- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да му вярвам ли?
zdraveite!az sam na 14 i hodq s edno mom4e koeto e na 21. toi 6te6e da se jeni no ne6to ne6tata se obarkaha s drugoto momi4e. toi tvardi 4e s neq ne sa se razbirali za6toto toi iskal men. obi4am go no neznam dali da mu vqrvam! molq vi posavetvaite me![]()
![]()
Модерирано по т.7 от Правилника!
коалка
Естествено че така ще каже... Просто ние мъжете сме уникални ... Единственото нещо което иска от теб .. мисля че се досещаш какво е![]()
napulno podkrepqm netpoB koga kazva 4e sa se razbrali ozna4a "imam alternativa ako "taq"ne mi pusne![]()
Can you hear me? Do you know who I am? Can you see me? I live in the dark... I am the Devil! Dance with me!
много ясноПървоначално написано от nempoB
![]()
![]()
вие мъжете сте нещо опасно...разликата от 7 год не ти ли говори нещо?
![]()
![]()
и тои е щял да се жени,а тва не е нещо толкова лесно...и изведнаж да се откаже от приятелката си заради едно момиченце...
![]()
![]()
![]()
![]()
*******You can be who you want to be...Just be...Just do*******
Аз лично неудобрявам такива връзки... замисли се малко .. какво друго може да иска от теб един 21г "мъж" ? А ти си едва на 14 г животът е пред теб.. Няма смисъл според мен ..![]()
Еми от гледна точка той който и да е, ще ти каже че не са се разбирали защото, може би иска връзка с тебе.Но това докато не го видиш с очите си не му вярвай.+ това ти какво правиш като той си има приятелка уж.
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
наистина е глупаво...ако се изхабиш още на 14... аз сащо сам на 14 и съм попадала в такива ситуации и много момчета на 18,19 и нагоре са ми предлагали подобна връзка,обаче просто няма смисъл от тях...по-добре се радвай все още на живота...малки сме още да се впускаме в такива афери...Първоначално написано от nempoB
![]()
![]()
![]()
![]()
Неговорим за "приятелка" а за бъдеща съпругаПървоначално написано от Anf3tamin4o
![]()
Разликата ви е 7 години...това няма да го коментирам, особено ти като си на 14.Не си ти причината да се разделите и той не те обича.Щели да се женят, но сега ти сваля звезди, че е било заради теб.Не бъди наивна и не му вярвай толкова.
Вярвай му естествено! Човека си е зарязал жената заради теб, а ти....![]()
Ма ти вярваш ли си ?!Първоначално написано от Tazadar
Животът е адът описан в Библията!
That's right!!! \Първоначално написано от koalka
/ \
/ \
/
Не вярвай на такива влечугиПървоначално написано от Mistaken_kid^^
![]()
Абе ти си само на 14 ...кфо се занимаваш с мъже по на 21 години за тебе други МОМЧЕТА няма ли?И това което ти е казал е лъжа според мен![]()
she te nae*e hubavo, she te zareje i posle cqlata ti psihika shte ruhne, i shte stanesh mujemrazka. ne se zanimavaite s takiva pedofili![]()
По-добре да си безделник, отколкото без празник.
Ми не на мен разликата от 7 години нищо не ми говори защото аз и моя фр сме точно на 14 и 21.И мога да ви кажа,че той не искаше от мен само секса...никога не ме е насилвал...аз реших кога ще го направим и вече година и половина след това си е още с мен.
При всеки е различно...![]()
![]()
тя може пък да не е попаднала на човек като твоя приятел...
![]()
![]()
всеки трябва сам да преценява кой стои до него
![]()
![]()
![]()
Така отстрани тази история не звучи достоверна. Доста съмнения се пораждат в нас... Най-добре ти можеш да си знаеш, но си малка и като нищо .. много лесно ще се излъжеш. Ам то за вкаление на душата.
Пък туку виж е искрен.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
da no kato se zamislq hodim ot dve godini i naistina me obi4a.mnogo pati go e kazval i dokazval a tazi za koqto 6te6e da se jeni se poqvi tova lqto dokato se bqhme skarali za gluposti! toi go napravi naro4no za da revnuvam
малко грубичко звучи но си е точно така....Първоначално написано от Miracle-Heroe
tili si e??vse pak si na 14g.jivei si jivota i ne se obvarzvai chak do takava stepen.mn qsno che tai shte ti kaje !ama vsashtnost...ne e taka!!takiva ekzemplqri tarsqt samo kade da si go mushnat !!!zareji taq rabota
Я пак ?! Значи ти си била на 12 а той е бил на 19 .. накъде отива тоя свят.....Първоначално написано от ddeessaannkkaa
![]()
ХаХаХа вярвай му ама да не стане после нае*ана и зае*ана... просто те лъже. Иска от тебе секс,защото си по-малка от него и си мисли че ще му пуснеш лесно. Моя съвет е да го държиш на сухо. Ако той наистина има чувства към теб това няма да му пречи,но ако не....тогава ще разбереш какви са му били намеренията.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Първоначално написано от nempoB
wooow![]()
![]()
определено това е вапроса...накъде отива света?!
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от nempoB
Мдаа..
Гледай си приятелите и у-щето като мен по-добре (едва ли по-развита психически и физически дори..), вс епак си на 14 о.О![]()