.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 40

Съществува ли приятелство м/у момиче и момче ?

Съществува ли преятелство м/у момиче и момче или то винаги е нещо повече ? ...

Град
    София
    да и то само по себе си е нещо повече от приятелство, то е истинското приятелство!!
    $uperman

`1

Мдам ... Аз лично имам много момичета приятели ...
    .:.:: Bobby Was Here ::.:.

principno i az si misleh 4e moje i vse o6te sam na tova mnenie.imah si edin mnogo dobar priatel toi be6e gadje na nai dobrata mi priatelka sled kato te skasaha nie si ostanahme pak si ostanahme mnogo dobri priateli.abe4e sled tva se slu4i vednaj niakak si da se zabiem i si kazahme 4e e ednokratno, no.... sled dve sedmici toi ima6e rajden den i pak se zabihme i niama6e da si ostanem smao s tova no az niakak si 4uvstvah 4e ne e redno i spriahme do ot i ot togava ve4e mina edna cedmica i toi po4ti ve4e ne mi se obajda,a do togava vseki den sme se vijdali ( nz :P

Град
    Montana
    da syshtestvuva ne e nujno da spish s momcheto ili da mu pravish svirki za da si mu priqtelka.... az lichno po dobre se razbiram s momchetata i taka e s vsichki zashtoto nqma zavist...
    Nqma veche strasti - Sexyt stana kato zdrasti!!!

Мега фен Аватара на quench
    съществува, ако момчето е зле и си мисли, че като е приятел с момиче, може да го накара да се чукат

жените пък на свой ред възприемат мъжете, с които са приятели, като кофа за душевните си отпадъци и в крайна сметка ги използват

проблемът с жените не е това, че са глупави, безинтересни или грозни - а че им е заложено да имат определено отношение към мъжете

много много рядко ще намерите жена с по-различно отношение - ако се направи една "дисекция" на дадена връзка момиче-момче, в която нещата не се градят на секс, ще видите общият модел, който се повтаря

Град
    ПрИ Теб
    Da az li4no imah mom4e fr i e mn po-dobre,no s te4enie na obstoqtelstvata ne6tata se promeniha i sega sme samo dobri poznati!
    дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}

Супер фен
    Град
    България
    Да същес твува ! Даже мога да кажа 4е е много по силно от момче/момче! Аз лично много уважавам моята приятелка
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от choco dick
    да и то само по себе си е нещо повече от приятелство, то е истинското приятелство!!

така е! Аз имам приятел момче, вярно карали сме се причинявали сме си физическа и душевна болка, но такова приятелство съм нямала с момиче. Като съвсем малки се харесвахме, но от тогава нито той нита аз можем да се възприемем като мъж и жена(говоря за в сексуално отношение), ние сме приятели.Вярно е сега не се виждаме много често, пътищата ни се разделиха, но все още сме си адски близки

4uvala sum 4e priqtelstvoto mejdu momi4e i mom4e moje da e po silno za6toto pri jenskoto priqtelstvo pone vednuj moje da se namesi nqkoe mom4ence i da razvali si4ko.

Opredeleno sa6testvuva istinsko priqtelstvo mejdu momi4etata i mom4etata dori nqkoi pat to se okazva po dobro ot kolkoto priqtelstvoto mejdu polovete :P i ne vinagi to prerastva vav vraska ostava si prosto priqtelstvo povqrvai mi :P
    -Icko-

Град
    Пирдоп
    Разбира се че съществува приятелството между мъж и жена, просто зависи от характерите и на двамата.

Цитирай Първоначално написано от rehab
    4uvala sum 4e priqtelstvoto mejdu momi4e i mom4e moje da e po silno za6toto pri jenskoto priqtelstvo pone vednuj moje da se namesi nqkoe mom4ence i da razvali si4ko.

da s moiata nai dobra priatelka taka stana nameri se edno mom4e,no ne si razvalihme otno6eniata s neia,a samo go razkarahme onia dri6lio i za mom4eta nikoga ne se karame

Град
    На гРаниЦаТа мЕждУ ФанТаzИRта и ReaLностТа :)

ei za tova izkaznave ti pi6a 6+ moqt nai dobyr priqtel e mom4e na drug 4ovek nqmam takava vqra prosto mu kazvam absoliutno vsi4ko i toi na men prosto e ebasi qkoto i mnogo si go obi4kam no ne kakto 1 mom4ite obi4a mom4e ami kako sestra obi4a brat si

Град
    Пловдив
    Да има,казвам го от опит!!!

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Ами възможно е, но е трудно постижимо, поне при мен, с всичките ми приятели(момчета) е ставало нещо повече, или аз съм ги харесвала или те мене

Повече от фен
    Град
    Mars
    Според мен приятелство едва ли би могло да има или ако има то трябва да е минало през всички други фази на любовта за да достигне до приятелство.поне при мен беше така минах през всички фази и макар и рядко да го виждам и да общувам с него знам че мога да разчитам на този човек
    I got to stop so I don’t lose it
    Remeber bout the stakes
    But I am closing (that you on my side)
    Sellin se selling me
    To think that I could leave you (on my side)
    Sellin se selling me
    To think that I don’t need you

Град
    И аз незнам вече къде живея ..
    +1 \/

Да,определено!
    I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]

Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD

Ами..... да съществува приятелство между момче и момиче! Но понякога от добро приятелство преминава в нещо повече ( )

razbira se 4e moje az imam mn mom4eta fr i s svi4ki se rzbiram mn dobre

da nai dobriq mi priqtel e mom4e i daje e s 13 godini po golqm
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

Мега фен Аватара на koalka
    Може да има - да са приятели, но не толкова близки.Да не си споделят всичко, да не се опознават като нещо повече, защото възникват чувства.Неща от сорта на "седя му в скута, ние сме само приятели" или "целуваме се приятелски".Тези, които го казват и най-вече момичетата са в голяма заблуда, ако си мислим, че такова нещо е само приятелство.

Град
    Търново.... Велико Търново
    разбира се 4е да .....

[quote="LaDy^DaQnA"]

ei za tova izkaznave ti pi6a 6+ moqt nai dobyr priqtel e mom4e na drug 4ovek nqmam takava vqra prosto mu kazvam absoliutno vsi4ko i toi na men prosto e ebasi qkoto i mnogo si go obi4kam no ne kakto 1 mom4ite obi4a mom4e ami kako sestra obi4a brat si[/quote

brav tva za brat i sestra e vqrno i az imam priqtelki mn dobri koito sa ot razlichni gradove i na razlichna vazrast no na 4 -5 sa mi kato sestri nsamo na edno momi4e sam i vijdal snimkata i moga da ka4a 4e ne se otkaza da sme friend 6toto imam papki prosto gleda kakav sam otvatre a ne otvan a i vinagi i vikam sestri4ke i kako tq e s nqkolko meseca po malka ot men no ne mi pre4i da i vikam kako koito iska da se smee i tq me ima kato brat prosto tva priqtelstvo e super -po sa razbiram s momi4eta otkolkoto mom4eta e imam i priqtel koito e s 9 god.gol.ot men no i kato nego nqma po gotini mom4eta makar dane sme sa vijdali nikoga i priqtelq mi i priqtelkite no sme si istinski friend vpro4em mom4e sam pz i

pazete priqtelstvoto si priqtelstvoto se gradi s godini no ruhva za mig-

obi4ayte vsekigo zashtoto lubovta e v osnovata na vsi4ko nqma li q lubovta vs se srutva kakto kashta bez osnovi pomislete varhu tva jelaq vi vs hubavo pz yo yo
    skype-sedrik_zehrokie ime- brennan-
    email-kress_andreev@abv.bg
    gsm-088461936x
    http://youtube.com/watch?v=R07jy7LrC4Q

tarsq si priqteli ot grad Silistra mom4eta i momi4eta nad 15 god.ako ima da pishat ako ima i metali o6te po dobre

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си