.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 74

как да убедя майка си, да ми позволи да си оформя веждите?

Майка ми ме мисли за малкото си момиченце и на всеки въпрос без да се замисли отговаря с ''Не''. Искам да си оформя веждите на козметик, а незнам как да я убедя.

Град
    ~*~На ЛуНаТа И НяКъДе ТаМ~*~
    Edna priqtelka ima6e su6tiqt problem.Na neq maika i postoqnno i govore6e,4e kozmeti4kata 6tqla da i gi orizili o6te pove4e...Bih te posuvetvala da pogovori6 s maika si,da i kaje6,4e ima6 jelanie da si gi oformi6.V tova nqma ni6to lo6o.
    Светът ми е създаден за мечтател
    и винаги след вятъра е тичал.
    Но твоят свят е истински приятел.
    Различни са, но много се обичат.

Град
    Montana
    pogovori s neq ako ne stane ne q i pitai poveche
    Nqma veche strasti - Sexyt stana kato zdrasti!!!

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    въпобще не я питай,постави я пред свършен факт
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Цитирай Първоначално написано от ninsy
    въпобще не я питай,постави я пред свършен факт
    Точно така , в крайна сметка веждите са си твои :P
    Любов ли ? Тя не съществува . Курви? Курволяк колкото щеш...

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Ъъ на колко години си?

Цитирай Първоначално написано от Jamalska
    Ъъ на колко години си?
    И аз това се питам

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

13 без няколко дни.

Re: как да убедя майка си, да ми позволи да си оформя веждит

Цитирай Първоначално написано от .marmaid.
    Майка ми ме мисли за малкото си момиченце и на всеки въпрос без да се замисли отговаря с ''Не''. Искам да си оформя веждите на козметик, а незнам как да я убедя.
    ami purvo na purvo tva si e li4no tvoe re6enie,vse edno da ti zabrani da si maha6 okosmqvaneto i na drygi mesta.prosto i kaji 4e na teb 6te ti e po priqtno,komfortno.
    Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!

леле... от къв зор трябва да я питаш изобщо...
    отиваш след училище примерно, оформят ти ги и готово. Ако искаш и тревно зелени ше си ги боядисаш, ако искаш ще си ги накъдриш...твоето лице е това все пак.

Майка ти сигурно не дава, щото я е страх да не се окепазиш, но щом козметик ще ти ги оформя - давай смело, няма от какво да се притесняваш.

Your worst enemy is your self
    Will you fight, or give in?

ако са ти мн зле,как на 13 няма да си ги изкубеш...
    я бягай и ги оправи пък тя да вика колко си иска...

Охх и аз имах подобен проблем Бях дори на 15 но майка ми казваше че не иска да съм като проскубана..Убеждавах я а тя все не искаше..Накрая просто когато бях при сестра ми в чужбина я помолих да ми ги оформи..Майка ми дори не забеляза след това.. :P просто не беше фрапираща разликата пък аз си се чувствах по-добре успеех

Абе отивай и това е.Майка ти ще ти казва какво да правиш с веждите си-от къв зор?

ami i az go imah toq problem.samo 4e moita ne mi dava6e 6toto 6teli da po4nat mnogo golemi da rastat (i ko ot tui nali pak 6te gi opravq ) samo 4e edin pat samo malko si gi pooformih i tq ne zabelqza izob6to....a v tvoq slu4ai napravo si otidi tq moje izob6to da ne zabeleji spok a pak ako zabeleji 6te si povika malko i gotovo

Град
    #mainatown
    Постави я пред свършен факт Аз така направих Лесно свикна
    Обичам само един човек и това съм аз.

Ами аз един ден намерих пинсетата на майка ми, заедно с едно огледалце, взех ги и почнах да си скубя веждите.Плаках страшно много, защото първия път много болеше, но накрая ги докарах в някакъв вид и тва беше.Майка ми нищо не ми е казвала.Само от време на време ми припомняше да си ги скубя редовно.4-ти клас съм била

Еми аз попринцип съм против "свършения факт " Ама като се сетя,аз какво направих май...май Аз отидох у мойта съседка,която е по-голяма от мен с 6 години и тя ми ги оформи,затова че и ти иди на козметик,а пък майка ти едвали ще е толко ядосана като те види Успех в начинанието

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

и аз имах абсолютно същия проблем: майка ми не ми даваше да си ги оформя, аз много и бях говорила, че искам, а тя всеки път казваше стига глупости, искаш да останеш без вежди ли? И аз просто един ден го направих сама, първо тя даже не забеляза, после аз и казах сама, малко се ядоса, но и мина.
    SMILE FOR ME NOW

аз пък си спомням ...на 31 декемвеи 2006 малко преди да отидем да празнуваме,отидох и и казах "ето ти пинсета или ми ги оформяш,или ше ги махна целите" и тя "еми окей,иди земи един крем да се намажеш да не ти стане червено и ела" и такам..след месец почнах сама да ги оформям ,после си постигнах желаната форма,дори съседа ме похвали

Цитирай Първоначално написано от JuS7^YourS
    и аз имах абсолютно същия проблем: майка ми не ми даваше да си ги оформя, аз много и бях говорила, че искам, а тя всеки път казваше стига глупости, искаш да останеш без вежди ли? И аз просто един ден го направих сама, първо тя даже не забеляза, после аз и казах сама, малко се ядоса, но и мина.
    И аз така Само че майка ми казваше, че ми били хубави веждите А не казах на майка ми, ами кака разбра Е, нашите все още не забелязват разликата, защото няма да ми отиват много тънки, каквито аз искам и за това си махам само косъмчетата отдолу, колкото да са по-оформени, защото сега и без това са си хубави (лелеее, колко съм скромна ).

аз пък въобще не съм питала майка ми,мн пъти си мислих дали да й кажа тя да ми ги оформи,но ме беше срам. докато се прибирах реших да си купя писнеста и да видя какво мога да направя,махнах само няколко,и ги оставих .отидох на козметик на почистване и си мислих дали да й кажа да ми ги оформи или да не й кажа,казах си тва нещо 20 пъти сигурно и по едно време без да се усета го казах и ми ги оформи мн яко майка ми може и да е забеляза че са ми с друга форма,ама нищо не ми е казвала , пък ако ти не ходиш на почистване просто мини и кажи че искаш,пък кво слушаш майка ти,то тва си е за теб,не за нея,да не би да те утрепе кат си ги оформиш

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Аз също не съм обсъждала с майка ми дали да си скубя веждите или не.Просто бяха много избуяли вече,и беше време да ги поукротя Та на 12 или 13 бях,просто взех една пинсета и си ги оправих.И това беше...Тя забеляза ама какво да ми каже Та така...Направо отивай и си ги оправяй,това са просто едни вежди,какво толкова ще ти каже майчето... \/

Град
    shumen
    abe az mai na 11 bqh kato bqh zela pisnetata na sestra mi i aide v banqta hac-hac... malko gi bqh pooformila yj... i v momenta v koito izlizam, togava lelq mi be6e y nas, tq vednaga zabelqza /a az ne bqh mahnala tolkova / i tq kato se razpi6tq 4e sam imala hybavi vejdi predi... kak mojelo taka da gi napravq... maikata ne be6e tolkova frapirana - tq prosto se primiri jenata, lelq opi6tq sveta iiii ot togava po malko po malko mislq 4e gi oformqh... sega sa perfectni - dalgi, tanki i vdignati jestoka sam e :P ligaq sa tei de mam nikoga ni6ty ne mi e kazvala za vejdite makar 4e v momenta naistina si li4i 4e sam gi oformqla... no nikoga ne mi e povdigala vaprosa

po temata : ne i kazvai bqgai na kozmetik ili deistvai sama nomera sas svar6eniq fakt bace
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Иди на козметик Поне там ще си в сигурни ръце и няма да има гафове "едната ми е по - къса от другата" или нещо такова
    "Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)

"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)

Голям фен
    Град
    Somewhere In The Middle Of Nowhere
    Ооо аз снощи не издържах-хванах пинсетата и се напраих :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си