- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Къде за последно правихте секс?
Ами... за последно беше преди малко у приятеля ми и нямаше нищо нестандартно![]()
>>> House Music <<<
на легло , лошото беше че вратата не се заключваше и съквартиранта на момчето можеше всеки момент да влезе в стаята![]()
В България,преди 9 дена![]()
В банята и беше супер![]()
Няма любов...има само временни интереси[!][!][!]
Вчера сутринта на вилата на нашите в 1 съседно село, където прекарахме 8-ми декември!
Posledniqt pat bqhme v staqta na moq priqtel ,kakto obiknovenno i mi skasa prashkite.Ta sega sam s edin chift po malko
![]()
Ми...на леглото у нас![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
puke ти кат станеш на 20 години сигурно и в ушите ще са те миналиПървоначално написано от Cvetelina_91
![]()
Нищо не внушава такова презрение към успеха, както мисълта за това, с какви средства е постигнат.
http://www.teenproblem.net/teenid/dark0s
В колата му ..на задната седялка ..обаче е адски тясна .. отзад .. ии мн некомфортно .. даже не мога да го обясна за кво става на въпрос ..
на кревата в приятеля ми.Нищо нестандартно
снощи на нейното легло![]()
HuBavA RAbOTa Ama Bulgarska....!
преди 2 дена в сънищата ми![]()
![]()
Snoshti, sled diskotekata na vilata mi.![]()
Eating isn't cheating - Arnold
v baba mu na legloto ama posle se premestihme na zemqna 4e stanahme 6umni![]()
ами на легло беше(днес)...досега това води личната ми класация.. :P невероятно беше![]()
А при мен сексът е все още мираж................не издържам вече. 2 седмици суша, ех...........