.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 74 от общо 74
    Кажи й че това си е твоето тяло и ти може да правиш каквото си искаш и тя не може да те спре.Аз имах същия проблем и това помогна

Мега фен
    пфф баси кви гъзари сте да одите на козметик да ви скуби едно-две косъмчета фащаш пинцетата и готово...то не че аз не мога да си позволя да ида на козметик ма не ща па аре успех в скубането

otnovo se izvinqvam za latinicata! az imah podoben proble i vednaj kogato otidohme sas mama na kozmetik da i oformqt neinite vejdi,kosmeti4kata kaza a na momi4enceto nqma li da gi oformim samo leko otdola da i gi poiz4istq i mama kakvo da pravi ,i ot togava si gi skybq i sa syper

pri kozmetik e nqkade kam 4 leva noo ne mai e po malko

и на мен майка не ми даваше и накрая хванах ена фр и ми го оформи и майка като ме видя щеше да се гръмне от яд

Супер фен Аватара на mim4ety_sara
    ami moite vejdi sa mnogo svetli v smisal az sam s kafqva kosa ama nz 6to e taka dali sled kato poporasna 6te potamneqt az sam na 13g
    Look, if you had one chance,
    one opportunity to seize everything
    you've ever wanted, in one moment,
    would you capture it... or just let it slip?

Аз моите ги почнах на...13.. като теб..На мен никога не са ми правили бог знае какви проблеми нашите Просто сама си отидох при козметичката,за 5 минути бях готова и като се прибрах пурво дори не ме и забелязаха.Но после ме харесаха.Може и при теб така да се получи.Хубаво е да споделящ с родителите,но все пак за едните вежди не е нужно да искаш разрешение..

Повече от фен Аватара на snow__queen
    Град
    Между Рая и Ада
    постави я пред свършен факт хахаха отиди да ти ги оформят,после най много да ти се сърди за 1 час хаха
    *ДЯВОЛСКИЯТ АНГЕЛ* ЗАБРАНЕНО ЗА ХОРА СЪС СЛАБИ НЕРВИ!

не ги ли оскуба вече тия вежди бе мацкоу

Попитай я още веднъж,ако каже пак ''не'',й кажи,че нищо не ти дава,че тва си е твойто лице и отиди и си ги оправи.С родителите така се праи,за да разберат,че си вече голяма.

Цитирай Първоначално написано от ninsy
    въпобще не я питай,постави я пред свършен факт
    ПРАВИЛНО!
    аз изобщо не я питам за такива работи понякога ми се кара но нищо веднъж ми вдигна голям скандал защото си бях купила един депилатоар без да и кажа но после се разбрахме

аз имам същия проблем и 2 пъти и казвах да ми ги оформи а тя ''абе ти луда ли си -виж колко са ти хубави и изписани ,ще станат гъсти и гадни '' и каза че ако си ги оформя сама няма да ми проговори ....

Колко пък толкова няма да ти проговори,се някога трябва ...... се пак е твойта мамичка и съм сигурна,че ще те харесва ако ще да си без вежди....
    Веднъж свалих американски бомбандировач,като го посочих с пръст и казах БУМ!!!: ) xixixixi

napravi gi i kato te vidi nqma da ima kakvo da napravi

az bqh 6-ti klas kogato gi oskubah za purvi put maika mi dosta vika a ba6t ami do den dne6en po4va da mrunak kato me vidi na ogledaloto da gi skubq 6toto bilimn tunki daj evednuj mi kaza 4e sam prili4ala na oskubana koko6a i nz si kvo am ane mi puka mn sa gotini i izlizat strahotni na snimki taa otivai na kozmetik hem 6te s enau4i6 kak se pravi kak to4no da hvane6 kosuma za da ti e udobno i t.n. ne 4 ee mn slojno de
    Koito ne me ponasq da se iznasq!

Да ви имам проблемите.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Цитирай Първоначално написано от milo moe
    Edna priqtelka ima6e su6tiqt problem.Na neq maika i postoqnno i govore6e,4e kozmeti4kata 6tqla da i gi orizili o6te pove4e...Bih te posuvetvala da pogovori6 s maika si,da i kaje6,4e ima6 jelanie da si gi oformi6.V tova nqma ni6to lo6o.
    +1!

пък и да ги оскубеш нали пак ще порастнат

Ми ако наистина са ти такъв проблем..когато майка ти я няма хващаш пинсетата и както си ги направиш.. Аз също поставих майка ми пред свършен факт,но тя ме разбра Айде,успех.
    { Георги the one ♥ }
    ...........run MF run ;]

ili s pinseta ili s kola maska.as sam se nahasala s kola maska da gi napraq tui lqto(za parvi put)ili da ida s maika da napraqt i moite vejdi nqma samo tq da e s hubavi vejdi sa

Цитирай Първоначално написано от fuklu
    ili s pinseta ili s kola maska.as sam se nahasala s kola maska da gi napraq tui lqto(za parvi put)ili da ida s maika da napraqt i moite vejdi nqma samo tq da e s hubavi vejdi sa
    с кола маска н могат да се оформят добре .. по-добре с пинсети

Град
    Градът на скучаещите милионери
    Няма какво да е питаш...Само ще си хабиш нервите.Направо ставай и отивай на козметик и кажи,че неискаш много рязка разлика да има и ще видиш като се прибереш как дори няма да забележи.Успех!
    http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
    Препоръки,мнение,критика...

Ох...то ако става въпрос и мойта не ми дава...ама веднъж, като бях в една приятелка я накарах да ми ги оправи, а после чаааак след 2 месеца майка ми забеляза... Накара ми се, ама то като си започнал веднъж не можеш да спреш....

Град
    [Градът, който никога не спИ]
    Оо .. кво ти пука Аз мойте си ги скубя от близо една година и преди месец майка ми забеляза Не че ми е билза забранила де ..
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си