на sasha_90
    Най-добре да чакаш да стане готова.

Град
    На гРаниЦаТа мЕждУ ФанТаzИRта и ReaLностТа :)
    za6to li imam 4ustvoto 4e opisva6 men i o6te 1 mom4e deto praim sy6tite prostotii po to4no az gi praq i neznam za6to po to4no zaribqame se v skype smsi drun drun ama kato se sre6nem i me hva6ta sram i se dryrpam i mnou si se nervq moje i pri tvoqta priqtelka da ima ne6to kato moq taka nare4en bebe6ki sindrom az sym na 13 a toi na 16

Град
    Пловдив
    Ми изчакай ама според мен ако наистина те харесваше нямаше да се дърпа!Освен ако не е извънредно мн срамежлива

Мега фен Аватара на koalka
    Явно момичето наистина се срамува, щом се е дръпнала и от целувката.Според мен трябва НА ЖИВО да говориш с нея заради това, да й кажеш, че няма от какво да се срамува и я разбираш.

аз на 13 години незнаех какво е момиче...

Град
    те на 12 вече "секс" правят ( представям си го xD )

Цитирай Първоначално написано от kael
    ( представям си го xD )

това е извратено ....

Град
    *представям си какъв ужас е *

Голям фен Аватара на PoisoNGirL
    Град
    [BuRNinG-iN-HeLL]
    Horata vuv foruma,koito sme nad 18 mai veche sme prekaleno stari i nasheto detstvo ne e preminalo v takiva neshta.Tova,koeto nie sme pravili na 16-17..te veche po na 12 otdavna sa go minali...Emi moje da chuvstva,che i e rano za gadje i zatova da se durpa.. ne vsichki na tazi vuzrast na tolkova otvoreni s po 4-5 gadjeta i sa pravili sex...ne nasilvai neshtata de
    Ako nqkoi te popita kakvo e liubovta,kaji mu,che e mechta,koqto vodi do smyrtta!

Град
    пхахахах дано не слагаш и мен в тая над 18 категория xD

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си