.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Спешнаа помощ моляяя ви

Значи на 13 години съм обаче напоследък мн ме е страх от едно нещо ! От 11 годиен си бия чекии обаче последната година почти секи ден си бия ! И не мога да издържа и 2 дена и секи път кат свърша съжелявам и викам повече няма но действята се повтарят ! Та страхът ми е мога ли да стана импонтетен щото съм чувал такива изрази а съм на 13 и ако съм продължавал така можело на 20години да съм импонтентен и да не ми става плсс помощ !

Модерирано от swords1010
    Т.1 от правилника!

Град
    Pleven
    и тва кво общо има с компютри

Значи...учила съм,че с прекаленото мастурбиране ,мастурбиращият може да се отчужди от др. пол и да се превърне в така наречения мастурбиращ самотник и да стане импотентен.Та според мен трябва да си намериш приятелка,да правите секс (въпреки,че момичета на твоята възраст надали водят полов живот) или поне да имаш някоя до себе си..незнам...

Цитирай Първоначално написано от Deni4ka_
    и тва кво общо има с компютри
    Deni4ka_ объркал се е човека..сигурно от притеснение

абе не вярвам да ти стане нещо, нали уж е полезно мастурбирането..

Някой да изтрие тази тема не и е мястото тук
    Само минавам!

po taq logika az trq ve4e da sm impotenten ... nqq lo6o v tfa 4e luska6 seki den ... tfa e prosto faza i nq ko da sajelqva6 ...
    I live among the creatures of the Night

ami az treta godina hodq na sip sexologiq i sme govorili po taq tema. do kolkoto razbrah ne e vredno dori e polezno zashtoto se proizvejdat po novi spermatozoidi mai
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

Град
    Sofia
    лъскай си колкото ти е кеф. няма да ти изсъхне нито да станеш импотентен. най много на 20 да имаш тендо-вагинит (заболяване на китката на ръката от износване)

споко пич. а за секс според мен си малак. така че лъскай на воля.
    Един приятел като беше на 12-13 всеки ден си правеше по 2 сутрин и 2 вечер ... сега ебе като робот.

каквооооо Бях чувал за окосмяването по ръцете и т.н., ма тоя мит съм го изпуснал.

Пич нищо няма да ти стане и е напълно нолмално, хич даже не се притеснявай, праскай си там и не се бой нито от последствия (щото такива няма) нито, че е неправилно.

А това за отчуждаването - зависи си от човека и от нищо друго. Ако не си общителен липсата на мастурбация няма да ти помогне, както и обратното.

Бах,за първи път чувам такава тъпотия.

Цитирай Първоначално написано от iv4oiv
    лъскай си колкото ти е кеф. няма да ти изсъхне нито да станеш импотентен. най много на 20 да имаш тендо-вагинит (заболяване на китката на ръката от износване)

споко пич. а за секс според мен си малак. така че лъскай на воля.
    Един приятел като беше на 12-13 всеки ден си правеше по 2 сутрин и 2 вечер ... сега е** като робот.

Абе не знам дали нещо може да ти стане ама,,, абе спри за поне 1 седмица .. да си почине
    Ludo Fen4i na Oc i Oth

Голям фен Аватара на n1ght_shadow
    Град
    там някъде
    хаха бахти слетата.... как ще станеш импотентен от 1 чикии е пери си ги на воля и да не ти пука
    Do the impossible.
    See the invisible.
    Fight the power.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си