Еми става въпрос за едно момче което много харесвам.Аз съм 7-ми а той е 6-ти клас,аз съм нова в даскалото но вече се имам с повечето от 7-мите класове (те са от а до з) познавам неговата бест фр,преди бяхме мн близки с нея но това е друга тема.Всичко започна,когато негови фр му казват че не му стиска да доиде и да ме хване за зад*ика,а той просто доиде измери ме с поглед и просто най-нагло ме обара мн се издразних и в същото време не можех да взема решение После започнах да го виждам самнително често:на етажи на които той няма час и пред кабинети в които не учи,дори доброволно доиде да донесе дневника на моя клас.Когато се разминем в двора или в коридора все ми подвиква нещо-аз,зависи от настроението или се усмихвам или го поглеждам пренабрежително.Започнах да се улавям че мисля за него или че се изчервявам когато някои го спомене (изчервявам се винаги когато хар някои)
Та въпроса ми е как да се запозная с него...ест аз знам как се казва нооо се пак .... аз съм страшно срамежлива и нз какво да правя много ми е странно имала съм гадже но някак си абе странни чуства ....
И ако някои е прочел всичко което написах ще му бъда мн благодарна ако драсне някои ред
И скъпи форумни лъвове не ми се караите все пак аз съм просто едно хлапе на всичко отгоре маи и влюбено.Поздрави !
П.П.Сори ако има правописни грешки ама предвид че в момента е 4 без 5 а мен сън не ме хваща /защо ли / е разбираемо