.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 74
    Аз мойте 6. клас мисля ги оскубах....
    И самичка ;D
    Скуби там...мойта забеляза некъде 2-3 седмици слад тва...ше се примири с факта,а и тва е супер дребно нещо,не е трябвало да я питаш изобщо(:

Повече от фен
    Поговори с нея и я убеди, че ти всъщност вече не си малка.Покажи и, че и другите ти съученички имат такива вежди, понякога родителите държат детето им да е като останалите, да не е по назад.Кажи и, че се чувстваш ужасно с тези вежди и искаш да ги оформиш. Дано се съгласи.Успех!
    KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!

6te ti kaja as kakvo napravih-hvanah pinsetata i oskubah samo malko m/y 2te (ako ima6e nyjda 4e ve4e ne si spomnqm) i polse mn mn po malko po4nah i tq zabelqza dosta sled tva ama .... ne be6e koi znae kva reakciq i nqma nqma pa mi kaje ne6to za vejdite 4e ne i haresvat nzm si kvo ama .... po4ne6 li edin pat krai
    www.myschoolbel.info <---- tYk ImA Si4kI TeMI, EseTa, LIS ....

Град
    in your sweet dreams
    кажи и че децата в училище ти се подиграват или просто вземи 3 лв и отиди на козметик
    Perfect hair ... perfect eyes ... perfect lips ... perfect body - PERFECT LIE !!!

Ох...ми и аз имах същия проблем ама се реших и айде на козметик...Малко ми викаше после че ми били хубави бля-бля! Давай...какво може толкова да ти каже та това си е твойто лице! :P
    I’ll always live for the nights that I can’t remember…And the friends I’ll never forget!!!

az imah po seriozen problem podiravaha mi se v 4ili6te a baba mi obojava6e moite vejdi bqh taka nare4enata ednovejda v u4ili6te i v4era ve4e ne izdarjah i si gi oskubah baba mi poludq i ne migovore6e ama ve4erta tq mi se otsardi
    98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.

Голям фен
    Град
    Somewhere In The Middle Of Nowhere
    Майка чак днес разбра и квича супер много ама аз и казах "Както си искам така ще ходя"

Повече от фен Аватара на _InSaNe_
    еммм да... ти си ги уформи и после и покажи свършен факт... и да ти се кара... ще ти се накара и ще и мине а и все пак веждите са си твои и ти си решаваш какво да правиш с тях
    You're hardly conscious of the stains and scars,enabling your partly clouded logic.

Цитирай Първоначално написано от _InSaNe_
    еммм да... ти си ги уформи и после и покажи свършен факт... и да ти се кара... ще ти се накара и ще и мине а и все пак веждите са си твои и ти си решаваш какво да правиш с тях
    =D>
    Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P

Цитирай Първоначално написано от •._.•No_NaMe•._.•
    =D>
    Напълно съгласна. Аз си ги оскубах ,наще разбраха ,накараха ми се и им мина .Най-важното е ти самата да се харесаш.

Цитирай Първоначално написано от ninsy
    въпобще не я питай,постави я пред свършен факт
    aham az to4no taka napravih.i kvo kato 6te vika mi da si vika...........

Град
    ...ДаЛеЧе От ТеБ...
    Отиваш след даскало примерно до някой козметик и като се върнеш и се усмихни широко (аз така направих )
    `Гледам твоето лице, моят свят държиш в ръце~

Град
    bitchville
    оо боже и на мене преди майка ми не ми даваше, ама кой я питаше още на другия ден отидох и си ги оправих......и тя нищо не ми каза само ми се хилеше \/

Голям фен Аватара на &amp;ILoveU2
    Град
    Varna
    Олее горкичките. Аз като си ги оскубах сама първия път нищо не ми каза. Аз даже нямах спешна нужда - светли са ми и не са дебели. А сега като забравя понякога 2 седмици да ги махам и като ме погледне отблизо ми вика: абе я се опрай малко, че приличаш на йети
    Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.

Град
    Dryanovo
    аз сама си ги оформих и мам даже ги хареса и тръгна да оформя своите

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    И на мен не ми даваха,но мойте не бяха дебели и като казах на мама,че съм ги оскубала тя нищо не ми каза,а баща ми дали и знае ...
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Re: как да убедя майка си, да ми позволи да си оформя веждит

Цитирай Първоначално написано от .marmaid.
    Майка ми ме мисли за малкото си момиченце и на всеки въпрос без да се замисли отговаря с ''Не''. Искам да си оформя веждите на козметик, а незнам как да я убедя.
    иди и ги оправи. нищо няма да ти каже после. Аз съм момче и като си ги оформих и ми ги видя не каза нищо кой знеа какво , даже ми показва след това как да си ги скубя сам

Град
    in your sweet dreams

Re: как да убедя майка си, да ми позволи да си оформя веждит

Цитирай Първоначално написано от a1b1c1a1b1c1
    Цитирай Първоначално написано от .marmaid.
    Майка ми ме мисли за малкото си момиченце и на всеки въпрос без да се замисли отговаря с ''Не''. Искам да си оформя веждите на козметик, а незнам как да я убедя.
    иди и ги оправи. нищо няма да ти каже после. Аз съм момче и като си ги оформих и ми ги видя не каза нищо кой знеа какво , даже ми показва след това как да си ги скубя сам
    дам и моите родители са разбрани и не ми се караха даже отидох при майка ми и и поисках пари и тя каза кфо ще си купуваш и аз викам да отида на козметик да си оскуба веждите и тя вика аа добре ето ти
    Perfect hair ... perfect eyes ... perfect lips ... perfect body - PERFECT LIE !!!

Град
    София
    Ами отивай сама на козметик без да я питаш.
    Аз никога не съм питала майка ми може ли, не може ли... [-o<

Град
    варна
    Ами както повечето момичета в форума не си харесвах веждите и започнах по-малко, по-малко да ги махам, таман да свикна с болката и така един ден си ги оправих и станаха мн яки.. до сега не съм ходила на козметик и не мисля да ходя..

btw ако решиш сама да си ги оправиш по-добр разгледай в нета за форми на веждите и да си избереш форма

Успех

Цитирай Първоначално написано от HapPynEsSs
    Цитирай Първоначално написано от •._.•No_NaMe•._.•
    =D>
    Напълно съгласна. Аз си ги оскубах ,наще разбраха ,накараха ми се и им мина .Най-важното е ти самата да се харесаш.
    и аз съм ЗА... все пак и аз така направих преди време..

Голям фен
    Град
    sofia
    постави я след свършен факт, какво толкова има да я убеждаваш... това са твоите вежди

Голям фен
    Град
    Somewhere In The Middle Of Nowhere
    Междудругото колко струва при козметик

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Един ден реших,че трябва да си скубя веждите,взех пинсетата и почнах,след като майка ме видя коментара беше "Е поне да ме беше помолила аз да ти ги оформя,малко си попрекалила в скубенето." Не мисля,че ми е забранявала да се скубя,не ме е и подтиквала,явно е чакала момента в който аз самата ще поискам да ги скубя Има 2 вариянта-да говориш с майка си и да и кажеш,че една жена трябва да се поддържа,е да ... в нейните очи ще си дете завинаги Другия вариянт е така като мене да почнеш да скубеш на твоя глава,без нейното одобрение

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си