- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Късото гемче???
Късото гемче задължително ли трябва да се оперира???
е именно тва четох, че като се скъса става страшно...Първоначално написано от bebe_zaiche
Въобще не е страшно. На един бивш му се скъса докато правехме секс. Просто боли известно време и има малко кръв. Инак най-често само си минава, просто ако се скъса - следващите няколко дни трябва да си по-нежен с атрибута си. Ако до няколко дни не спре да боли, отиваш на уролог и ако е нужно ще ти го шият. Не е толкова страшно колкото звучи, гарантирам ти![]()
Schnitzer тва е под главичката ти една кожичка , като си опънеш кожичката виж под главата има една опъната кожичка, на тва му викат гемче, поне мисля че е това![]()
Точно това е. Вика му се още юздичкаПървоначално написано от MaVrUt
Даже баба ми го знае! Пф
![]()
П.П. Шнитцер не е ли момиче?..![]()
а акто се скъса, трябва лид а го превържа или няма нищо страшно?Първоначално написано от bebe_zaiche
Малко ми е странно че ми отговаряш, зашото все пак си момиче...![]()
превържи го, ако не искаш да си изгубиш главата някъде![]()
$uperman
Awe po dobre vari na ANDROLOG i toi 6te te opravi za 15min 6te si kato nov e posle malko moje da boli ama ako se skasa 6te boli pove4e i moje da se uslojni \/ \
/ \
/
Добре ти като си момче и го правиш за първи път не ти ли се къса тази кожичка която е под главичката ??![]()
Е тва верно ли се къса бе за първи път чувам. До са никога нищо не ми е ставало като съм правил секс.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Късасе само като е по късо от нормалното. Стига си вкарвайте филми. Още малко ша кай некой че момчетата имаме дебсвени ципи или нещо такова![]()
![]()
![]()
![]()
Мда и на мен ми се е цепкало на 2 пъти по време на секс...че и припадъци имаше на 2рия път от страна на приятелката мимн е забавно ся като се сетя...луда работа, но нищо особено ся съм си здрав от долу и няма проблеми. Случва се понякога няма се плашите минава до седмица!
маа фака
Добре де, а не е ли по-хубаво да отида на лекар, отколкото да го чакам да се скъса?
а аз като си слагам презерватив и много ми се дърпаза това го разпъвам настрани и така го слагам. а ако се скъса после без него ли оставаме ? и имали после няква следа да се вижда че се е късало ако зарастне ? Аз си мисля че може да го скъсаш, ако го пъхнеш и не е достатъчно мокричко
нз вие кажете
а ако си го скъсаш принудително без секс боли ли или няма значение? И много ли боли?Първоначално написано от ^SpideR^
Искам да отбележа, че то не се къса а леко се цепва и понеже мястото е много кръвоснабдено, започва да тече кръв. Не боли толкова много, но е неприятна и щипеща болка. Появава се след това и при намокряне, уриниране и тн. докато зарастне, но на мен сспециално бързо ми мина и сега нямам проблеми.
Никога не можеш да си сигурен дали ще се цепне.Добре де, а не е ли по-хубаво да отида на лекар, отколкото да го чакам да се скъса?Не би трябвало, но може да се случи на всеки и не винаги се превръща в голям проблем. Така че няма смисъл да ходиш на лекар. На лекар се ходи по твоя преценка след като ти се случи нещо подобно. Ако след това раната се инфектира, боли те много и не минава трябва да се отиде налекар.
както казах не се къса...поне мисля че е невъзможно да се цепне чак толкова че да се скъса. А и да се скъса ще те залепят някак сиа ако се скъса после без него ли оставаме ?
нямам никаква следаимали после няква следа да се вижда че се е късало ако зарастне ?все едно, че не ми се е случвало
Това е възможна причинаАз си мисля че може да го скъсаш, ако го пъхнеш и не е достатъчно мокричкоКогато на мен се скъса си беше мокричко, но явно не достатъчно. А и аз много рязко го вкарах
![]()
Как принудително бре човек? Ти с обрязване ли го свързваш? Щото няма нищо общо. Цепне ли се кожата- боли...не те пита секс ли си правил или не.а ако си го скъсаш принудително без секс боли ли или няма значение? И много ли боли?
Мн си е гадно
Пожелавам ви да не ви се случва! Затова по внимателно я карайте и винаги с презерватив, защото той е и като броня, която е смазана и с него неможе да си скъсате нищо
Успех!
маа фака
Дечица, вместо да казвате на хората да не се притесняват, ако им се цепнат половите органи и им изтече кръвта, си гледайте своята работа и не давайте съвети.
Ако не ти се забелва или те боли, когато се забелва, отиди на лекар, 'баси! Той поне ще се сети да го дезинфекцира след това.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
хайде проявете малко търпение да прочетете основната тем, да разгледате картинките и да спрете да говорите глупости!
тук: http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=122598
Детенце казвам го, защото 2 пъти ми се е случвало и имам опит. Нито кръвта ми е изтекла, нито члена ми е вече дефектен! Щото на мен ми се забелва и не ме боли когато се забелва, но пак се цепна! Ти като нямаш патка недей да приказваш така, защото незнаеш. И аз не съм тъп и аз се сетих да го дезинфекцирам. Щипеше но се търпи...а и дори и да не дезинфекцираш с медецински раоти докато пикаеш има същия ефект, защото урината дезинфекцираДечица, вместо да казвате на хората да не се притесняват, ако им се цепнат половите органи и им изтече кръвта, си гледайте своята работа и не давайте съвети.
Ако не ти се забелва или те боли, когато се забелва, отиди на лекар, 'баси! Той поне ще се сети да го дезинфекцира след това.![]()
![]()
маа фака