.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

да му пусна ли..?

вижда се от колко време ходиме с приятеля ми... (4 месеца и половина някъде) той наистина не настоява да му пусна, но знам че иска... все пак е момче... на 16 години съм, а той на 17, но имам проблем със секса... страх ме е... какво да се прави.. не искам да порасна и имам чувството, че ако го направя няма да е същото и връзката ни и сичко.. а се чудя дали да му пусна не за друго, а защото имам чувството, че си играя с търпението му... та въпроса ми е повече какво се промени в живота ви момичета след като го направите, според вас.. възрастта подходяща ли е, защото лично аз все още си се чувствам дете.. и имам доверие на момчето

Град
    Пловдив
    исчакай ... трябва да се чувстваш готова за да направиш тази крачка ако те обича истински ще те исчака още 2-3 месеца

Град
    варна
    Направи го само и единственно ако се чувстваш готова.Както каза сама ти се чувстваш още дете.От тези твой думи разбирам, че ти си наистина много объркана, но май и не си готова.Трябва да го искаш, да се чувстваш сигурна, че момчето което си избрала не е някакъв който ще те изчука веднъж и ще те зареже.Твойте желания винаги са над неговите.Ако бях на твое място, не бих го направила, да му угодя.

Град
    у вас
    Абе пусни му на момчето. Щом до ся те е чакал ще те чака и още нема никаф смисал. То тва е тръпката да не си готофа и да го напрайш кво ша чакаш да станеш няква лелка и да си наясно с сичко ша е супер скучно. Докато сега ще изпиташ толкова много неща на веднъж. Важното е да не е планирано.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Az bih go napraila ni6to ne se promeni ,osven 4e imahme seksualni kontakti ,koeto samo prave6e o6te po-hubavi ne6tata tова е нормално!
    Ама го направи ако си готова ,а като гледам не си ,така че той ако държи на теб ще чака

Цитирай Първоначално написано от dshiznit
    Абе пусни му на момчето. Щом до ся те е чакал ще те чака и още нема никаф смисал. То тва е тръпката да не си готофа и да го напрайш кво ша чакаш да станеш няква лелка и да си наясно с сичко ша е супер скучно. Докато сега ще изпиташ толкова много неща на веднъж. Важното е да не е планирано.
    Изчакай докато станеш готова .. не го слушай този. И аз тука си чааакаам ... И чак когато стана готова щего направя.
    LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....

Само ако си готова го направи.Както казаха и другите,ако те обича ще чака Моя живот не се промени кои знае колко само това,че има моменти в които ми се иска секс.Аз с моя приятел още не съм го правила,а ходим от 2 месеца :P И понякога ми се иска,но и не.Защото ме е страх да не е да стане малко кофти и незнам,защо имам такова чувство Аз съм на 17 този месец ще правя 18.И за възраста е нормална според мен е,ако искаш можеш да изчакаш токато си наистина готова.

Град
    у вас
    Ауе вия сте много задръстени майна чакай доде станиш готофа. Кво значи да е готова можители да ми обесните. Давай смело му пускай на момчето. Нищо няма да ти стане нема получиш психични отклоненя.

Какво се промени ли? Амиииии почнахме да го праим навсякъде и по всяко време,в резултат на което аз се наситих на секс и сега на 18 години нямам никакво желание за секс.Недей да бързаш,да ти кажа нищо кой знае какво не губиш.
    Позволи ми да се докосна до твоето сърце, позволи ми да го завладея, да бъда единственото нещо от което има нужда то!

Цитирай Първоначално написано от dshiznit
    Ауе вия сте много задръстени майна чакай доде станиш готофа. Кво значи да е готова можители да ми обесните. Давай смело му пускай на момчето. Нищо няма да ти стане нема получиш психични отклоненя.
    Готова сначи да го иска сама,а не заради някой да го направи

майна да си готов на 100% значи да не се колебаеш и да си сигурен, че го искаш

мерси за съветите не отказвам още, но и аз си мисля, че ще изчакам.. малко егоист съм и поставям нуждите си първи каквото и да говоря.. знам, че ме обича и би ме изчакал, просто се чувствам глупаво, че все още го карам да чака..

Както ти самата каза, той не ти дава зор че държи на теб Нормално е да му се иска, все пак е момче, а на тях в тази възраст им се ескат много неща. А и той може би чака момента, когато и двамата сте готови, но от това, което каза си личи, че не си. Затова ако искаш да гонаправите ти трябва да се подготвиш за това-има много писано по тази тема за първия път. Прочети колкото се може повече, за да си подготвена и да имаш определени очаквания, но не и че ще бъде перфектото преживяване, защото първия път е незабравим, но и има доза разочарование. Затова трябва да се подготвиш за първия път и да си сигурна, че искаш да го направиш (защото първия път е вълнуващт и само веднъж в живота) точно в този момент и точно с този човек, трябва да му имаш доверие айде успех от мен !!!!

Голям фен
    Град
    Имам :)
    Душко, свиквай с мисълта, че човека с който го направиш за първи път е почти сигурно, че няма и да е последния. Важното е да си подготвена от страна на предпазни средства така, че да не стане някоя беля и да си убедена, че искаш да го направиш точно с този човек за първи път.

Пускай Пускай Пускай Пускай Пускай Пускай =D> =D> =D> От тва най - много да ви се подобри връзката! Давай няма кво да чакаш повече

Ако ти не си готова не го прави, ако те обича ще чака...
    Възраста е добре, но то си зависи от тебе. ТИ си най-важното а не той.

Pusnu mu
    qm,piq,eba i biq , DuSHaTa v RaQ , HUq d0 Kraq

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си