.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 42 от общо 42

Hybrid View

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от n1ght_shadow
    Цитирай Първоначално написано от MiMcHeToOo
    Тука стана сапунен сериал..
    точно....
    93303832 серия..

Животът е адът описан в Библията!

Голям фен Аватара на gorska
    Град
    в гората... !We all live in оur yellow submarine!
    О, боже, какъв интелект според теб може да има един стриптизийзьор?!? А може би и твоя е толкова, че не знаеш, че наИстина се пише със И, а не със Й и затова не си и забелязала колко прост е в действителност. Според мен е недопустимо, човек с такава професия да бъде победител и да представя България... въобще не е по-достоен от Светла!!!
    Не мога да те разбера... Просто спри да го харесваш! Спри! Знаеш ли аз колко пъти съм правила така! Спирам! Съзнавам, че коментара ми е напълно излишен, но просто не мога да се начудя как може такава простотия!!!

Цитирай Първоначално написано от Cherkeza
    Какви хапчета пиете ?
    Почти никога не преглеждам същата тема 2 пъти!
    За въпроси - ЛС
    ---------------------------------------------------

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Вие "редовни ли" сте?

Град
    sofia
    abe ti si mn zle kak moje d ase vluvi6 ili tam kwoto e v toq tapak kakwo oki ima mn qko tqlo i towa e .Kato e tolkowa gotin 6to ne e rabotil po prestijna rabo6ta naistina da se vlvi6 v nekoq filmova zvezda 6te te razbera no v towa si e napravo 4ist unikom
    Tu es un r

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Божичко...

1во Георги е грозничък / бебси хайде само се обади тук просто.../

2ро е абсолютно нормално според мен..да не си на 13-14-15?
    почти на всяко момиче и се е случвало докато е малка да залитне по някоя звезда от екрана,но мога да ти гарантирам че скоро ще отмине.ще срещнеш хубаво момче и на "улицата"
    Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!

Град
    shumen
    Цитирай Първоначално написано от Ice_Queen_
    1во Георги е грозничък / бебси хайде само се обади тук просто.../

2ро е абсолютно нормално според мен..да не си на 13-14-15?
    почти на всяко момиче и се е случвало докато е малка да залитне по някоя звезда от екрана,но мога да ти гарантирам че скоро ще отмине.ще срещнеш хубаво момче и на "улицата"
    absolytnooooo
    po 1. -~-=> syper e smotan prili4a na nqkoi martav 4erep v mytra ili nqkvo takova neestestveno slabo jivotno ama i az se izkazvam eno hybavo.... tei de razbrahte me AbeE GroZen E... ama seki s vkysa si de...
    po 2. to4no [!] ama po na4ina po koito avtorkata go e napisala mi se stryva 4e ne e nqkoq malka pikla..... nz... ama ina4e si prava de az kato bqh malka bqh re6ila 4e 6te se ymaja za sLaVi tRiFonoV
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Цитирай Първоначално написано от MiMcHeToOo
    Тука стана сапунен сериал..
    xaxa dam i oshte na 2 seriq ima intrigi a po temata mmm dam.... i az sum vlubena v justin
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

Голям фен
    Град
    По света и у нас.
    Да не мислиш че си единствена милиони са тия къде са влюбени в някоя известна личност ама просто тва е невъзможна любов...

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от Th3MaN
    тва е невъзможна любов...
    Няма невъзможни неща!

А тоя ми е неизвестен, но след като е описвал идеала си за жена, а авторката е харесала интелекта му...
    Просто...

Град
    Търново.... Велико Търново
    аз пък се влюбих в една героиня от любимото ми филмче "bleach" ама то е рисувано и ся духам супата ...... пробвайда влезеш в телевизора и да си поговориш с него ; )

no comment
    Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
    and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
    so take these broken wings!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от kael
    аз пък се влюбих в една героиня от любимото ми филмче "bleach" ама то е рисувано и ся духам супата ...... пробвайда влезеш в телевизора и да си поговориш с него ; )
    Олеее да живее дневния мързел и желанието все пак да наваксаш с ученето ...Та ся кат съм на компа и преглеждам раздела,все ще попадна на твое мнение,а сега... и спирам дотук иначе ще ме обвинят в някви лични разпри и тем подобни....
    А до авторката,откажи се от него,няма смисъл,не може да е истинска любов,от телевизора просто няма как...
    Любовта е само илюзия породена от липсата на алкохол!!!

Цитирай Първоначално написано от LitTlE_BeBsIiI
    Hahaha toi kato me vidi toi 6te mi se navie ne az na nego :P
    Ebasi samo4uvstvieto prosto no comment kak puk to4no kakto si varvi 6te te vidi i 6te ti se hvurli to4no na teb bojeee

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си