.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Стягане на дупето?

zdr iskam da popitam kakvo da napravq za da si stegna dupeto no v doma6ni usloviq za6toto nqmam vreme za fitnes?4uvala sam za klqkane a ne6to dr?i po kolko pati na den ako nqkoi moje da mi kaje trqabva da se klqka?i sa6to taka zadnika mi e ogromen i 4rez klqkane ima li vazmojnost da natrupam muskuli i da izglejda o6te po golqm?10x predvaritelno
    Аз СъМ ТоЧНо ТаКаВа КаКВаТо ИсКаМ Да БъДа. НаДуТа? - МоЖе Би Да И То МнОгО. НаГлА? - ПоНяКоГа ОтВрАтИтЕлНа.оБиЧаМ ГаДниТе КоПеЛеТа. СмЕйТе Ми Се Че СъМ РаЗлиЧнА А пък Аз Че СтЕ ЕдНаКвИ.

Град
    у вас
    Абе дупе се прай най-хубаво с тичане.

Ами наи добре е с велоаргометар но мойе и с бягане

Супер фен
    Ако правиш пълни клякания до долу има опасност да развиеш глутеусите и да ти стане малко по-голям задника,особено в профил

naistina stqgane na dupe se pravi s tichane nai dobre...trqbva poveche fizicheski uprajneniq..

Клякания, с широко разтворени крака и стъпалата настрани. Най-добре с тежести и не пълни до долу...

abe ako purvo si stegne6 bedrata dupeto ti 6te izglejda zna4itelno po malko... a tfa 6e stane kato kara6 kolelo sled obqd ili sutrin za da ne umira6 ot skuka vzemi sas sebe si Mp3 i gotovo

Град
    гр. Пловдив
    тичане
    The Nuts!

Град
    Valhalla
    Ела да ти покажа..

Град
    Враца
    със ластик ?
    ЧЕРНО БЕСИЛО.
    И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
    ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.

RISE WITH THE

Супер фен Аватара на tqnko1
    Град
    Shumen -> ФИТНЕsС

Re: Стягане на дупето?

Цитирай Първоначално написано от Natenceto
    zdr iskam da popitam kakvo da napravq za da si stegna dupeto no v doma6ni usloviq za6toto nqmam vreme za fitnes?4uvala sam za klqkane a ne6to dr?i po kolko pati na den ako nqkoi moje da mi kaje trqabva da se klqka?i sa6to taka zadnika mi e ogromen i 4rez klqkane ima li vazmojnost da natrupam muskuli i da izglejda o6te po golqm?10x predvaritelno
    МИ СПОРЕД МЕН ИМА МНОГО ХУБАВИ ПОЗИ В СЕКСА И НА ТЯХ МНОГО СЕ НАТОВАРВА ДУПЕТО ТО4НО МОГА ДА ТИ ПОМОГНИ В ДОМА6НИ УСЛОВИЯ СТАВА СИ4КО :P
    2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.

Фен Аватара на WinHater
    Град
    Казанлък
    ммм най много натоварва колелото.. ама не велоарометъра... щото е глупав и е по друго натоварването ами истинско колело.. а за изчистване се правят разни упражнения както видях някой е писал клякане с широко отворени крака.. та сутрин преди хранене... а най хубаво ще е сутрин да въртиш колелцето преди закуска... ама тва по трудно ства..
    NUFF BUMBACLOTS N RASSCLOTS- ONE LOVE!!!

клякай всеки ден по 30-40 пъти, върви всеки ден по няколко км, и на фитнес ходи ако имаш възможност

Не ползвай асансьор.Катери стълбите по няколко пъти на ден като най добре взимай през стъпало.Тва знам че най добре стяга дупето

с бягане става но не е много ефикасно поне при мен

lqga6 na tvarda povarhnost,diga6 si krakata 20-30 santimetra nagore i bavno gi raztvarqsh.trudno e oba4e ima efekt
    Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.

^ Това не беше ли за талията?
    Иначе стълби,бягане и разгледай в специализираните сайтове за фитнес,почти всички имат програми за домашна тренировка.

с чурка се стяга дупето..

Град
    По света и у нас :)
    Цитирай Първоначално написано от dqdo_mraz
    с чурка се стяга дупето..

по темата: тичааааай тичай и пак тичайййй
    Цитирай Първоначално написано от comics
    Ела при мен, аз знам какво да правя

Тичаш и след това плуваш по 4-5км и е гарантирано якото дупе Моите тренировки всеки ден са такива.Супер яко0о0о

Супер фен Аватара на preichetoy
    Град
    София, Люлин
    ами първо трябва да го намалиш.. щом ти е голямо .. тичане и колело, след тва едно много хубаво упражнение .. малко е трудно в началото , но ще свикнеш. значи: лягаш по гръб и си слагасх ръцете под дупето.. събираш си краката и ги изправяш .. започваш да ги повдигаш и сваляш, като при свалянето надолу не ги докосваш до пода.. и така първия, втория и третия ден по 10 и после през всеки два дни увелияваш с по 5
    mindscan

Цитирай Първоначално написано от BrU7Al
    Ами наи добре е с велоаргометар но мойе и с бягане
    На велоергометъра положението е седнало и точно седалищните мускули остават без тренировка.Клякания и много тичане.Най-добре да забравиш асансьора и да избягваш пътуването в превозно средство.За кляканията като за начало 20 са добре.На 10 дена качваш с по 10 и така докато стигнеш до 100-150.
    Йога и мъдрост

Прави напади,ако ги правиш правилно до 1-2 дни ще усетиш мускулна треска в горната външна част на глутеус максимус,което е показател за добро изпълнение на упражнението ще видиш че ще има ефект.А ако правиш клек с щанга не клякай до долу а някъде до височината на коляното не по надолу.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си