- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Съществува ли приятелство м/у момиче и момче ?
Да,съществува и много силно свързва хората по един прекрасен начин,без лъжи,без ревност и подозрение...даваш и получаваш пълно доверие и безпределна искреност.Ако успеете да го съхраните докато стигне до такава степен,разбира се
Любовта е само илюзия породена от липсата на алкохол!!!
Да...
Разбира се , че съществува... Дори в някои случаи е мн по-силно от това м/у момиче и момиче или момче и момче![]()
Съществува![]()
ДА определено съ6тествува приятелство между моми4е и мом4е аз ли4но имам приятел мом4е с което сме мн добри приятели и ни6то друго и мн си дарйим на приятелството подкрепяме се в трудни моменти и така на татак![]()
NE su6testvuva priqtelstvo m/y momi4e i mom4e.... ne i 4isto pone ...sprite neshtata takiva kakvito sa...
onq ludiq s pishtova
АБСОЛЮТНО, КАТЕГОРИЧНО, СТОПРОЦЕНТОВО НЕ!
а тези, които вярват на подобни смехории мога само да им кажа, че още нищо не са видяли от живота. достатъчно ми е минало през главата за моите 20 години за да съм наясно с някой неща поне. и аз едно време мислех друго яче, но... той живота успява бързо да те учукатъй че всичко ще се научите рано или късно
![]()
Ами преди 2 години се запознах с едно момиче станахме си приятели , тя поиска нещо повече , разбрахме се и сега сме си мн мн добри приятели , естествено това не оказва влияние в/у връзката ми с момичето , което любя вече година и повечеИ все пак може да има такова приятелство !
Аз съм за [-o<
Любовта е като вятъра,не мога да я видя,но мога да я почувствам!
Имах две приятелки,навсякъде заедно,наляво,надясно,сега имам едно бившо и едно настоящо гадже.Мъжа и жената са като два магнита-приближиш ли ги много близко един до друг-залепят се...
Може би съществува, но мисля, че 90 % може да се превърне в нещо повече.![]()
Това е най-силното приятелство,но е трудно да се реализира и да се задържи като такова
dance
Според мен може..макар че някой път наистина може да се превърне в нещо повече![]()
![]()
Съществува, оба4е трябва и двамата да не изпитват абсолютно никакво привли4ане един към друг. Освен това тези "приятелства" са страшно крехки. От едното нищо могат да се превърнат в нещо пове4е..![]()
![]()
Робинята на Quench