- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Хора дайте нещо плс..
Абе вчера си взех Motorola W208 обаче има много кофти мелодии.. телефончето има композитор на мелодии обаче не мога да намеря мелодии за композиране.. ще може ли някой да ми даде линкче за мелодиики..
мерси предварително !![]()
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
ми фа ми фа сол сол
ми фа ми фа сол сол
ла сол ла сол фа фа
сол фа сол фа ми ми
-------------------------
сол ми ми
фа ре ре
до ре ми фа сол сол сол
сол ми ми
фа ре ре
до ми сол сол до
ре ре ре ре ре ми фа
ми ми ми ми ми фа сол
сол ми ми
фа ре ре
до ми сол сол до
![]()
Абре в замунда нямаше ли разни такива? [-o<
нИкОгА нЕ оБиЧаМ.....ТрУдНо Се ПрИвЛиЧаМ.....чЕсТо УнИжАвАм.....РяДкО уВаЖаВаМ.....чЕсТо ОтМаЩаВаМ.....и НиКоГа Не СъЖаЛяВаМ!!!
Фа ми фа фа фа ми ре ла сол ла до сол сол ла до...![]()
еее, тая песничка не я знамПървоначално написано от p4elata_brumze
![]()
eeeeeeee.. дайте 1 сериозен отговор бе кфо е туй фа сол мол..
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
Кое им е несериозното на отговорите? Ти май си пропускал часовете по музика. Хем искаш нещо, хем се оплакваш като ти го дадат
а пробвал ли си да си качиш някакви песни, мп3 формат и тях да ги ползваш като мелодии..
би трябвало да може![]()
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
И коледно се сетих:
Jingle bells
сол ми ре до сол
сол ми ре до ла
ла фа ми ре си
сол сол фа ре до
припев:
ми ми ми
ми ми ми
ми сол до ре ми
фа фа фа
фа ми ми
сол сол фа ре до
![]()
еее.. българчето ти голям гангстер зе да го раздаваш.. май скоро не си ял хyй а ?Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
Първоначално написано от [CSKA
...