.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: прическа?

Град
    TAM KADETO OBI4AM

прическа?

какжо мислите да при4ините на косата си за нг,и коледа? аз о6те го мудря тоя в1прос?
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Голям фен
    Град
    Somewhere In The Middle Of Nowhere
    Аз мойта ще я оставя да почине.Не смятам да се правя по някакъв различен начин.Единственото което може да и причиня е да си направя сини кичури но за сега ще я оставя

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    ами моята ще е както обикновенно рошава,къдрава,може да вкарам н6 цветно като фиби4ки или карио4ка,но сигорното е 4е ще е рошава...
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Мисля да си я накъдря с ролки

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    abe i az mislq kadravo ama se 4udq za nekav po interesen na4in.....
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Аз моята за нг мисля или да я изправям и да сложа някоя хубавка фибичка, или да я вържа настрани с голяма воялна фибка от рода на панделките.
    Сърцето ми плаче, крещи и не спира...

Град
    София
    Тая седмица съм на Рожден ден и смятам да ходя при фризьорката да си правя няква прическа,и без това оня ден се постригвах и много се харесвам с новата коса и цвят. Ще бъде нещо като експериментална прическа за Нова година. Видях се с права и бухнала коса,иска ми се и с нкъдрена..
    Някой да си е правил косата с дифузер при фризьор ??
    Smile!?

Аз ще си я отрежа доста къса,щото ми писна от дълга коса!И може би 6е си сложа някви ярки ки4ури....нз то4но ама 6е е къса

Емиииии да аз съм се правила с дифузер на фризьор и много ми хареса.. ама мойта коса си е чуплива и й трябва само малко, за да се накарти така че.. нз при теб как ще е..
    ДобРиТе ВинАгИ гИ МрАзЯт и ВинАгИ иМ ТъРсЯт КосУрИ... Ако нЯмА НякОй СреЩу МеН, зНаЧи нЕ СъМ ПосТиГнАлА НиЩо.. вСе Пак ТеЯ , КойТо Не Ме тЪрПqт - ЗнаЯт кЪдЕ да Си Го НавРъТ !!!

As onsi den se podstrigvah.Otrqsah q po kusa,napravih i briton4e(ama malko po dulgo)Sega mnogo se kefq na novata si pri4eska.Sa nova godina mislq da q nakudrq s masha a otpred da ostavq 4ast ot britona prav.Mislq 4e shte e qko.

Ами ще си правя бритонче, настрани такова (преди бях така и много се харесах, обаче тогава косата ми беше на пластове и бях като ритната зелка в главата ), което ще бъде лилаво и ще имам и още 3-4 лилави кичура отгоре и 2 отдолу Ама незнам какво да си направя с косата друго за Нова Година. Може да я накъдря и след като я накъдря да я разроша след това. Получава се яко.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си