Aха и аз имах същите проблеми... сменяш компанията и много от старите ти навици и почваш нови занимания! След време може и да се върнеш ако те кефят като хора,но трябва да си знаеш твоето и да не почваш отново... наистина обикновено хората от такава компания лесно те манипулират.Погледни нещата отстрани,не осъзнаваш ли,че всъщност това е като по филмите за провалените животи и на хората станали наркомани? Всички хора несъзнателно са си набили някъв филм и живеят в него. За да не се друсаш,заради хората,които около тебе правят всичко да изглежда като едно голямо лайно, си кажи на себе си "Аз съм по-добър от тях,мога сам да решавам какво да правя,силен съм и никой не може да ме разубеди" Вкарай и малко злоба! Тоест много. А и все пак ти си решаваш какъв ще бъдеш като порастнеш нали? Почни да мислиш малко по-индивидуално и вместо да се спасяваш от реалността отстоявай своите желания и смачкай всички,които ти се противопоставят! Аз правех съвсем същото като тебе (само,че с много видове наркотици (не смятам тревата за такъв)) ,дори и хероин съм опитвал... Осъзнах,че наистина това не е начина. Не трябва просто да се изолираш от проблемите. Сигурно звуча много банално,но се замисли! Ти си силна личност,не се предавай просто така!