.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 55 от общо 55
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    А при мен сексът е все още мираж................не издържам вече. 2 седмици суша, ех...........
    i az sym na suho ot sedmica i 3 dni

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    А при мен сексът е все още мираж................не издържам вече. 2 седмици суша, ех...........
    Ako biahte dale4e edin ot dryg i ne se vijdahte niama6e da e tolkova kofti ama vie nai-veroiatno se sre6tate i vi se iska o6te pove4e...
    Gadno...Dano skoro vi se otdade vuzmojnost da se izkonsymirate kakto kazva edin moi poznat

Sno6ti purvo na drygia divan v nas i posle v legloto mi...

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Живеем на 2 мин. пеша и се виждаме почти всеки ден, като сег по студа стоим у тях............Просто преди не исках, защото се бях спекла да не съм бремнна, а след това ми дойде менструацията и беше кървава баня. както и да е снощ най-накрая се случи, но той не беше като цяло в кондиция и аз направо си го принудих И понеже знаех, че го боли глава и е болен и не иска секс особено.................не ми хареса и се почувствах адски тъпо след акта . Ама аз вече не издържах...........Както и да е-не стана както го исках и както чаках 2 седмици.
    А иначе по темата-снощи към 21 на леглото на техните, където обичайно се разполагаме, защото то е в детската стая............Гаджето ми спи в хола.

Събота за последно правих .. у тях на леглото Бяхме доволни ...
    “Her lips say no, but her hormones say 'Oh my God, yes, more.”

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си