- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Малка и неопитна
Може да не я е срам , а просто да не те харесваи да не знае как да те отреже и за това да е излезнала с теб ....щом все си измисля извинения за да не излиза с теб значи не е толкова от това че я е срам , колкото може би от това че не те е харесала чак толкова ..според мен
все пак не се отказвай де ....аз само си казвам мнението ....а ти сам си преценяш :P
ей пиши как вървят работите с това момиче ,че ми стана много интересно..![]()
Не се е целувала с език и за това се е дръпнала.Залагам си задигнатия химикал, че е това!
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Абе на 13 има най-различни момичета...едни са по-развратни и от 17-18 годишните, а другите са толкова срамежливи...иначе всичко с времето си...
Хах преди 6 месеца проблемите се въртяха около 14 годишните, гледам границата е паднала на 13Браво , само така .... А за мацето кфо да ти кажа, .. настоявай, ще клекне :>
Ами определено не ме харесвала много или и тя не е знаела какво е чувство защото ми писа преди няколко дена че не била за мен и че ВЕЧЕ не ме харесвала не можах да разбера какви са тез нейните чувства за по 2-3 дена ама карай лапе е все пактова беше края на историята
![]()