Колко шум вдигате по време на секс?
Я кажи ти колко?Първоначално написано от zsp
![]()
Много интересен въпрос направо...При всеки е различно...Аз съм от почти безшумни те...
зависи каде сме - у нас или у тях![]()
![]()
![]()
Ако имам една ябълка и ти имаш една ябълка, и си ги разменим, двамата ще имаме по една ябълка.
Ако имам една идея и ти имаш също идея, и си ги разменим, двамата ще имаме две идеи.
Ем не много, зави си дали има хора в къщи или у тях![]()
Случва се обаче когато няма никой да го правим шумничко, после съседите не ме поздравяват с дни![]()
ми нормално шумни сме си хахне чак толкова,че да се чуваме и у съседите,но все пак не сме и от най-безшумните..средно положение
![]()
f@nt@zi@
Зависи от ситуацията...
Zavisi ot dosta ne6ta ama glavno ot udovolstvieto![]()
98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си !!!
Не много: при отваряне на презерватива (ако се ползва), при вдишване и издишване и още малко по-шумно става ако се заприказваме нещо
i az sam ot srednite polojeniq , ni6to po specialno![]()
Dobrite momi4eta otivat v raq, a lo6ite kadeto si poiskakat!
правим ремонти през седмица щот от гласа на приятелката ми сичко се срутва![]()
Ние можещите водени от незнаещите,правим невъзможното за благото на неблагодарните.И сме направили толкова много от толкова малко че сме се научили да правим всичко от нищо!
zavisi ot tfa kak se spravq![]()
Nqma veche strasti - Sexyt stana kato zdrasti!!!
kogato s priqtelq mi pravim sex , nqma nikoi naokolo , taka 4e ne se nalaga da sym tiha![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
vova e superama kogat ima e mn gadno....
emi nqma kak - ot razlichni gradove sme i ni se otstypva 1 apartament za nqkolko dena da sme na same :P :P :P i si e super naistinaПървоначално написано от SeVy_SeXa
![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
lele ako mi dadat i na mene taka apartamen s nekoi................. :} ne mu zavijdam :P
аз сам от маркашщите и пашкаштитеПървоначално написано от zsp
![]()
![]()
![]()
![]()
Lubovta e 4uvstvoto,koeto 4uvstva6,kogato si po4uvstval,4e 4uvstva6 4uvstvoto,koeto nikoga dosega ne si 4uvstval!
хах х) аз съм си от шумнитепоследния път надухме да дъни някъв метъл, та да не се оплашат съседите
shuma vyzbujda myja oshte poveche i se pobyrkva![]()
Първоначално написано от SeVy_SeXa
Тука си права
![]()
![]()
Само минавам!
znam znam![]()
Като изтребител. Ама тея немските, от втората световна - дето вият като сирени.Първоначално написано от zsp
Че новите стелтовете никой нема ги разбере.
и аз такаПървоначално написано от dumbo_s
е понякога симулирам по малко
![]()
НяМа Зна4еНиЕ КаКвО кАзВат ДрУГитЕ - тЕ Не Ме ПоЗнаВаТ.СмеЯ сЕ нА ПуК На ТезИ, КоИтО МраЗяТ УсМиВкаТа Ми.Аз ПроЩаВаМ, Но пРоБлЕмЪт е чЕ нЕ заБраВяМ!