- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво мислите ако...
Pitam ot 4isto liubopitsvo: bihte li si pomislili 4e edno momi4e e t1pa ako ne q poznavate dobre i ako tq e na 15-16 i devstvena?
Tova,4e ne pravila sex na 15-16godini ne povod za pritesnenie.Na vseki,kogato mu doide vremeto.\
/
Светът ми е създаден за мечтател
и винаги след вятъра е тичал.
Но твоят свят е истински приятел.
Различни са, но много се обичат.
OMG![]()
Всеки човек си е индивидуален и никой няма право да дава оценка или да съди някой за нещоЩо за глупости за тва.. :P
>>> House Music <<<
горе долу съм съгласенПървоначално написано от Insatiable
Почти никога не преглеждам същата тема 2 пъти!
За въпроси - ЛС
---------------------------------------------------
за да задаваш такъв въпрос явно наистина не ти достига мозък :P
Любовта е като вятъра,не мога да я видя,но мога да я почувствам!
аз се радвам на девствени!ако смяташ че ше те вземат за тъпа само ми ела!ше ти преобърна хастара!![]()
Никой не е умрял от работа,но защо пък да рискувам?!?
За мерна единица на мозъка не се взимат броя пъти в който са те изчукали...
Но както казаха по- горе => за да питаш такива неща и да се притесняваш от такова нещо, наистина си тъпа и ... не, не е 'щото си още девствена...
opf tva ti e tapa tema nomer 1214324352....Първоначално написано от zsp
tva po golqmata 4ast ot nasdelenieto nqma da si pomislqt ni6ty lo6oena golqma 4ast dori mn 6te se izradvat 4e vse o6te e devstveno momi4eto \
/ ima oba4e ena malka 4ast, deka imat leko stranno mislene....
realno moeto mnenie e slednoto: az mislq za sebe si do 16 ve4e da sam out tei 4e... nz ti opredeli kam koq grypa spadam.... no sas sig ne e ne6to tapoprosto taka si re6aa 4ovek... za nqkoi e priznak za zadrastenost
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Точно след 15-16год тялото на момичето е подготвено за сексуален живот. Какво лошо да си мисля за нея.. няма причина
Smile!?
От чисто любопитство: Защо едно момче се интересува от такива неща?
tocnoooooo takaaaaaaaaa dai mi egn i shte i izchislq koeficienta i na inteligentnost s po golqma tochnost ot IQ - test ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ponqkoga se chudq vsichki koito vlizat tuk li sa tolkova glupavi ili samo se pravqt ? kak moje da zadadesh takuv vupros i da ochakvash smislen otgovor nz !!!!!!
pussy wet as a river
you need a boat for me nigga
come on baby just lay down
or to bed with me baby
see me rubbin' my clit
suckin' (suckin') my tits