- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- как да убедя майка си, да ми позволи да си оформя веждите?
Аз мойте 6. клас мисля ги оскубах....
И самичка ;D
Скуби там...мойта забеляза некъде 2-3 седмици слад тва...ше се примири с факта,а и тва е супер дребно нещо,не е трябвало да я питаш изобщо(:
Поговори с нея и я убеди, че ти всъщност вече не си малка.Покажи и, че и другите ти съученички имат такива вежди, понякога родителите държат детето им да е като останалите, да не е по назад.Кажи и, че се чувстваш ужасно с тези вежди и искаш да ги оформиш. Дано се съгласи.Успех!
KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!
6te ti kaja as kakvo napravih-hvanah pinsetata i oskubah samo malko m/y 2te (ako ima6e nyjda 4e ve4e ne si spomnqm) i polse mn mn po malko po4nah i tq zabelqza dosta sled tva ama .... ne be6e koi znae kva reakciq i nqma nqma pa mi kaje ne6to za vejdite 4e ne i haresvat nzm si kvo ama .... po4ne6 li edin pat krai![]()
www.myschoolbel.info <---- tYk ImA Si4kI TeMI, EseTa, LIS ....
Ох...ми и аз имах същия проблем ама се реших и айде на козметик...Малко ми викаше после че ми били хубави бля-бля! Давай...какво може толкова да ти каже та това си е твойто лице! :P
I’ll always live for the nights that I can’t remember…And the friends I’ll never forget!!!
az imah po seriozen problempodiravaha mi se v 4ili6te a baba mi obojava6e moite vejdi bqh taka nare4enata ednovejda v u4ili6te i v4era ve4e ne izdarjah i si gi oskubah baba mi poludq i ne migovore6e ama ve4erta tq mi se otsardi
![]()
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Майка чак днес разбра![]()
и квича супер много ама аз и казах "Както си искам така ще ходя"
![]()
![]()
![]()
еммм да... ти си ги уформи и после и покажисвършен факт... и да ти се кара... ще ти се накара и ще и мине
а и все пак веждите са си твои и ти си решаваш какво да правиш с тях
![]()
You're hardly conscious of the stains and scars,enabling your partly clouded logic.
=D>Първоначално написано от _InSaNe_
Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P
Първоначално написано от •._.•No_NaMe•._.•
Напълно съгласна. Аз си ги оскубах ,наще разбраха ,накараха ми се и им мина .Най-важното е ти самата да се харесаш.
![]()
![]()
![]()
aham az to4no taka napravih.i kvo kato 6te vika mi da si vika...........Първоначално написано от ninsy
Отиваш след даскало примерно до някой козметик и като се върнеш и се усмихни широко(аз така направих
)
`Гледам твоето лице, моят свят държиш в ръце~
оо боже и на мене преди майка ми не ми даваше, ама кой я питаше още на другия ден отидох и си ги оправих......и тя нищо не ми каза само ми се хилеше\
/
Олее горкичките. Аз като си ги оскубах сама първия път нищо не ми каза. Аз даже нямах спешна нужда - светли са ми и не са дебели. А сега като забравя понякога 2 седмици да ги махам и като ме погледне отблизо ми вика: абе я се опрай малко, че приличаш на йети![]()
Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.
аз сама си ги оформих и мам даже ги хареса и тръгна да оформя своите![]()
И на мен не ми даваха,но мойте не бяха дебели и като казах на мама,че съм ги оскубала тя нищо не ми каза,а баща ми дали и знае...
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
дам и моите родители са разбрани и не ми се карахаПървоначално написано от a1b1c1a1b1c1
даже отидох при майка ми и и поисках пари и тя каза кфо ще си купуваш и аз викам да отида на козметик да си оскуба веждите и тя вика аа добре ето ти
![]()
Ами отивай сама на козметик без да я питаш.![]()
Аз никога не съм питала майка ми може ли, не може ли... [-o<
Ами както повечето момичета в форума не си харесвах веждите и започнах по-малко, по-малко да ги махам, таман да свикна с болката и така един ден си ги оправих и станаха мн яки.. до сега не съм ходила на козметик и не мисля да ходя..
btw ако решиш сама да си ги оправиш по-добр разгледай в нета за форми на веждите и да си избереш форма
Успех![]()
..............
постави я след свършен факт, какво толкова има да я убеждаваш... това са твоите вежди
Междудругото колко струва при козметик![]()
Един ден реших,че трябва да си скубя веждите,взех пинсетата и почнах,след като майка ме видя коментара беше "Е поне да ме беше помолила аз да ти ги оформя,малко си попрекалила в скубенето."Не мисля,че ми е забранявала да се скубя,не ме е и подтиквала,явно е чакала момента в който аз самата ще поискам да ги скубя
Има 2 вариянта-да говориш с майка си и да и кажеш,че една жена трябва да се поддържа,е да ... в нейните очи ще си дете завинаги
Другия вариянт е така като мене да почнеш да скубеш на твоя глава,без нейното одобрение
![]()