.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

[анкета] презервативи

Zdraveite koi sa po hubavite prezervativi DUREX ili SPORTEX,spored vas i za6to ?
    Budi kakuvto si ima dostatu4no drugi hora!

Град
    Sofia
    Mi vse taia

Град
    Montana

uhaaa

ami to dali DUREX ili SPORTEKS si e se taq ama po dobre da ne sa tiq ot 20 st .... :} ne che neshto ama ....

Тука разликата не опира толкова дали ще са Durex или Sportex. Разликата е дали ще са Durex/Sportex или от 20 стинки.

От гледна точка на цената Sportex излизат по-евтино.

При Durex някои от моделите са доста по-плътни и понамаляват усещането. Но от друга страна изглеждат по-сигурни. Въпреки, че до сега проблем съм имал единствено с 'Екстра тънки' моделите (И на двете марки), но това пак са инцидентни случеи.

В общи линии е въпрос на предпочитание. Реално няма голямо значение. И мисля, че след време като посъберете опит ще се спрете на един модел, който ще ползвате за напред.

DureX -nz dali te sa po-dobri,no prosto ot SporteX mn sum patila (skusa se 6ibaniq prezervativ,bqh v ovulaciq,a gajeto mi svur6i v men 2 puti)

Аз предпочитам Спортекс - първо, че са значително по-евтини, второ Дюрекс са само 3 презерватива вътре, няма нищо друго, а в Спортекс има торбички за изхвърляне и лубрикант. Специално торбичките са много практични Лубрикант още не съм ползвала

Цитирай Първоначално написано от Willy Da Winka
    Тука разликата не опира толкова дали ще са Durex или Sportex. Разликата е дали ще са Durex/Sportex или от 20 стинки.

От гледна точка на цената Sportex излизат по-евтино.

При Durex някои от моделите са доста по-плътни и понамаляват усещането. Но от друга страна изглеждат по-сигурни. Въпреки, че до сега проблем съм имал единствено с 'Екстра тънки' моделите (И на двете марки), но това пак са инцидентни случеи.

В общи линии е въпрос на предпочитание. Реално няма голямо значение. И мисля, че след време като посъберете опит ще се спрете на един модел, който ще ползвате за напред.
    +1
    Почти никога не преглеждам същата тема 2 пъти!
    За въпроси - ЛС
    ---------------------------------------------------

Голям фен Аватара на n1ght_shadow
    Град
    там някъде
    можеше да е направип истинска анкета темата... не да пишеш [анкета] пред заглавието ^^
    Do the impossible.
    See the invisible.
    Fight the power.

Durex e комерса

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Спортекс \/

Супер фен
    както съм писал и в предишни мой постове ... т'ва че Durex или Sportex били по добри от тия по 20 стотинки са глупости ... ест. има такива от 20 стотинки които не са добри но те са много малко видове и почти несрещани.

На мен само един път ми се е късал презервтив от 20 стотинки, беше по моя вина, след това не ми се е случвало подобно нещо защото си взех поука от грешката си, а не да почна да си втълпявам че всичко е от презерватива и да вземам други марки по скъпи че уж по качествени ...

за мен цената на Durex, Sportex и подобни не се определя толкова от качеството колкото от рекламата ... не са направени от друг материал че да са по скъпи, по качествен ... едва ли ...
    тогава защо да давам 3 лв за 3 презерватива ... като за толкова мога да си купя 15 който вършат същата работа и ще правя много повече секс със тях
    Облякох черни дрехи върху бялата си душа
    за да се слея със сивата безмълвна тълпа.

Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
    Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!

TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !

po-visokata tsena na produkta nevinagi zna4i po-visoko ka4estvo no puk mi se 6te da zna4i i se spiram na durex

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от DarkAngelOfHope
    както съм писал и в предишни мой постове ... т'ва че Durex или Sportex били по добри от тия по 20 стотинки са глупости ... ест. има такива от 20 стотинки които не са добри но те са много малко видове и почти несрещани.

На мен само един път ми се е късал презервтив от 20 стотинки, беше по моя вина, след това не ми се е случвало подобно нещо защото си взех поука от грешката си, а не да почна да си втълпявам че всичко е от презерватива и да вземам други марки по скъпи че уж по качествени ...

за мен цената на Durex, Sportex и подобни не се определя толкова от качеството колкото от рекламата ... не са направени от друг материал че да са по скъпи, по качествен ... едва ли ...
    тогава защо да давам 3 лв за 3 презерватива ... като за толкова мога да си купя 15 който вършат същата работа и ще правя много повече секс със тях
    Е"динствената причина, за да купуваме презервативи от 2 лв нагоре, е защото мъжа събира кутийките
    Всъщност много хубав секс съм имала именно с презервативи от 20 стотинки и не съм се притеснявала изобщо.

Град
    В СъниЩаТа тИ ..
    ние сме само на Durex.Веднъж пробвахме Sportex и се скъса,от тогава не рискуваме с тях :P

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Ползвам само тези две марки(с много малки изключения) и почти няма разлика.

Цитирай Първоначално написано от n1ght_shadow
    можеше да е направип истинска анкета темата... не да пишеш [анкета] пред заглавието ^^
    xaxax
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

Цитирай Първоначално написано от ShokoladkaTa
    ние сме само на Durex.Веднъж пробвахме Sportex и се скъса,от тогава не рискуваме с тях :P
    I az sum taka

Град
    Montana
    spored men vinagi po skypoto izlzia po eftino
    Nqma veche strasti - Sexyt stana kato zdrasti!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си