- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо ми причиняваш това ...
Немога да ги разбера тия "жени".Защо давате празни надежди на нас мъжете... от сорта на: целувки, прегръдки.. и т.н. ...И накрая измисляте нещо от рода на :Мисля си за друг ,докато съм с теб. или Много ме притискаш. Като сметнете,че Тя ме покани да излезем... Тя ме прегърна ...Тя ме целуна... немога да разбера защо....Незнаех че толкова много боли ...
Заглавието на темата следва да е: "Защо причиняваш това на мен" не мислиш ли![]()
доволен ?Първоначално написано от Nu[m
Сигурно искат някои светът да им е в краката... не знам. Подозирам, че го правят, за да заситят суетата и гордостта си.
Това, което са направили с теб, е наистина гадничко. Съжалявам!
Не ставай мнителен сега, но просто бъди нащрек.
Не може по 1 човек да определяш какви са всички останалиПървоначално написано от nempoB
![]()
По принцип всяка "жена" е различна,вазпитана е по различен начин и има различен начин на мислене...и явно в случая не си попаднал на подходящата,но всичко това,което ти е причинила ще и се варне тъпкано някои ден
![]()
![]()
![]()
*******You can be who you want to be...Just be...Just do*******
Повечето "жени" са такива...Първоначално написано от Nu[m
Личен опит?Бил си с повечето "жени"?Първоначално написано от nempoB
![]()
Доста повярвай ми ...Просто си мислех че този път ще е различно ... да ма не ..Първоначално написано от Nu[m
Значи привличаш точно такиваПървоначално написано от nempoB
![]()
Просто немога да си обясня защо... всичко си върви идеално и накрая черта ...
Колкото повече се самосъжаляваш и мислиш за това, толкова по зле ще става.Първоначално написано от nempoB
Nu[m]b e прав... щом като всичко варви идеално и салед това всичко се прецаква помисли къде грешите и следващия път няма да е такаПървоначално написано от Nu[m
![]()
![]()
![]()
и от самосъжалениета няма полза...по-добре се замисли за напред как ще я караш
![]()
![]()
![]()
![]()
Истината е че твърде много ти пука , ако очакваш жена да те разбере значи си пъник ако много е надяваш и си отдаден на нея е все 1 да си откъснеш топките доброволно и да и ги дадеш да си направи обици![]()
![]()
Can you hear me? Do you know who I am? Can you see me? I live in the dark... I am the Devil! Dance with me!
+1Първоначално написано от Ейнджъл
Животът е адът описан в Библията!
jeni... nqkoi sa mili i dobri4ki drugi sa istinski kurvi...
\Първоначално написано от Roko123
/ \
/ \
/ въпрос на възпитание и "умствен багаж"
![]()
Както вие мъжете се държите към жените така и ние ще се държим с вас!Хайде стига с тия глупости ,че жените били такива онакива...не всички са еднакви ,а ти просто не си попаднал на свясна![]()
Ми жени... какво очакваш. Или го правят за да се изфукат пред приятелките си колко са желани и как отритват момчетата, или просто не знаят какво искат. Забелязъл съм,че момичетата пред тебе са едни,а с приятелките си в твое отсъствие съвсем другиПървоначално написано от nempoB
dance
И аз бях постъпила един път така, но момчето ми се натискаше, чак задушаваше всеки ден и реших да се възползвам от него, защото имах нужда от внимание.
Тъпо, ще е наистина ако тя самата е тръгнала да ти внушава, че може да имате нещо заедно. Ако е така, знай, че не всички са така. Зависи от периода в който се намират и доста други фактори, но не губи надежда и не трупай злоба.![]()
![]()
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Защото обича да вижда как се влачиш след нея.