- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Съществува ли приятелство м/у момиче и момче ?
[quote="LaDy^DaQnA"]Първоначално написано от choco dick
ei za tova izkaznave ti pi6a 6+ moqt nai dobyr priqtel e mom4e na drug 4ovek nqmam takava vqra prosto mu kazvam absoliutno vsi4ko i toi na men prosto e ebasi qkoto i mnogo si go obi4kam no ne kakto 1 mom4ite obi4a mom4e ami kako sestra obi4a brat si[/quote
brav tva za brat i sestra e vqrno i az imam priqtelki mn dobri koito sa ot razlichni gradove i na razlichna vazrast no na 4 -5 sa mi kato sestri nsamo na edno momi4e sam i vijdal snimkata i moga da ka4a 4e ne se otkaza da sme friend 6toto imam papki prosto gleda kakav sam otvatre a ne otvan a i vinagi i vikam sestri4ke i kako tq e s nqkolko meseca po malka ot men no ne mi pre4i da i vikam kako koito iska da se smee i tq me ima kato brat prosto tva priqtelstvo e super -po sa razbiram s momi4eta otkolkoto mom4eta e imam i priqtel koito e s 9 god.gol.ot men no i kato nego nqma po gotini mom4eta makar dane sme sa vijdali nikoga i priqtelq mi i priqtelkite no sme si istinski friend vpro4em mom4e sam pz i
pazete priqtelstvoto si priqtelstvoto se gradi s godini no ruhva za mig-
obi4ayte vsekigo zashtoto lubovta e v osnovata na vsi4ko nqma li q lubovta vs se srutva kakto kashta bez osnovi pomislete varhu tva jelaq vi vs hubavo pz yo yo![]()
skype-sedrik_zehrokie ime- brennan-
email-kress_andreev@abv.bg
gsm-088461936x
http://youtube.com/watch?v=R07jy7LrC4Q
tarsq si priqteli ot grad Silistra mom4eta i momi4eta nad 15 god.ako ima da pishat ako ima i metali o6te po dobre