- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момчета,до колко се възбуждате,коагато лижете приятелките си
Е,доставя ли ви ВЪРХОВНО удоволствие или просто ви кефи? Възбуждате ли се много от това или не чак толкова?
Look deep inside me ...
Определено ми доставя огромно удоволствие
Napravo svur6vam![]()
![]()
определено много се възбуждам пък и ми е супер готино къто видя че и на нея и е готинохахах
LIVERPOOL FOREVER !!!
да възбужда ме,но не и върховно удоволствие![]()
"Най страшното е да любиш светица дето тайно живее във грях"
me 2Първоначално написано от LoLiPoP4o`
Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.
мнението на приятеля ми е че едва ли не му харесва повече от свирката или самият секс което на мен ми се струва доста странно защото се пак той не изпитва никакво удоволствие освен да гледа на мен колко ми е готино![]()
РаЗпРаВяТ кУчКи СмЕ бИлИ-мИ сЕкИ сИ иМа ХаРаКтЕр!УлИчНиЦи СмЕ бИлИ-е По ПоКрИвИтЕ лИ дА хОдИм!БиЛи СмЕ с РаЗлИчНи-ЕмИ кЪдЕ дА гИ нАмЕрИм ЕдНаКвИ?!сПеЛи СмЕ с МъЖе-А мЪж ОсТаВяЛи Те дА сПиШ?
супер много ми харесва, супер много ме възбужда, някой път не ми се иска да не спирам да го правя
но върховното удоволствие за мен е друго![]()
Облякох черни дрехи върху бялата си душа
за да се слея със сивата безмълвна тълпа.
Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!
TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !
Hm. super e. Oshte predi da se dokosna do neq veche sum vuzbuden. Posle bavna igrachka s malkoto angelche mejdu krakata i dupetoTolkova stimulirashto mi deistva, che posle obladavaneto e kato ot divo jivotno. No puk tq e super vuzbudena i mokra veche i poznaite kakvo stava natatuk ...
![]()
Eating isn't cheating - Arnold
~*Shokoladova*~ :
мнението на приятеля ми е че едва ли не му харесва повече от свирката или самият секс което на мен ми се струва доста странно защото се пак той не изпитва никакво удоволствие освен да гледа на мен колко ми е готино
И моя приятел е така...и понякога много му се чудя..[/quote]
Доставя ми удоволствие. Приятно ми е да гледам какво се случва с момичето.
Mi ne me vuzbujda i ne moga da kaja i 4e me kefi
do tolko 4e da se izparda na klitora i