Цитирай Първоначално написано от F33l7h3Pa1n
Цитирай Първоначално написано от _BoSSy_
Определено НЕ бях за Г.Костадинов(нз защо но мн ме дразнеше)..
Щях да се радвам за Дренски или пък за Финдо-и двамата са големи мъжкари и изключително земни хора.Джина ме радваше наи-много от жените
хях чуваш ли се.. финдо мъжкар...т'ва че е напомпан ли го прави мъжкар? предаде своите, ако не беше гласувал против барбадос накрая може би щяха да са той и Дренски на финал...бая тъпичък човечец...ама фитнес инструктор ко да очакваме повече...по възможностите му е само да гълта 'аповете да праи изкуствени мускули и т'ва е...
Остави ги мусколите..или излъчването му.Говора за това,че тои беше ЕДИНСТВЕНИЯ играч които прегърна всички в момента в които го изгониха на съвета.Кои друг щеше да седи цяла вечер в затворен клетка като наи-голямия пумияр на дъжда??С много други впечетления съм останала за Финдо,но не ми се пише толкова мнгого.И защо да е тъпичък-тва,че си траеше и само гледаше сеир не значи че е тъп.Пък кво и Жоро е стриптизьор,но не отричам,че мислеше разумно.
А за това,че гласува за съотборника си-така е преценил,така е направил..това беше само игра.