- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- За или против победата на стриптизьора Жоро в Survivor
Вие сте, хора
ИСКАМ ДЪВКА!
Ураааа за другаря стриптизьорр!!Ураааааа =D>
нИкОгА нЕ оБиЧаМ.....ТрУдНо Се ПрИвЛиЧаМ.....чЕсТо УнИжАвАм.....РяДкО уВаЖаВаМ.....чЕсТо ОтМаЩаВаМ.....и НиКоГа Не СъЖаЛяВаМ!!!
Аз много се радвам за него.Този човек е много готин,голям сладур е .Мисля че заслужава парите
Се едно на някой му дреме дали сме за или против победата му ... Взе си паричките пича и тва е положението , игра си играта и спечели ... Честито да му е !![]()
we give it all.
Вуйчо юбер алесПървоначално написано от AFT
![]()
What you give is what you get!
Автограф ?Първоначално написано от Desi_etnies
![]()
we give it all.
ОмгПървоначално написано от TellMeYourName
![]()
What you give is what you get!
Първоначално написано от exploitedteen
!!!
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
Дреме ми на кура.. все тая. Еднакво грозни, гадни и глупави са всички.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Твърдо съм ЗА макар че фаворита ми беше Дренски и Агонцев,но и този ме радваше.Има много точни думи и богат речник. \/
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
Определено НЕ бях за Г.Костадинов(нз защо но мн ме дразнеше)..
Щях да се радвам за Дренски или пък за Финдо-и двамата са големи мъжкари и изключително земни хора.Джина ме радваше наи-много от жените..Другите бяха злобари от класа.
Но пък късмета си е късмет,момчето не знаеше къде се намира като му казаха името.Честита да му е наградата![]()
Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п
Аэ се эарадвах многоПредпочитах той да спечели пред Светла.Кефи ме човека-има си и фиэика( и то каква ...
![]()
) и умствен багаж.Какво повече
Вече си има и 250 000 в элато..
![]()
[size=7][b][u]fosse cos
хях чуваш ли се.. финдо мъжкар...т'ва че е напомпан ли го прави мъжкар? предаде своите, ако не беше гласувал против барбадос накрая може би щяха да са той и Дренски на финал...бая тъпичък човечец...ама фитнес инструктор ко да очакваме повече...по възможностите му е само да гълта 'аповете да праи изкуствени мускули и т'ва е...Първоначално написано от _BoSSy_
Еначе фаворити ми бяха Агонцев,финдо и Делян![]()
[size=7][b][u]fosse cos
Не ми дреме.
Голям умствен багаж има, а работи като стриптизьор.Нищо против професията.
Честно казано - не ме интересува, това шоу ми е тъпо.
koito i da e - vse nqkoi trqbva da gi vzeme
btw - ne sam gledal nito edin epizod ili kakto tam se vodi i nqmam predstava za kakvo govoritemn tapo 6ou
![]()
^ като не си гледал нито един как отсъди, че е тъпо?
Дренски заслужаваше да спечели.
Не съм следяла шоуто редовно, но най-силно впечатление ми направи Дренски. За него бях![]()
Жоро е пич...заслужаваше да спечели...![]()
А тоя Дренски до края на живота му ще го е яд... мен лично той изобщо не ми допадаше и много се кефя,че не спечели![]()
аз бях заДренски,но се радвам,че спечели жоро,а не оная Светла Димитрова
Остави ги мусколите..или излъчването му.Говора за това,че тои беше ЕДИНСТВЕНИЯ играч които прегърна всички в момента в които го изгониха на съвета.Кои друг щеше да седи цяла вечер в затворен клетка като наи-голямия пумияр на дъжда??С много други впечетления съм останала за Финдо,но не ми се пише толкова мнгого.И защо да е тъпичък-тва,че си траеше и само гледаше сеир не значи че е тъп.Пък кво и Жоро е стриптизьор,но не отричам,че мислеше разумно.Първоначално написано от F33l7h3Pa1n
А за това,че гласува за съотборника си-така е преценил,така е направил..това беше само игра.
Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п