- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Чукане в устата
Еми яко е, стига да е на когото трябва...Не бих го правила на кого да е ...
Ъъъ за свирка ли става дума? 0.о
Определено съм ЗА...
Е, освен ако не става дума за нещо друго, което в момента не мога да схвана...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Да, за свирка става думаПървоначално написано от Wrathchild
![]()
ne,ne mi dopada.ne vijdam nishto qko v tva
moq nevinnost i greh.....
За![]()
Обичам само един човек и това съм аз.
Кат си момиче не говори !Първоначално написано от LuCkY^YoU
da da daaaa![]()
Az li4no mislia 4e se ima predvid ne prosto svirka kudeto toi si sedi mirno a ti si pravi6 kakvoto si iska6 ami da ti go vkarva v ystata taka kakto kogato pravite seks..malko po-grybo.Ama moje i az da sum v gre6ka de...![]()
Ina4e 4ykaneto v ystata(taka kakto az go razbiram) mi haresva mn![]()
пф да бе...не бих го направилас приятела ми си доставяме достатъчно удоволствие по начини,които ни допадат и на двамата
![]()
НяМа Зна4еНиЕ КаКвО кАзВат ДрУГитЕ - тЕ Не Ме ПоЗнаВаТ.СмеЯ сЕ нА ПуК На ТезИ, КоИтО МраЗяТ УсМиВкаТа Ми.Аз ПроЩаВаМ, Но пРоБлЕмЪт е чЕ нЕ заБраВяМ!
Мисля че говориш за себе си , няма момче на което да не му е приятно това . Главата си залагам (която и от 2-те да е)Първоначално написано от DiVa SaMoDiVa
Земи поговори с приятеля си по въпроса
![]()
Любовта е като вятъра,не мога да я видя,но мога да я почувствам!
Именно... в това му е чара! Не бих казал чак животинско, по-скоро... брутално яко.Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
![]()
Мхм.И аз тей мисля!!!Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
![]()
Ахахах това ме изкефи ! Кажи направо че те контролира да го еба !Първоначално написано от gilY
![]()
Аз предпочитам някой да прави орална любов на нем![]()
Не, не става дума за свирка. Разликата не е малка, особено психологическа, някои момичета цял живот не се решават на тази стъпка, защото за тях е унизително.Първоначално написано от Wicked_Kid
А за тези, които мрънкат, че било написано не знам си как си. Добре вие защо не използвате всеки път фелацио, ами казвате "свирка", каква е разликата, на бас, че ако го беше написал с термина си / ирумацио/, нямаше да го разберете. Тома е най-разпространеният начин на употреба просто какво толкова "антиморално" видяхте в него и аз не мога да разбера.
И сега по темата: Практикувам го с голямо удоволствие.
Za mnogo qsno, imam priqteli koito sa skusvali s gajetata im 6toto ne iskat da im praqt oralna. ma to si zavisi ot 4oveka men moita kato mi pravi ne me kefi 4ak tolkova i ne q karam
est
Абсолютно съм ЗА товаДоставя удоволствие да гледаш как правиш хубаво на човека с когото си
![]()
Хаха един бивш ми разправяше как 'Ако с теб го направим аз може да те лижа, но ти на мен няма да ми духаш' и като го питах защо ми отговори, че свирките били извратениПървоначално написано от lekuvam_samo_neq
![]()
А ако става дума за това, което слънчице описа (което се колебаех дали и то не е), честно казано бих го направила... не съм против... но не на този етап. Най-вероятно по-нататък...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
dammmm![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
В СЕКСА всичко е позволено, стига да се харесва и на 2мата