- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Влюбих се в обраэ от екрана
93303832 серия..Първоначално написано от n1ght_shadow
Животът е адът описан в Библията!
О, боже, какъв интелект според теб може да има един стриптизийзьор?!? А може би и твоя е толкова, че не знаеш, че наИстина се пише със И, а не със Й и затова не си и забелязала колко прост е в действителност. Според мен е недопустимо, човек с такава професия да бъде победител и да представя България... въобще не е по-достоен от Светла!!!
Не мога да те разбера...Просто спри да го харесваш! Спри! Знаеш ли аз колко пъти съм правила така! Спирам! Съзнавам, че коментара ми е напълно излишен, но просто не мога да се начудя как може такава простотия!!!
![]()
Първоначално написано от Cherkeza
![]()
Почти никога не преглеждам същата тема 2 пъти!
За въпроси - ЛС
---------------------------------------------------
Вие "редовни ли" сте?![]()
![]()
![]()
abe ti si mn zle kak moje d ase vluvi6 ili tam kwoto e v toq tapak kakwo oki ima mn qko tqlo i towa e .Kato e tolkowa gotin 6to ne e rabotil po prestijna rabo6ta naistina da se vlvi6 v nekoq filmova zvezda 6te te razbera no v towa si e napravo 4ist unikom
Tu es un r
Божичко...![]()
1во Георги е грозничък / бебси хайде само се обади тук просто.../
2ро е абсолютно нормално според мен..да не си на 13-14-15?
почти на всяко момиче и се е случвало докато е малка да залитне по някоя звезда от екрана,но мога да ти гарантирам че скоро ще отмине.ще срещнеш хубаво момче и на "улицата"
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
absolytnoooooПървоначално написано от Ice_Queen_
![]()
po 1. -~-=> syper e smotan prili4a na nqkoi martav 4erep v mytra ili nqkvo takova neestestveno slabo jivotnoama i az se izkazvam eno hybavo.... tei de razbrahte me
AbeE GroZen E... ama seki s vkysa si de...
po 2. to4no [!] ama po na4ina po koito avtorkata go e napisala mi se stryva 4e ne e nqkoq malka pikla.....nz... ama ina4e si prava de
az kato bqh malka bqh re6ila 4e 6te se ymaja za sLaVi tRiFonoV
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
xaxa dam i oshte na 2 seriq ima intrigiПървоначално написано от MiMcHeToOo
a po temata mmm dam.... i az sum vlubena v justin
![]()
![]()
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
Да не мислиш че си единствена милиони са тия къде са влюбени в някоя известна личност ама просто тва е невъзможна любов...
Няма невъзможни неща!Първоначално написано от Th3MaN
А тоя ми е неизвестен, но след като е описвал идеала си за жена, а авторката е харесала интелекта му...
Просто...![]()
аз пък се влюбих в една героиня от любимото ми филмче "bleach" ама то е рисувано и ся духам супата ......![]()
пробвайда влезеш в телевизора и да си поговориш с него ; )
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
no comment![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
Олеее да живее дневния мързел и желанието все пак да наваксаш с ученетоПървоначално написано от kael
...Та ся кат съм на компа и преглеждам раздела,все ще попадна на твое мнение,а сега...
![]()
![]()
![]()
![]()
и спирам дотук иначе ще ме обвинят в някви лични разпри и тем подобни....
А до авторката,откажи се от него,няма смисъл,не може да е истинска любов,от телевизора просто няма как...
Любовта е само илюзия породена от липсата на алкохол!!!
Ebasi samo4uvstvieto prosto no comment kak puk to4no kakto si varvi 6te te vidi i 6te ti se hvurli to4no na teb bojeeeПървоначално написано от LitTlE_BeBsIiI
![]()