.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40

Град
    София
    Да,съществува и много силно свързва хората по един прекрасен начин,без лъжи,без ревност и подозрение...даваш и получаваш пълно доверие и безпределна искреност.Ако успеете да го съхраните докато стигне до такава степен,разбира се
    Любовта е само илюзия породена от липсата на алкохол!!!

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Да...

Град
    aRbAnaSi PaLaSs;]
    най-добър приятел-момче,че движа само с момчета да и защо,защото се разбирам идеално с тях значи има и е възможно и гаджето симога да нарека,че ми е много добър приятел казвам му всичко и той на мен

Разбира се , че съществува... Дори в някои случаи е мн по-силно от това м/у момиче и момиче или момче и момче

Фен
    Град
    На далече
    Съществува

Град
    bulgaria
    ДА определено съ6тествува приятелство между моми4е и мом4е аз ли4но имам приятел мом4е с което сме мн добри приятели и ни6то друго и мн си дарйим на приятелството подкрепяме се в трудни моменти и така на татак

Град
    afrikanskite ostrovi
    NE su6testvuva priqtelstvo m/y momi4e i mom4e.... ne i 4isto pone ...sprite neshtata takiva kakvito sa...
    onq ludiq s pishtova

Мега фен Аватара на iiirish
    АБСОЛЮТНО, КАТЕГОРИЧНО, СТОПРОЦЕНТОВО НЕ!
    а тези, които вярват на подобни смехории мога само да им кажа, че още нищо не са видяли от живота. достатъчно ми е минало през главата за моите 20 години за да съм наясно с някой неща поне. и аз едно време мислех друго яче, но... той живота успява бързо да те учука тъй че всичко ще се научите рано или късно

Ами преди 2 години се запознах с едно момиче станахме си приятели , тя поиска нещо повече , разбрахме се и сега сме си мн мн добри приятели , естествено това не оказва влияние в/у връзката ми с момичето , което любя вече година и повече И все пак може да има такова приятелство ! Аз съм за [-o<
    Любовта е като вятъра,не мога да я видя,но мога да я почувствам!

Имах две приятелки,навсякъде заедно,наляво,надясно,сега имам едно бившо и едно настоящо гадже.Мъжа и жената са като два магнита-приближиш ли ги много близко един до друг-залепят се...

Град
    гр. Монтана
    Може би съществува, но мисля, че 90 % може да се превърне в нещо повече.

Град
    Под масата
    Това е най-силното приятелство,но е трудно да се реализира и да се задържи като такова
    dance

Град
    Пловдив
    Според мен може..макар че някой път наистина може да се превърне в нещо повече

Айде с' здраве.

Мега фен
    Град
    SF

Съществува, оба4е трябва и двамата да не изпитват абсолютно никакво привли4ане един към друг. Освен това тези "приятелства" са страшно крехки. От едното нищо могат да се превърнат в нещо пове4е..

Робинята на Quench

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си