- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Късото гемче???
Искам да отбележа, че то не се къса а леко се цепва и понеже мястото е много кръвоснабдено, започва да тече кръв. Не боли толкова много, но е неприятна и щипеща болка. Появава се след това и при намокряне, уриниране и тн. докато зарастне, но на мен сспециално бързо ми мина и сега нямам проблеми.
Никога не можеш да си сигурен дали ще се цепне.Добре де, а не е ли по-хубаво да отида на лекар, отколкото да го чакам да се скъса?Не би трябвало, но може да се случи на всеки и не винаги се превръща в голям проблем. Така че няма смисъл да ходиш на лекар. На лекар се ходи по твоя преценка след като ти се случи нещо подобно. Ако след това раната се инфектира, боли те много и не минава трябва да се отиде налекар.
както казах не се къса...поне мисля че е невъзможно да се цепне чак толкова че да се скъса. А и да се скъса ще те залепят някак сиа ако се скъса после без него ли оставаме ?
нямам никаква следаимали после няква следа да се вижда че се е късало ако зарастне ?все едно, че не ми се е случвало
Това е възможна причинаАз си мисля че може да го скъсаш, ако го пъхнеш и не е достатъчно мокричкоКогато на мен се скъса си беше мокричко, но явно не достатъчно. А и аз много рязко го вкарах
![]()
Как принудително бре човек? Ти с обрязване ли го свързваш? Щото няма нищо общо. Цепне ли се кожата- боли...не те пита секс ли си правил или не.а ако си го скъсаш принудително без секс боли ли или няма значение? И много ли боли?
Мн си е гадно
Пожелавам ви да не ви се случва! Затова по внимателно я карайте и винаги с презерватив, защото той е и като броня, която е смазана и с него неможе да си скъсате нищо
Успех!
маа фака