.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Може да не я е срам , а просто да не те харесва и да не знае как да те отреже и за това да е излезнала с теб ....щом все си измисля извинения за да не излиза с теб значи не е толкова от това че я е срам , колкото може би от това че не те е харесала чак толкова ..според мен все пак не се отказвай де ....аз само си казвам мнението ....а ти сам си преценяш :P

Град
    aRbAnaSi PaLaSs;]
    време пфффф.....

ей пиши как вървят работите с това момиче ,че ми стана много интересно..

Не се е целувала с език и за това се е дръпнала. Залагам си задигнатия химикал, че е това!
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Град
    Пловдив
    Абе на 13 има най-различни момичета...едни са по-развратни и от 17-18 годишните, а другите са толкова срамежливи...иначе всичко с времето си...

Хах преди 6 месеца проблемите се въртяха около 14 годишните, гледам границата е паднала на 13 Браво , само така .... А за мацето кфо да ти кажа, .. настоявай, ще клекне :>

Град
    MoHTaHa
    Цитирай Първоначално написано от MaCe_Za_MiLi0nI
    Emi i az sum na 13 ma xodq s 17 godi6en ot 5 meseca.I az otna4alo bqh taka mn sramejliva i mu kazah malko da iz4aka za6tot ne bqh preodolqla predi6nata si lubof i sled 1 sedmica kogato pak se opita se polu4i.Za tova po dobre iz4akai izvestno vreme za sega samo q pregru6tai I pogovorete v skype.Kusmet
    уаУ на 13 и ходиш със 17 годишен...много хубавооо,тъкмо за хвалба е ... лелелеле... и предишна любов си си имала .. на 13.. не че има нещо лошо де,ама..

по темата.. изчакай малко,тя сама ще ти покаже когато поиска нещо повече

Ами определено не ме харесвала много или и тя не е знаела какво е чувство защото ми писа преди няколко дена че не била за мен и че ВЕЧЕ не ме харесвала не можах да разбера какви са тез нейните чувства за по 2-3 дена ама карай лапе е все пак това беше края на историята

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си