.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Hybrid View

подаръче за коледа :)

zdraveite koleda nablijava a az nz kakvo da kupq na gadjeto vse pak trqbva ne6to simvoli4no kajete vie izmislili li ste ne6to ... moje i da e ne6to malko moje i po-golqmo .. moje i napraveno ot vas samite a we izob6to vs idei koito imate

Най-хубавия подарък само ти може да си го измислиш, все пак си го познаваш, знаеш какво харесва и какво му се иска
    "Бъди щастлив с това, което имаш, докато се бориш за това, което желаеш!"

ami nz ama moeto obi4a plu6eni golemi igra4ki i napravo 6e me razaro ama kvo da se pravi ama si go zaslojave

emi toi si ima vsi4ko i vaprosa e da e ne6to malko simvoli4no originalno i za spomen

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от sfs
    ami nz ama moeto obi4a plu6eni golemi igra4ki i napravo 6e me razaro ama kvo da se pravi ama si go zaslojave
    Можеш да му подариш голям плюшен ху*й.

Град
    София
    реших да не пускам нова тема ,ако не се наложи и искам да попитам някой знае ли колко горе долу струва дамски часовник с кожена каишка ? не говорим за мн скъпите

Град
    Na sedmoto nebe
    Ми може да му податиш ваша обща снимка кадето сте били на някакво специално място. .Аз миналата година на моето гадже това му подарих и много се изкефи

Град
    #mainatown
    Цитирай Първоначално написано от find_m3
    реших да не пускам нова тема ,ако не се наложи и искам да попитам някой знае ли колко горе долу струва дамски часовник с кожена каишка ? не говорим за мн скъпите
    30-40-50 лв
    Обичам само един човек и това съм аз.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си