- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос секс!
zdraveite na vsi4ki.imam 1 ? imnogo 6te se radvam ako nqkoi mi pomogne.kak mogo i mogali da napravq taka 4e da udalja poloviq konntakt ili kazano s drugi dumi da svar6vam po bavno.Predvaritelo BLAGODARQ
mi da po princip pvecheto momcheta go zadyrjat no poneje sm momiche neznam kak![]()
a i kakyv e problema za kolko vreme svyrshvash ?
Nqma veche strasti - Sexyt stana kato zdrasti!!!
Отрежи си топките , няя свършиш никога![]()
Ние можещите водени от незнаещите,правим невъзможното за благото на неблагодарните.И сме направили толкова много от толкова малко че сме се научили да правим всичко от нищо!
Отрежи си топките , няя свършиш никога![]()
Ние можещите водени от незнаещите,правим невъзможното за благото на неблагодарните.И сме направили толкова много от толкова малко че сме се научили да правим всичко от нищо!
ebasi syveta.... xaxa![]()
hahahПървоначално написано от Who Cares ?
pyk po vyprosa - s praktikata idva syvyrshenstvoto ... a ko ne mojesh ... ima takiva prezervativi ili gelove zazabavqne na eqkulaciqta
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
Аз имам 1 малък трик :P . Когато съм в ездачка и усетя че приятеля ми ще свърши спирам да се движа или само леко укротявам страстите![]()
Има и още един ама е малко болезнен , когато усетя че ще свършва го ощипвам и набързо му минава![]()
Любов ли ? Тя не съществува . Курви? Курволяк колкото щеш...
haha kyde go shtipvash , macka![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
Може да си вземеш нещо за задържане във всеки секс шоп предлагат подобни неща.
Какво разбираш под бързо свършване![]()
Живеите си живота! Не бъдете срамежливи и грабете с пълни шепи от него!
opitai se da umnojij 94632 po 458(na um) ili vari do nqkoi SEX shop
Нека първото ти свършване е от мастурбация или от свирка. Втория път се очаква да свършиш по-бавно.![]()
i spreq za zadyrjane ne e losho kat variqnt
най добре си набий 2-3 злобарки преди това![]()
MaVrUt Пуснато на: Съб Дек 08, 2007 9:47 am Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
най добре си набий 2-3 злобарки преди това
ti tak ali pravish![]()
Май-добре позата - Ти седни на стол или на ръба на легло, а тя сяда на члена ти с лице към теб, нека тя да контролира движенията. Със сигурност ще свършиш по-бавно. Казвам ти го от Личен Опит.
Никой не взема предвид факта, че 90% от спермата идва не от топките, а от простатата...
Възможно ли е да бъде по-красиво?